Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Fifa rebib pmst tänu Bundes liigale enam vähem. Aga grafa ja kõik muu PES parem. Ise olen muidu eluaeg fifamees olnud aga see aasta ei saa vastu Pesile. Pes tuleb kindalt Xbox-ile!!!!!!!!!
Ma olen juba pikka aega mõelnud, et võiks ju fifades olla ka Eesti koondis või Eesti Meistriliiga. Võiks ju võtta jalgpalli liiduga ühendust ja paluda, et nad Eesti fifadesse sisse räägiksid. Usun, et EA oleks nõus küll
Vaadake mu parimat väravat ka. Alguses jääb pilt 2-3 korda seisma sekundiks või nii, sest R2 nupuga aegluubis lasin kordust. Rio Ferdinandi värav väga kaugelt! Väga kaugelt on isegi vähe öeldud
Juhul kui siin on mõni asjalik inimene, kes mängib FIFA 10-t PS3 peal võiks olla nii kena ja lahke ning vastata mu küsimustele.
1. Kas FIFA 10-s on EFA asendatud Europa Liigaga (kui mitte nimeliselt siis vähemalt vormiliselt)?
2. Kas FIFA 10-s on career modes võimalik staadionitel vahetada päeva öö vastu ja niiöelda pilves ilmaga mängida (FIFA 09-s pidid Barcaga mängima kas päeval või siis päikseloojangul, mis on totaalne huinjaa kuna reaalselt ei toimu ühtki mängu neil vist päeval)?
3. Kas season modes on võimalik ise muuta meeste Kit numbreid?
Kurat PES-is mingid üle pooltest klubidest valed on`! Nii fucking pinda käib see värk. PES muidu parem aga mingi tiimid valed ja saksamaa liigat üldse pole. Nii kettase ajab!!!!!
Kommentaar