Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti EM2008 (FM08)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aah.... :S Krt arvasin, et saab nagu vanasti Saksamaa vana mängu ajal lnc folderit muutes mängitavaks, aga enam nii ei ole. Pean uue mängu alustama, aga teen nii, et mäng algab 2008. aasta Vene liiga järgi nii, et riigid võivad muutuda, aga ajaliselt jääb kõik samaks ning 20:00 toimub loosimine. Kui uue mänguga Saksamaa ikka mängitav pole, siis võtan selle vana nimekirja ja kahjuks peab Martin välja jääma esialgu.

Samas tahaks ma, et kõik, kes on nimekirjas lisaks mind msni, et osalemist kinnitada ja vajaduse korral küsimustele vastata, mis peaks ilusti saadaval olema profiilis. Suhelda saab foorumi kaudu ka ja detailid lasen ka üles siia, kuid msni kaudu on parem asju läbi rääkida (mänguajad jne). Mul on juba olemas Devil, 17, riho, when...
    sigpic

Kommentaar

Nii.... uus versioon on kobe ning Saksamaa saab mängida. Üks vahetus riikide nimekirjas, mis ilmselt on vägagi meeldiv. Inglismaa -> Venemaa (kellega on suht konfliktne ilmselt olla )
      sigpic

Kommentaar

Riikide loosimine

Mul on 32 sedelit, 16 kasutajanime ning 16 riiki, mille ma pimesi oma karbikest välja hakkan tõmbama. Kõigepealt kasutaja, siis temale riik jne. Mingeid viivitusi ei tohiks toimuda. Peale tiimide ja treenerite paaripanekut tulevad kohe ka grupid.

Loosimine algab umbes 20:00.

when - Türgi
        robi90 - Serbia
        Tax - Saksamaa
        Mikusiku - Inglismaa
        WeThePeople - Holland
        Martin - Hispaania
        crisron7 - Itaalia
        Tanel - Šveits
        RantZ - Rootsi
        mustneeger - Austria
        riho - Rumeenia
        terav äär - Tšehhi Vabariik
        Maekas - Horvaatia
        17 - Portugal
        Devil - Prantsusmaa
        Üllar - Kreeka

Loosimine on lõpenud.
        sigpic

Kommentaar

Njah, Šveits just esimene eelistus polnud, aga vähemalt ei tulnud Austria, kes ainuke suht kehv võistkond on. Käin enne söömas kui gruppid teatavaks teen. Kõik suured tulid vahepeal järjest ära loosiratast. 17 saab Portugaliga oma püksid vast märjaks.
          sigpic

Kommentaar

Grupid

GRUPP A

1. Rootsi (RantZ) | 9 punkti | Väravatevahe 6:3
            2. Hispaania (Martin) | 6 punkti | Väravatevahe 6:3
            3. Rumeenia (riho) | 3 punkti | Väravatevahe 5:4
            4. Austria (mustneeger) | 0 punkti | Väravatevahe 1:8

GRUPP B

1. Šveits (Tanel) | 9 punkti | Väravatevahe 8:3
            2. Prantsusmaa (Devil) | 6 punkti | Väravatevahe 5:3
            3. Serbia (robi90) | 3 punkti | Väravatevahe 4:7
            4. Portugal (17) | 0 punkti | Väravatevahe 2:6

GRUPP C

1. Itaalia (crisron7) | 7 punkti | Väravatevahe 6:3
            2. Tšehhi Vabariik (terav äär) | 6 punkti | Väravatevahe 4:3
            3. Inglismaa (Mikusiku) | 3 punkti | Väravatevahe 5:5
            4. Türgi (when) | 1 punkt | Väravatevahe 4:7

GRUPP D

1. Saksamaa (Tax) | 7 punkti | Väravatevahe 9:6
            2. Horvaatia (Maekas) | 6 punkti | Väravatevahe 9:3
            3. Holland (WeThePeople) | 4 punkti | Väravatevahe 6:8
            4. Kreeka (Üllar) | 0 punkti | Väravatevahe 3:10

Siia posti tuleb hiljem ka tabeliseis.
            sigpic

Kommentaar

Noo Serbia pole just see mida ma oleksin soovinud aga ma arvan et siiski mängitav.

Kommentaar

Mnjaaa, pinge on peal. Hispaaniaga alla võidu oleks suht nigel.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

1. MÄNGUDEPÄEV

Ajakava

Kuupäev: 15.01.2008

20:30 Prantsusmaa 2-0 Serbia (Grupp B)

Kuupäev: 16.01.2008
                  19:00 Šveits 2-0 Portugal (Grupp B)
                  21:00 Horvaatia 5-0 Holland (Grupp D)
                  21:45 Kreeka 2-4 Saksamaa (Grupp D)

Kuupäev: 17.01.2008

19:30 Rumeenia 1-2 Hispaania (Grupp A)
                  20:00 Rootsi 2-1 Austria (Grupp A)

Kuupäev: 18.01.2008

19:30 Türgi 0-2 Tšehhi Vabariik (Grupp C)
                  20:00 Inglismaa 1-2 Itaalia (Grupp C)

Muu

Kuupäevad selguvad lähipäevade jooksul ning kogu kammajaa algab järgmine nädal millalgi. Kellaajad tulevad paika vähemalt päev enne mängu, kui midagi väga sitasti ei lähe ning plaanid järsku ei muutu.

Mängud tahaks kõik ühel ajal ära pidada. Ma küll ei tea, milliseid mänge FM samal ajal mängiks ja milliseid erineval. Tavaliselt on nii olnud mängudes, et päeva kaks mängu on samal ajal ja kui on rohkem (max vist 3), siis topitakse see üks eraldi. Ju ma katsetan ja vaatan.

Hakkake siis uute tiimidega harjutama ja opponente töötlema.
                  sigpic

Kommentaar

Horvaatia on päris tore. Loodan, et suudan üllatada ja napsata edasipääsu grupist. Raske grupp muidu.
                    "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Iseenesest arvan, et rohkem, kui tavalises mängus hakkavad nüüd taktikalised oskused esile kerkima.

Soovitan sügavalt oma tiimiga proovima hakkata, sest ilma kogemusteta uue tiimi juurde minna on ilmselt suht keeruline, sest vaja on ju ka kohe õige taktika saada.

Põnev värk tuleb küll. Mitte ainult mängijatele ilmselt. Suur ajavahe mängude vahel annab asjale veel erilise maitse juurde.

Nüüd tuleb kõigil, kaasaarvatud minul, Hamachi selgeks õppida. Nii, et kui keegi tore sell viitsiks mulle appi tulla, seda servut tööle saama, siis saaks ka õpetuse kirjutada.

Miko, hoia end korraldajamaa raevu eest!
                      sigpic

Kommentaar

ERITI TÄHTIS! PALUN KINNITADA OMA OSAVÕTU MINU MSNI KAUDU HILJEMALT LAUPÄEVAL (KA PRIVAATSÕNUMI VÕI SELLE TEEMA KAUDU, KUI MUUD MOODI VÕIMALIK POLE)!!! Lisan kõigile osa võtu kinnitainule K tähe juurde teema alguses. Mängude aja tõttu on suhelda vaja, milleks on msn kõige parem viis ning teemas võiks muu diskussiooni hoida. Loen ka pärast loosimist oma tiimi kohta tehtud kommentaari kinnituseks.
                        sigpic

Kommentaar

Einoh, Hispaania on väljakutseks valmis. Esimene mängijate valik tehtud ka. 53 mängijat alles. Nendest siis tuleb veel pooltest lahti saada. Rõve :P

Kuid tehtav. Ründeliini annab muidugi peatama hakata.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Einoh, Hispaania on väljakutseks valmis. Esimene mängijate valik tehtud ka. 53 mängijat alles. Nendest siis tuleb veel pooltest lahti saada. Rõve :P

Kuid tehtav. Ründeliini annab muidugi peatama hakata.

Peab hakkama Rootsiga siis Sinu ründeliini peatam. Hea, et nädala lõpuni veel puhkus on, saab harjutada.
                            Lõvi helistab põlevale ringile:
                            «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Meeskond polnud küll see mis lootsin, aga Rumeenial peaks materiali jätkuma et Hispaaniaga grupist edasi saada, aga Rootsit ei tasu ka alahinnata.

Kommentaar

Nokitsesin väheke ja tundub, et umbes selline meeskond tuleb. Praegu on igas liinis üks varumees ka.

Hispaania

Kommentaar

Working...
                                X