Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EFNBA C-Liiga hooaeg 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

reede õhtut ei olegi vaja vürtsitada, juba paljast mõttest, et reede on käes saab kaifi kätte

Kommentaar

TÄHELEPANU !!

Nimekirjad sulguvad hoopis 15 okt nagu Esiliigas.

Endiselt ootan drafti kuupäevade kellaaegade soovitusi 23-24-25-26 okt õhtupoole peaks see asi jääma! Praeguste väheste häälte pealt lugeses jääb reede 24 okt 20.00

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
        TÄHELEPANU !!

Nimekirjad sulguvad hoopis 15 okt nagu Esiliigas.

Endiselt ootan drafti kuupäevade kellaaegade soovitusi 23-24-25-26 okt õhtupoole peaks see asi jääma! Praeguste väheste häälte pealt lugeses jääb reede 24 okt 20.00
        Sellest oleks küll kahju - ei tahaks kohe mitte draftist puududa, aga trenni ma küll selle pärast vahele ei jäta.

Aga nt 21:30 v 22:00 on väga head ajad

Kommentaar

teeks alates 22.00, onju :P
          Blowjob is better than no job - keegi tööd ei sooviks?

Kommentaar

Algselt postitas Three_Nil Vaata postitust
            teeks alates 22.00, onju :P
            Nõus!!!!

Kommentaar

Algselt postitas -mihkel- Vaata postitust
              Nõus!!!!
              Arvestage, et üks korralik live drat 20 tiimi osavõtul kestab julgelt 3,5-4 tundi....ja kõige magusamad valikud (need, millega liigad võidetakse), need tehaks lõpus
              Mõni äkki muidu mõtleb, et olen 5 esimest roundi kohal...võtan endale Lebronid ja Garnettid ära ja siis lasen arvutil endale mehed võtta....need mehed läevad raskelt alt omadega. need esimese 5. roundi mehed teevad oma statsid raudselt ära....viimase 5 roundi meestega võidad aga liiga
              Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
                Arvestage, et üks korralik live drat 20 tiimi osavõtul kestab julgelt 3,5-4 tundi....ja kõige magusamad valikud (need, millega liigad võidetakse), need tehaks lõpus
                Mõni äkki muidu mõtleb, et olen 5 esimest roundi kohal...võtan endale Lebronid ja Garnettid ära ja siis lasen arvutil endale mehed võtta....need mehed läevad raskelt alt omadega. need esimese 5. roundi mehed teevad oma statsid raudselt ära....viimase 5 roundi meestega võidad aga liiga
                Kuna tegemist on reede õhtuga, siis ei tohiks ju probleemi olla, et liiga hiline aeg vms...

Kommentaar

Algselt postitas -mihkel- Vaata postitust
                  Kuna tegemist on reede õhtuga, siis ei tohiks ju probleemi olla, et liiga hiline aeg vms...
                  Krt kella 2ni ei tahaks kyll draftida :S

Kommentaar

vist kõige parem varjant pole jep, ja siis VIST jääks pubis draftimine ka ära aga mulle sobiks üks kõik mis pakutud päevadest, kellaaeg võiks olla hiljemalt 21:00

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                      Krt kella 2ni ei tahaks kyll draftida :S
                      Kas kella 1ni on ka sinu jaoks liiga hilja? Ma juba osalesin sel hooajal ühes 20 tiimi osavõtuga live draftis ja see võttis aega natuke alla 3h (sama palju mängijaid per team kui siin)...

Kommentaar

25. kell 20.00

Kommentaar

Aga äkki teeks hoopiski pühapäeval 26 oktoober kell 20:00.
                          Nädalavahetuse pohmellid on läbi saanud,kellelgi trenne pole,kõik on kodus ja ootavad homset tööpäeva.

Kommentaar

Seegi sobib suurepäraselt.

Kommentaar

Varem öeldi siin vist, et kellegil on pühapäeva õhtuti trenn vms ja ta pole juba mitu hooaega draftile jõudnud...
                              23. kell 20:00 ?

Kommentaar

mulle sobivad kõik ajad
                                vaielge teie välja ja väga on oodatud ka teiste arvamused... lukku panemiseni aega on niiet go nuts...

pühapäev on ka suht jumekas idee jah....

Kommentaar

Working...
                                X