Off topic natuke, aga nba.com-is Pick One liiga ka lükkame käima?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga 2010
Collapse
X
-
Keeper liiga koduleht
Võtsin lõpuks Tellise nõu kuulda ja olen leidnud endale elu. Kuna tööajal ei ole aega tegeleda kodulehe uuendamisega ja õhtuti käin trennis ning laulmas + olen suhtes, siis ei ole kahjuks aega kodulehe uuendamisega tegeleda. Seega, kahjuks pean sellest altruistlikust tööst loobuma ja andma kellelegi uuele, kellel veel elu pole või kes on valmis elust või millestki muust loobuma.
Mul olid tegelikult head kavatsused selle kodulehega, oli plaan teha asi ümber, panna asi jooksma postgres andmebaasile, aga jah, kuna on nii materiaalseid, ajalisi, kui psühholoogililisi tõrkeid selle tegemiseks, siis poolkõvaga miskite andmeridade lisamine igasse php. faili, mulle pinget ei paku. Või siis, pakub liialt pinget, kuna tegemine on aeganõudev.
Muide, Kure oli nõus 500 EEK'i eest kuus, asja tegema, enda hinnaks panin 1000EEK'i kuus + riist-ja tarkvara.
Usun, et minu loobumine neist ülesannetest, mõjub liiga kodulehe arengule ainult positiivselt. Usun, et stagnatsioonist ja mugavast elust loobumine viib innovatsioonini ja positiivsete arenguteni. Ehk, kui ei ole enam inimest, kes kommunistlikus korras ÜKT ära teeb, siis annab see tuule tiibadesse kapitalismi arengule, demokraatiale ja majanduskasvule.
Liigale parimat soovides,
Lihula KMKP.
Kommentaar
-
Mina arvan ja see on minu isiklik arvamus loomulikult, et probleem on täiesti olemas ja hea, et on püstitatud. Ning minu jaoks tundub loomulik koguda liiga liikmetelt mingit raha, et selle abil leida inimene , kes asjaga tegeleb ja saab vaeva eest tasustatud.
25-30 krooni kuus ei tohiks olla ületamatu raskus. See oli siis minu hetke arvamus.
Kommentaar
-
Minu poolthääl nii rahale kui uue tegija otsimisele. Tean paari inimest, kes võiksid olla huvitatud ning saaksid asjaga kenasti hakkama.Algselt postitas Aramis Vaata postitustMina arvan ja see on minu isiklik arvamus loomulikult, et probleem on täiesti olemas ja hea, et on püstitatud. Ning minu jaoks tundub loomulik koguda liiga liikmetelt mingit raha, et selle abil leida inimene , kes asjaga tegeleb ja saab vaeva eest tasustatud.
25-30 krooni kuus ei tohiks olla ületamatu raskus. See oli siis minu hetke arvamus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar