Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 10
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustTegin ühe mängu.
Midagi väga hämmastavat ei ole ja tundub, et läpakate peale pole endiselt mõeldud, ehk siis minu arvuti videokaardiga täisversioon ilusti tööle ei hakka.
Proovisin ka 09-s erinevaid variante, kuid laggimine jäi alles.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Ehk keegi oskab aidata. Tõmbasin omale demo, ekstraktisin ära kõik ja oligi lõpuks mängu ikoon töölaual. Aga kui ma käima panen tuleb selline tekst:FIFA10Demo.exe has encountered a problem and needs to close.
We are sorry for the inconvenience.
jne
Võimalik, et mu arvuti ei mängi seda väljagi, aga ehk kellelgi mingi lahendus.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustRahu, pole vaja nutta. Ja kasuta EDIT nuppu, mitte ära tee 2 posti järjest
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustVabandust, aga sina hakkasid vinguma et ei tule täna välja. Ja edit nupu võid endale otse perse pista.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Sai siis ka esimesed mängud PS3 peal tehtud. Uus FIFA10 on teinud väikese edasimineku graafikas, mänguliselt hetkel world classiga mängides eriti suuri muutusi ei täheldanud. Palju rohkem trügimist ja kehamängu on ning pole enam päris võimalik kiire jooksjaga julmalt kaitsjaid üle joosta, nimelt viimased libistavad väga efektiivselt et palli ära võtta. Aga noh Full-Versionit plaanin kindlasti osta.Mes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKus kohas ma seda veel ütlesin? Lihtsalt muie tuli näole, kui üks räägib üht, siis teine teist. Äkki peaksid prillid muretsema. Ja muide, mäng juba tõmmatud ja junn püksis ?
Mine muiga PES-i teemas edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeretav draakon Vaata postitustshut up , your fucking mouth , you shitbag , haha fuvk you !!!
Kommentaar
-
Oeh jah. Fifa 10 PC Demo on ikka suhteliselt masendav. Tõesti tegu justkui FIFA 09'ga ainult animatsioonid ehk olid paremaks tehtud. Graafika praktiliselt täpselt sama. Niikaua kui korralikku mängumootorit PC Fifa'le ei tee(PS3/XBOX360 port'i PC'le) ei tule ka head mängu.
Aga jah.. kuna konsoolidel oli FIFA 09 ise juba väga hea siis nagu olen viimaselajal lugenud siis peaks FIFA 10 isegi veidi parem olema. Kommentaatorid pidid igavad olema mis on tegelikult väga suur miinus.
Kuna ise mängin PC'l siis jään PES 2010 peale arvatavasti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar