Pika C-ga on ikka kõvasti lihtsam mängida. PG-ga sain D-League, aga 7'5 C-ga sain kohe Hornetsisse ja mängin väga hästi, ühes mängus viskasin koguni 56 punkti. Viimased u. 30 mängu olen stabiilselt kusagil 35 PPG, aga algkoosseisu ikka millegipärast ei saa. Kas kellelgi on mingeid nippe või nõu anda, kuidas algkoosseisu saada ??
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA2k10
Collapse
X
-
Saad A+ iga mängu eest? Ise PGga votan umbes 3 lauapalli ja 6 söötu ning 20 punni keskmiselt ja olen Memphise eest pohis iga mäng. BTW mida teha, et kauem väljakul olla? Mu meeskond jube kehva ja iga kord kui mind väljakult ära voetakse jään kaotusseisu. Loodetavasti ikka saan playoffidele kuidagi.Algselt postitas rauulo Vaata postitustPika C-ga on ikka kõvasti lihtsam mängida. PG-ga sain D-League, aga 7'5 C-ga sain kohe Hornetsisse ja mängin väga hästi, ühes mängus viskasin koguni 56 punkti. Viimased u. 30 mängu olen stabiilselt kusagil 35 PPG, aga algkoosseisu ikka millegipärast ei saa. Kas kellelgi on mingeid nippe või nõu anda, kuidas algkoosseisu saada ??
Kes on teie meelest koige vastikumad vastased? Minu jaoks Steven Nash, kes annab ikka haigelt hästi söötu ja ise viskab ka veel... kellegi teise vastu pole erilisi probleeme olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustKes on teie meelest koige vastikumad vastased? Minu jaoks Steven Nash, kes annab ikka haigelt hästi söötu ja ise viskab ka veel... kellegi teise vastu pole erilisi probleeme olnud.
Deron Williams Jazzist ja Rajon Rondo Celticust on minujaoks võimatud vennad keda katta
Kommentaar
-
Mingi bug pidi olema, et ei saagi NBAsse. Proovi kuskil 10 mängu järjest A+ saada.Algselt postitas rainer44 Vaata postitustkuidas SG-ga D-liigast välja saada? olen üle 70 mängu juba d-liigas teinud viimased 25-30 mängu on alati reiting olnud A+. viskan mingi 25ppg ja annan ligi 10 söötu mängu kohta.
Kommentaar
-
ma olengi saanud juba viimased 10 vähemalt, aga eks ma proovin edasi, vb on asi minu kaitsereitingus. see mul alati suht kehv olnud.Algselt postitas Nohik Vaata postitustMingi bug pidi olema, et ei saagi NBAsse. Proovi kuskil 10 mängu järjest A+ saada.
Kommentaar
-
Ma olin SG ja sain NBA-D liigast ilusti NBAsse. Kolm mängu järjest täitsin kõik mulle pandud ülesanded ära ja hindeks oli A+ ning saingi Nbasse.Algselt postitas Nohik Vaata postitustMingi bug pidi olema, et ei saagi NBAsse. Proovi kuskil 10 mängu järjest A+ saada.
Kommentaar
-
ma lugesin kusagilt et pikkuse ja kaaluga pidi mingi teema olema.Algselt postitas Bayern1989 Vaata postitustMa olin SG ja sain NBA-D liigast ilusti NBAsse. Kolm mängu järjest täitsin kõik mulle pandud ülesanded ära ja hindeks oli A+ ning saingi Nbasse.
Kommentaar
-
2. hooaeg sai läbi, keskmised näitajad olid lõpuks 24,9 pts, 5,5 ast, FG% .633, mänguaega 16,3 minutit(veerandaeg 5 minutit, arvutil 12). Overall on 68, skill pointe teeninud ca 295 000. Isiklik punktirekord 50. Osalesin Rookie Challenge mängus Sophomore'ina ja sain selle MVP-ks. Põhihooaja lõpus valiti mind ka All NBA 1st teami. MVP-ga oli mingi kala, kirjas oli, et LeBron võitis ja mind top 5-s polnud, samas sain milestone'i ekstrapunkte MVP auhinna eest. Mine võta kinni.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMy playeris teine hooaeg käsil. Athletic PG, üritasin saada Spursi, training camp'i üle ei elanud, peale 5-6-t mängu D-liigas võeti Lakersisse. Konverentsi finaalis saime Blazersilt 4-3 kaela (Roy on täiesti pidurdamatu mees). Muidugi tuleb kiita virtuaal-Mitch Kupchak'i, kes on suutnud lahti saada Bynumist ja Odomist ning kuhjata meeskonda 5 PG-d, 3 SG-d, 3 SF-i ning säästnud 2 PF-i ja 1 C. Korvialustest jõududest on ainult Gasol arvestaval tasemel tegija, seega r.söödud on sel hooajal kannatanud. 1. hooajal olid keskmised 15p, 7a, 2. hooajal 16 mänguga 19p, 4a (5 minutiliste veerandaegadega). Visketabavus on 60% ümber.
Klubil(Lakers) läks üliedukalt, põhihooaja võit(64-18) ja müstiline seeria play-offis - kõik vastased said 4-0 kellad taha. Kui põhihooajal osutasid suurimat vastupanu(ehk sain tappa neilt) Blazers, Nuggets, Kings(sic!), Cavaliers(ei pääsenud play-offigi) ja Magic, siis PO-s õnnestus neid vältida v.a Magic, keda tugevdas oluliselt minu poolt loodud 99-se OVR-ga PG/SG, kelle valmistasin "Associationi" mängimiseks. Minu võttiski see loom võrreldes tavapärasega suht kinni, aga õnneks Kobe, Gasol & Co toetasid piisavalt. Mulle anti siiski ka finaalide MVP auhind. Peale hooaega tuli teha valik meeskonna suhtes - küllaltki tugevalt ahvatles Orlandoga liitumine(kõva mansa+idakonverents ehk kopp ees nende lääne tiimidega kordi ja kordi nühkimisest), kuid jäin lojaalseks Lakersile. Uue hooaja esimesed 2 mängu saime kohe tappa, aga nüüd on saldo 2-2 ja hakkab nagu jälle tulema. Samas ei tea kas selle hooaja lõpuni üldse jõuan, mott hakkab vaikselt ära kaduma ja tüdimusega asenduma. Kuigi on kuulda, et kauaoodatud PC patch on töös ja loodetavasti ka millalgi ilmumas, mis võib indu jällegi tõsta. 2k11 võib My Player mode'i mõttes päris hea tulla, kuid kardan, et mu läpakas seda enam välja ei vea(praegugi jääb protsessor alla nõutu, kuid kellade-vilede mahakeerates pole normaalse jooksutamisega mingeid probleeme) ja nii fänn ei ole, et hakkaks muidu täitsa head aparaati välja vahetama või mingeid iksbokse vms ostma.
Pikk blabla tuli, aga äkki kedagi huvitab.
Kommentaar
-
Saan küll A+ iga mäng.Algselt postitas Nohik Vaata postitustSaad A+ iga mängu eest?
Aga see käib ka pinda, et tihti on mängu lõpus nii, et igal mänguseisakul vahetatakse mind sisse või välja ning ei saa nagu korralikku rütmi kätte.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Lisa omale vastupidavust voi mida iganes. Minul küll midagi sellist ei ole juhtunud.Algselt postitas rauulo Vaata postitustSaan küll A+ iga mäng.
Aga see käib ka pinda, et tihti on mängu lõpus nii, et igal mänguseisakul vahetatakse mind sisse või välja ning ei saa nagu korralikku rütmi kätte.
Kommentaar
-
Räägin natukene kah siis enda hooajast.
Just sai läbi Bostoniga mäng, võitsin siis Indianaga 94-70 võõrsil, eelmine mäng oli 71-54 kodus bostoniga.
Tegin oma paremuselt teise mängu hooaja kohta siis, 31punkti, 4blokki(2korda järjest Priecesile, peale esimest blokki sai palli tagasi ja viskas kohe uuesti, kuid suutsin jällegist blokeerida viske), 3steali, 4ass,5reb ja 2to.
Parima mängu tegin Dallase vastu, võit tuli 104-78, 36punkti viskasin, aga teised näitjad olid kesised.
24-16 siis võitude-kaotuste suhe. Oma regioonis olen esimene, konverentsis 2. Orlando järel (26-13) minu järel on mitu mitu meeskonda kelle suhe on 24-17, 23-16) ja üldis 5. kohal
Loodan, et nüüd sel hooajal saan playoffi (eelmine hooaeg liitusin poole pealt Indianaga ja päästa polnud enam midagi, ise olin suht algaja kah veel ja ei olnud päris tegija)Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
No krt küll ütleks lihtsalt. Alati kui olen tegemas Triple double'it vahetatakse mind välja ja mängu rohkem lihtsalt ei panda. 3 mängu juba nii, et viimane veerandaeg üle 3 minuti mängida kui ma saan oma 10 laua või sõõdu kätte ning vastavalt siis teist on 9 (punkte ka muidugi ilusti üle 10 juba) ning kohe võetakse välja ja mängu ei panda enam. Ebanormaalne. Praegu just tuli kolmandat korda nii ja ma juba hakkan arvama, et siin mängus polegi võimalik triple double'it saada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar