Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 09/10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
    See annab loa 4 koha meeskonnale tõusta. Kuna hoolsalt kogute juba raha, siis ehk tuleb raha nüüd tagastada
    Ei anna, see annab võimaluse eelmise aasta Meistriliiga 18. kohale jääda püsima.
    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
      Ei anna, see annab võimaluse eelmise aasta Meistriliiga 18. kohale jääda püsima.
      Õige. my bad

Kommentaar

Eelmisel aastal sai koht esiliigasse välja võideldud ja nüüd paneks nime kirja.
        Panen finantsid ka liikuma kohe.

edit: finantsid liikusid

Kommentaar

1. Laagri Snixsel - veixveix - lahkub Esiliigasse...laekunud
          2. Aaron & CO - aaron-c - lahkub Esiliigasse
          3. Nullid - krst82 - 4. NL Holdem - osaleb esiliigas...laekunud
          5. BC Pärnu Tellis - Y2KViinaordu - osaleb esiliigas
          6. BC Lemps United - Maarek - osaleb esiliigas
          7. Type-R - Mart65 - osaleb esiliigas....laekunud
          8. Kohila Kolvid - dreyd - osaleb esiliigas
          9. Tartu Bioinfo - Alec - osaleb esiliigas....laekunud
          10. Rashaun - Juveman - osaleb esiliigas
          11. AA-Team - Marx027
          12. BC TV - raivo23 - osaleb esiliigas
          13. Nõmme 71 - Siimphoto - osaleb esiliigas...laekunud
          14. Ghosters - Ghoster - osaleb esiliigas ...laekunud
          15. Terror Squad - punger
          16. Selja Lambikad - Lamp17 - osaleb esiliigas
          17. Lemmik Meeskond - easport - osaleb esiliigas
          18. BC Naljavennad -Juveman - osaleb esiliigas
          19. Kesklinna Vandid - xsess - osaleb esiliigas
          20. GunsnRoses - Aramis - osaleb esiliigas .... laekunud

Kommentaar

Algselt postitas easport Vaata postitust
            niipalju tean, et Terror Squad on praegu kaitseväes aega teenimas.
            Mnjaaa...see on huvitav küsimus, mis siis teha.
            Teine õhusolev positsioon on AA-Team - Marx027

Kommentaar

Mingi mõistlik kuupäev paika ja kui pole näole andnud, siis on õigus koht tagasi saada tagasi nendel manageridel, kes Teise liigasse kukkusivad.

Kommentaar

10.oktoobriks teha ülekanded ja seda ka "kadunud meestelt" . Kui seda ei juhtu , siis 10nda hommikul teen kutse teise liiga parmatele meiega liituda.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  10.oktoobriks teha ülekanded ja seda ka "kadunud meestelt" . Kui seda ei juhtu , siis 10nda hommikul teen kutse teise liiga parmatele meiega liituda.
                  Mis tähendab Teise liiga parimatele? Kui sa pead silmas, et nendeks on Esiliigast kukkunud managerid vastavalt kohtadele, siis OK. Aga kui ei, siis teed isetegevust hetkel.

Kommentaar

Mul ammu laekunud, palun sanktsioone mitte rakendada!

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                      Mis tähendab Teise liiga parimatele? Kui sa pead silmas, et nendeks on Esiliigast kukkunud managerid vastavalt kohtadele, siis OK. Aga kui ei, siis teed isetegevust hetkel.
                      Mina olen commish ja teen mis tahan!
                      Aga põhimõtteliselt on sul õigus - eelis järjekorras on ikka eelmise hooaja esiliiga viimased.

Kommentaar

Tervist!

Ma (Terror Squad) olen tõepoolest aega teenimas.
                        Mis variandid mul on? Kui ma selle hooaja vahele jätan, kas minu koht esiliigas on ülejärgmiseks hooajaks garanteeritud?

Kommentaar

Mnjaa, poole kohaga pole mõtet asja teha. Mina garanteeriks sulle selle koha küll. Põhjus on ikkagi konkreetne. Kuidas me seda aga liiga sees korraldame, tuleb välja mõtelda - kas anda kellegile wild card proovimaks aasta esiliigas ilma võimaluseta tõusta/langeda. Või lasta tõusta teisest liigast 4 ja langetada ka hooaja lõpus 4 tagasi sinna. Tegelikult on muidugi esimene õigus osaleda hoopis eelmise aasta 18ndal ... Ja ikkagi peaks siis 4 tk tagasi langema hiljem.

Kommentaar

De jure on vist asi nii, et keegi ei saa sind Esiliigast välja visata kui sul on selleks koht kätte võideldud ja sa osalustasu ära maksad. Teed võimalusel preranki ja loodad sellele. Ja hooaja sees paned mehi pikalt paika ette ära jne. De Jure siis. Seda wild cardi asja oleks ülimalt raske korraldada ma kujutan ette. Siin on enne ka liigadest loobutud aja puudusel ja allapoole lastud end kukutada. Samas nagu öeldud, kui sulle sobib 100eek välja käia ja prerankile loota, siis peab sul olema võimalus proovida. Sest ega me teame, et ega sealt Teisest liigast enam tõusta väga kerge ka pole...

Kommentaar

Wild cardi variandina mõtlesin mõnd vana fantasyhunti, kes tahaks comebacki teha või mõnd muud prominenti, kes tahaks kätt proovida

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                Wild cardi variandina mõtlesin mõnd vana fantasyhunti, kes tahaks comebacki teha või mõnd muud prominenti, kes tahaks kätt proovida
                                wild cardi v6ix anda tarmo pajule, äkki vaatab teine siis fantasyga seonduvalt play-by-play'd ja näeb, et vabavisete realiseerimise korral resultatiivseid sööte ei jagata.

Kommentaar

Working...
                                X