Algselt postitas Heku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 10
Collapse
X
-
Algselt postitas Bayern1989 Vaata postitustSee on alles demo ju, mis graafikasse puutub siis ma ütleks, et võrreldse 09 on graafika paremaks läinud. Täna lugesin ma fifa 10 veebileheküljelt, et 150 uut kommentaari tuleb.
Ja arvatavasti FIFA 10 konsoolidel tuleb jah väga hea.. kommentaatorid on jah demo'l poolikud ehk.. täitsa loogiline tegelikult.
EDIT: FIFA 09 xbox360'el on küll üks parimaid jalgpalli mänge mida mänginud olen
Kommentaar
-
Jamh .. minu arust ka kõik sama , ei hakka FIFA 10-t ostma .. kui siis FIFA Manager 10 .. mul 9600gt kaart aga kuidagi väga pasalt näitab pilti ..
Aga yhte asja siiski kysin , Be A Pro mode kohta, tean , et nyyd saab koondisesse murda , aga mitu aastat karjäär kestab ja kas transfereid ka toimub Be A Pros ?
Kommentaar
-
Nõustun, kuigi uues PESis peaks tulema selline asi, siis ei tea, kas see CPU tiimidele ka tuleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMis mulle Fifas ja PESis ei meeldi on see, et koik meeskonnad mängivad ühte moodi. Pole vahet kas mängid Portsmouthi voi Arsenali vastu molemad mängivad samasugust mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustJamh .. minu arust ka kõik sama , ei hakka FIFA 10-t ostma .. kui siis FIFA Manager 10 .. mul 9600gt kaart aga kuidagi väga pasalt näitab pilti ..
Aga yhte asja siiski kysin , Be A Pro mode kohta, tean , et nyyd saab koondisesse murda , aga mitu aastat karjäär kestab ja kas transfereid ka toimub Be A Pros ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustKui sul ka pilti pasalt näitab siis ehk on asi hoopis selles, et demos on lihtsalt poolik graafika vms. ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustDemos ei ole kohe kindlasti poolik graafika. 98% sama graafika mis täismänguski kui just väga suuri vigu ei ole graafikas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar