Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kerge = hea ? Noo, mina leiutan endale taktika tavaliselt mängijate järgi, üritan kõik enam-vähem parimad või hea platsile ära mahutada. On olnud taktikaid stiilis : "Löön ise rohkem, kui mulle" ja stiilis : "Taga 0 ja siis proovin ees ära kobistada". Ühesõnaga taktika oleneb paljudest asjadest.
Haige mäng! Floraga (kodus) - Tulevik lööb ühe värava. Okei, võib juhtuda, ei midagi hullu. Tulevik lööb teise värava, noo talutav. Aga kui Tulevik lööb kolmanda värava ja mänguajast on tiksunud ainult 15 minutit, siis murran ma küll plaadi pooleks.
Loodetavasti tuleb järgmine aasta jälle midagi lihtrahvale.
Täiesti haigelt raske on see mäng alguses noo preeguseks olen leindund yli hea taktika ,aga muidu on see väga raske ,ma enam ei imestaks oleks sama raske ja pikk vaeva näha ,kui päris elus.
Haige mäng! Floraga (kodus) - Tulevik lööb ühe värava. Okei, võib juhtuda, ei midagi hullu. Tulevik lööb teise värava, noo talutav. Aga kui Tulevik lööb kolmanda värava ja mänguajast on tiksunud ainult 15 minutit, siis murran ma küll plaadi pooleks.
Loodetavasti tuleb järgmine aasta jälle midagi lihtrahvale.
Leave a comment: