Aah.... :S Krt arvasin, et saab nagu vanasti Saksamaa vana mängu ajal lnc folderit muutes mängitavaks, aga enam nii ei ole. Pean uue mängu alustama, aga teen nii, et mäng algab 2008. aasta Vene liiga järgi nii, et riigid võivad muutuda, aga ajaliselt jääb kõik samaks ning 20:00 toimub loosimine. Kui uue mänguga Saksamaa ikka mängitav pole, siis võtan selle vana nimekirja ja kahjuks peab Martin välja jääma esialgu.
Samas tahaks ma, et kõik, kes on nimekirjas lisaks mind msni, et osalemist kinnitada ja vajaduse korral küsimustele vastata, mis peaks ilusti saadaval olema profiilis. Suhelda saab foorumi kaudu ka ja detailid lasen ka üles siia, kuid msni kaudu on parem asju läbi rääkida (mänguajad jne). Mul on juba olemas Devil, 17, riho, when...
Samas tahaks ma, et kõik, kes on nimekirjas lisaks mind msni, et osalemist kinnitada ja vajaduse korral küsimustele vastata, mis peaks ilusti saadaval olema profiilis. Suhelda saab foorumi kaudu ka ja detailid lasen ka üles siia, kuid msni kaudu on parem asju läbi rääkida (mänguajad jne). Mul on juba olemas Devil, 17, riho, when...
)

Kommentaar