Algselt postitas Siimphoto
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 09/10
Collapse
X
-
Hea huumorAlgselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustSinu kandidatuur oli arutusel ning läks läbi. Õnnitleme ning edu!
Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
selle viimase lausega tuli mul üks lahe Iversoni klipp meeldeAlgselt postitas Siimphoto Vaata postitustNiipea, kui leidub tubli commish, kes asja ajada võtab, siis teen eelmise commishina liiga ära yahoosse (ma saan ühe nupuvajutusega liigat uuendada) ning annan uuele commishile fanfaaride saatel üle.
Ühes lauses kolm korda süna commish....tase

Kommentaar
-
Saaks need paar viimast kohta ka täidetud, siis saaks korjandusega peale hakata! Aga tubli AramisAlgselt postitas Aramis Vaata postitustNo üldiselt ma võin võta selle äri enda peale. Korra kunagi ka Meistriliigat kommisjoneerinuna on mu kogemus olemas ja viimaste aastatega võrreldes peaks ajaga olema ka kõik ok.
Kommentaar
-
Minu kiitus läheb samuti Aramise ettevõtlikkusele ning arvan, et ta on viimase peal variant pealikuks!Algselt postitas Juveman Vaata postitustSaaks need paar viimast kohta ka täidetud, siis saaks korjandusega peale hakata! Aga tubli Aramis
Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Tegin Esiliiga ära ning seadsin draftiajaks mesitrikaga sarnaselt reede, 23. oktoober kell 21.00. Kui vaja, siis uus commish saab antud aega nihutada.
Kõik, kes eelmisest aastast koha säilitasid, said oma meilile kutse liigaga liitumiseks, uued mehed peavad passwordi eraldi küsima.
Kui Aramis meeskonna loob, siis vahendame commishiõigused talle.Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar