Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
    Mul laeb. loodan et on ikka hea.
    Sama siin

10101010
    You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Tegin ühe mängu.
      Midagi väga hämmastavat ei ole ja tundub, et läpakate peale pole endiselt mõeldud, ehk siis minu arvuti videokaardiga täisversioon ilusti tööle ei hakka.
      Proovisin ka 09-s erinevaid variante, kuid laggimine jäi alles.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
        Tegin ühe mängu.
        Midagi väga hämmastavat ei ole ja tundub, et läpakate peale pole endiselt mõeldud, ehk siis minu arvuti videokaardiga täisversioon ilusti tööle ei hakka.
        Proovisin ka 09-s erinevaid variante, kuid laggimine jäi alles.
        Mis tiimid DEMO's on?

Kommentaar

bayern münchen, juventus, chelsea , barca , marseille ja usast chicago fire

Kommentaar

Palnuöeldge.

Ma ei leia mitte kuidagi Fifa 09 unistalli üles

Äkki keegi oskab öelda kus se on?

Kommentaar

Üks võimalus juhtpaneelil(add/remove prog) Teine Fifa kaustas. Local disc-program files-EA game ja seal peaks olema
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Ehk keegi oskab aidata. Tõmbasin omale demo, ekstraktisin ära kõik ja oligi lõpuks mängu ikoon töölaual. Aga kui ma käima panen tuleb selline tekst:
                FIFA10Demo.exe has encountered a problem and needs to close.
                We are sorry for the inconvenience.

jne

Võimalik, et mu arvuti ei mängi seda väljagi, aga ehk kellelgi mingi lahendus.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                  Rahu, pole vaja nutta. Ja kasuta EDIT nuppu, mitte ära tee 2 posti järjest
                  Vabandust, aga sina hakkasid vinguma et ei tule täna välja. Ja edit nupu võid endale otse perse pista.

Kommentaar

Esimene mäng mängitud ja võib küll öelda, et on astud margatav samm edasi.. graafika on palju parem, kohtunik näitab et vahetust tahetakse teha.

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
                      Vabandust, aga sina hakkasid vinguma et ei tule täna välja. Ja edit nupu võid endale otse perse pista.
                      Kus kohas ma seda veel ütlesin? Lihtsalt muie tuli näole, kui üks räägib üht, siis teine teist. Äkki peaksid prillid muretsema. Ja muide, mäng juba tõmmatud ja junn püksis ?
                      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Sai siis ka esimesed mängud PS3 peal tehtud. Uus FIFA10 on teinud väikese edasimineku graafikas, mänguliselt hetkel world classiga mängides eriti suuri muutusi ei täheldanud. Palju rohkem trügimist ja kehamängu on ning pole enam päris võimalik kiire jooksjaga julmalt kaitsjaid üle joosta, nimelt viimased libistavad väga efektiivselt et palli ära võtta. Aga noh Full-Versionit plaanin kindlasti osta.
                        Mes que un club!

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                          Kus kohas ma seda veel ütlesin? Lihtsalt muie tuli näole, kui üks räägib üht, siis teine teist. Äkki peaksid prillid muretsema. Ja muide, mäng juba tõmmatud ja junn püksis ?
                          Ei, üldsegi mitte. Arvuti peal on pask, aga õnneks kasutan mängimiseks xboxi. Ja väga cuul on.

Mine muiga PES-i teemas edasi.

Kommentaar

shut up , your fucking mouth , you shitbag , haha fuvk you !!!
                            iHala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas Peeretav draakon Vaata postitust
                              shut up , your fucking mouth , you shitbag , haha fuvk you !!!
                              oeh teid pes-i fänne küll. Ei mõista te et te ei jõua kunagi samale tasemele mis fifa on. Fick ya too

Kommentaar

Oeh jah. Fifa 10 PC Demo on ikka suhteliselt masendav. Tõesti tegu justkui FIFA 09'ga ainult animatsioonid ehk olid paremaks tehtud. Graafika praktiliselt täpselt sama. Niikaua kui korralikku mängumootorit PC Fifa'le ei tee(PS3/XBOX360 port'i PC'le) ei tule ka head mängu.

Aga jah.. kuna konsoolidel oli FIFA 09 ise juba väga hea siis nagu olen viimaselajal lugenud siis peaks FIFA 10 isegi veidi parem olema. Kommentaatorid pidid igavad olema mis on tegelikult väga suur miinus.

Kuna ise mängin PC'l siis jään PES 2010 peale arvatavasti.
                                PES.PLANET

Kommentaar

Working...
                                X