Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Heku Vaata postitust
    Oeh jah. Fifa 10 PC Demo on ikka suhteliselt masendav. Tõesti tegu justkui FIFA 09'ga ainult animatsioonid ehk olid paremaks tehtud. Graafika praktiliselt täpselt sama. Niikaua kui korralikku mängumootorit PC Fifa'le ei tee(PS3/XBOX360 port'i PC'le) ei tule ka head mängu.

Aga jah.. kuna konsoolidel oli FIFA 09 ise juba väga hea siis nagu olen viimaselajal lugenud siis peaks FIFA 10 isegi veidi parem olema. Kommentaatorid pidid igavad olema mis on tegelikult väga suur miinus.

Kuna ise mängin PC'l siis jään PES 2010 peale arvatavasti.
    See on alles demo ju, mis graafikasse puutub siis ma ütleks, et võrreldse 09 on graafika paremaks läinud. Täna lugesin ma fifa 10 veebileheküljelt, et 150 uut kommentaari tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas Bayern1989 Vaata postitust
      See on alles demo ju, mis graafikasse puutub siis ma ütleks, et võrreldse 09 on graafika paremaks läinud. Täna lugesin ma fifa 10 veebileheküljelt, et 150 uut kommentaari tuleb.
      Ei no demo gameplay jääb samaks ju. Kui siis väga väikesed muutused tulevad.. ning ega sellel PC FIFA mängumootoril ei ole võimalust ka mängu heaks muuta...

Ja arvatavasti FIFA 10 konsoolidel tuleb jah väga hea.. kommentaatorid on jah demo'l poolikud ehk.. täitsa loogiline tegelikult.
      EDIT: FIFA 09 xbox360'el on küll üks parimaid jalgpalli mänge mida mänginud olen
      PES.PLANET

Kommentaar

lol, ei

Aga võiks

Kommentaar

Paljudel siin plaanis fifa 10 xboxi peale osta on? Äkki paneks siia oma kasutajad? Ise ilmselt kohe ei osta vaid hiljem poole hinnaga sest nüüd on hunnik asju välja tulmas. (forza, tekken jne)

Kommentaar

kuldmedal on live kasutaja

Mäng on ikka kuradi hea xboxil. Suure sammu edasi teinud imo.

Kommentaar

igakord kui triblan siis peale triblingut jooksevad mehed kuidagi imelikult ??!! (xbox)
              Madridista

Kommentaar

Tra, mul vist graafikakaart ei vea välja ilusti, recommended on 7800, mul on 7300 :S Aga muidu on päris hea, menüü osa mulle väga meeldib ja mängus on ka kehamängu ja seda palju mis teeb asja loogilisemaks, aga muidu on pmst kõik sama mis 09's kahjuks

Kommentaar

Jamh .. minu arust ka kõik sama , ei hakka FIFA 10-t ostma .. kui siis FIFA Manager 10 .. mul 9600gt kaart aga kuidagi väga pasalt näitab pilti ..
                  Aga yhte asja siiski kysin , Be A Pro mode kohta, tean , et nyyd saab koondisesse murda , aga mitu aastat karjäär kestab ja kas transfereid ka toimub Be A Pros ?

Kommentaar

Mis mulle Fifas ja PESis ei meeldi on see, et koik meeskonnad mängivad ühte moodi. Pole vahet kas mängid Portsmouthi voi Arsenali vastu molemad mängivad samasugust mängu.

Kommentaar

Nõustun, kuigi uues PESis peaks tulema selline asi, siis ei tea, kas see CPU tiimidele ka tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                        Mis mulle Fifas ja PESis ei meeldi on see, et koik meeskonnad mängivad ühte moodi. Pole vahet kas mängid Portsmouthi voi Arsenali vastu molemad mängivad samasugust mängu.
                        Nüüd peaks asi natukene muutuma, lisati juurde Team Styles.

Kommentaar

Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitust
                          Jamh .. minu arust ka kõik sama , ei hakka FIFA 10-t ostma .. kui siis FIFA Manager 10 .. mul 9600gt kaart aga kuidagi väga pasalt näitab pilti ..
                          Aga yhte asja siiski kysin , Be A Pro mode kohta, tean , et nyyd saab koondisesse murda , aga mitu aastat karjäär kestab ja kas transfereid ka toimub Be A Pros ?
                          Kui sul ka pilti pasalt näitab siis ehk on asi hoopis selles, et demos on lihtsalt poolik graafika vms. ?

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                            Kui sul ka pilti pasalt näitab siis ehk on asi hoopis selles, et demos on lihtsalt poolik graafika vms. ?
                            Demos ei ole kohe kindlasti poolik graafika. 98% sama graafika mis täismänguski kui just väga suuri vigu ei ole graafikas.
                            PES.PLANET

Kommentaar

Algselt postitas Heku Vaata postitust
                              Demos ei ole kohe kindlasti poolik graafika. 98% sama graafika mis täismänguski kui just väga suuri vigu ei ole graafikas.
                              No selge, igatahes imelik, sest mul 09 ja ka Pes töötasid ilusti High peal, aga nüüd nussib millegipärast, või siis on mängus graafika halvemaks läinud

Kommentaar

vabandage, millal siis see nö õige(täis) mäng välja tuleb ?

Kommentaar

Working...
                                X