mina ootan et kiirendatakse seda andmetetöötlemis perioodi aga vist mitte kui tegeletakse hoopis 3d-ga
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2009
Collapse
X
-
aasta aastalt on siiski see andmetöötlus läinud märgatavalt kiiremaks. mäletan veel kui oli CM 00/01, siis panid processima, vahepeal käisid suitsul, siis processimine lõppes ja oma 2 päeva oli ainult edasi läinud. andmetöötluse kiirenemine aassta aastalt on olnud märgatav! Eriti kui CMi pealt mindi üle FMi peale.Algselt postitas avfc Vaata postitustmina ootan et kiirendatakse seda andmetetöötlemis perioodi aga vist mitte kui tegeletakse hoopis 3d-ga
Kommentaar
-
FM-is ei kujuta ma ette, et ma üle ühe kindla liiga valiksin. Asi muutuks väga uimaseks siis. CM01/02-te sai vabalt viie liigaga mängitud, ning isegi kui kõik liigad olid valitud, oli asi veel täiesti talutav. Selles suhtes on praegune CM kõvasti üle FM-ist, seal liigub asi põhimõtteliselt silmapilguga.
Kommentaar
-
praeguna CM on midagi muud kui kunagine. viimane SI CM oli minu mälu järgi 03/04. See oli veel küll suht aeglane praeguse FMiga võrreldes. Aga jään enda juurde, et areng ses vallas on kõva olnud.Algselt postitas Epic Vaata postitustFM-is ei kujuta ma ette, et ma üle ühe kindla liiga valiksin. Asi muutuks väga uimaseks siis. CM01/02-te sai vabalt viie liigaga mängitud, ning isegi kui kõik liigad olid valitud, oli asi veel täiesti talutav. Selles suhtes on praegune CM kõvasti üle FM-ist, seal liigub asi põhimõtteliselt silmapilguga.
Kommentaar
-
Minu arvates on praegune mängu kiirus küll päris hea ehk ühinen meesmuiste arvamusega.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustpraeguna CM on midagi muud kui kunagine. viimane SI CM oli minu mälu järgi 03/04. See oli veel küll suht aeglane praeguse FMiga võrreldes. Aga jään enda juurde, et areng ses vallas on kõva olnud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
ajee mõtlesin 10 riiki.Algselt postitas avfc Vaata postitust10 liigat vähevõitu, see umbes 2-5 riiki
Kommentaar
-
oligi, ma tegin editiAlgselt postitas avfc Vaata postitustmillegi pärast lugesin alguses liigat...sry
.
Kommentaar
-
2. Novembril tuleb Demo välja. 14 November vist oli Full-versiooni müüki minek.Algselt postitas Põnn Vaata postitustMillal saab ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar