Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Neljapäev, 23.10: Oleneb kas see on koolinädal või vaheaeg, kui koolinädal siis ei kindlasti mitte, aga kui vaheaeg siis kõik ajad
Reede, 24.10: kõik ajad
Laupäev, 25.10: kõik ajad sobivad
Pühapäev, 26.10: sama nagu esimese küsimuse puhul, kas siis hakkab vaheaeg, või saab see siis just läbi?
Neljapäev, 23.10: Oleneb kas see on koolinädal või vaheaeg, kui koolinädal siis ei kindlasti mitte, aga kui vaheaeg siis kõik ajad
Reede, 24.10: kõik ajad
Laupäev, 25.10: kõik ajad sobivad
Pühapäev, 26.10: sama nagu esimese küsimuse puhul, kas siis hakkab vaheaeg, või saab see siis just läbi?
elu sees 20 tüüpi ei viitsi siia sellist posti panna. Pange mingi aeg paika ja nii jääb. Siis ongi ju näha, kellel millised prioriteedid on (trennid, joomingud jne)
Meistrikas pole keegi ühtegi sõna teinud välja pakutud drafti aja kohta ja normaalne ongi. Aasta tipphetk ikkagi
Lisaks trennile ja joomingule tuleb vahel tööd ka pusida. Kahjuks alati ei saa seda sättida omale sobivale ajale. Seega, unustagem see neljapäev. Teised päevad juba sobivad.
Lisaks trennile ja joomingule tuleb vahel tööd ka pusida. Kahjuks alati ei saa seda sättida omale sobivale ajale. Seega, unustagem see neljapäev. Teised päevad juba sobivad.
Livedraft on selline tõesti eriti kõva asi, mis põhimõtteliselt on ettepoole seatav pea kõigist üritustest va liigamängud(kuigi kui nt see näd vahetus oleks livedraft, siis viimane jalgpalli voor ei otsusta minu satsi jaoks midagi, nii, et oleks ka asendatav). Kes peab õhtu poole tööd tegema, see on pea alati graafiku töö ehk seda saab vahetada. Ja trenni ma ohverdaks küll. Ja jooming - üks ei takista teist. Peale drafti on niikuinii selline adrekas sees, et magamisest ei tule niikuinii midagi välja.
See siis lihtsalt ühe meistriliiga manageri prioriteetidest...
Päris elu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> virtuaalne elu.
Mul on sust väga kahju kui sa teisiti arvad...
asi pole selles, et reaalne elu oleks vähemtähtis võrreldes fantasyga. kaugel sellest. aga lihtsalt kui sa tahad siin kaugele jõuda ja hästi esineda, siis live draft on pmst kohustuslik ja sa osaled. ühel õhtul aastas, 2-3h. ülejäänud aja ela reaalset elu nii täiel rinnal kui suudad. ja kui sa ei suuda seda 2-3 tundi leida, siis järelikult sa seda ikka nii väga ja ei taha ja see on sinu valik.
ja kui joomisest ja trennist rääkida, siis ma oleks nõus raha vahele panema, et uukaa teeb sulle mõlemas silmad ette. fantasyst rääkimata. peace.
Livedraft on selline tõesti eriti kõva asi, mis põhimõtteliselt on ettepoole seatav pea kõigist üritustest va liigamängud(kuigi kui nt see näd vahetus oleks livedraft, siis viimane jalgpalli voor ei otsusta minu satsi jaoks midagi, nii, et oleks ka asendatav). Kes peab õhtu poole tööd tegema, see on pea alati graafiku töö ehk seda saab vahetada. Ja trenni ma ohverdaks küll. Ja jooming - üks ei takista teist. Peale drafti on niikuinii selline adrekas sees, et magamisest ei tule niikuinii midagi välja.
See siis lihtsalt ühe meistriliiga manageri prioriteetidest...
Paraku ei tähenda õhtune töö alati graafikualust tööd ja seega puudub ka võimalus seda vahetada.
Kommentaar