Algselt postitas Mystic
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 10
Collapse
X
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustKas Manager modes saab liiga lõpus raha ka ve ?
Kui mina tegin, siis ma sain iga mängu järel kasumit.
Aga kui ma kaotasin, siis ma ei saanud midagi.[/QUOTE]
ok
mitmes hooaeg läheb, kellega ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Konnavaaroa Vaata postitustKui mina tegin, siis ma sain iga mängu järel kasumit.
Aga kui ma kaotasin, siis ma ei saanud midagi.
mitmes hooaeg läheb, kellega ?[/QUOTE]
Mina??
Minul läheb 2 hooaeg
mis siis?Iv seen better days
Kommentaar
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustok
mitmes hooaeg läheb, kellega ?
Mina??
Minul läheb 2 hooaeg
mis siis?[/QUOTE]
MIS VÕISTKONNAGA ?
NS .
Kommentaar
-
Algselt postitas Konnavaaroa Vaata postitustMina??
Minul läheb 2 hooaeg
mis siis?
NS .[/QUOTE]
Real Madrid
päris elus ma vihkan seda meeskonda,aga mängus tundub üsna heaIv seen better days
Kommentaar
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustMis meeskonnaga sina oled ja mitmes hooaeg käimas?
Kommentaar
-
Ma ka Iiri liigas tegin asju ja ostsin alguses 70'sed kohale. Kogusin raha ja ostsin järjest paremaid ja sain lõpuks aru, et siin vist Iiriga champions league'sse ega mujale ei saa. Kahju oli. Muidu huvitaks, mis mehed või mis tugevusega mehed on ka manager modes. Ise varsti magama ja nimed pole meeles. Ei viitsi pleissi käima ka panna, aga tugevused on umbes nii, et äärekaitsetel umbes 86 overall, ühel keskkaitsel 90 ja teisel 84. Äärepoolkaitsjatel on mõlemal umbes 92. Ühel ründajal 96 ja teisel 97 minu mäletamist mööda, aga homme teen, kui aega on parandusedMul lõpetab see hooaeg Ronaldinho karjääri. Ta overall on 79 ja see on kindlalt meeles.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar