Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kes sul praegu need 11 meest põhis on?

Kommentaar

Keegi veel seda üldse mängib või?Ise mängin PSP´l

Mul sai Career Mode´s mingi 1 kuu enne hooaja lõppu 3 ründajat kahe mänguga vigastada ja sel hooajal nad enam ei naase... Mängin Manchester Cityga ja nendeks "õnnelikeks" olid Cavani, Adebayor, Balotelli

Premieri lõpetasin 3. kohal Tottenhami ja Manchester Unitedi järel ning Arsenali ees.
      Adiós amigos

Kommentaar

Mul selline asi et panen Fifa käima, kõik ok kuni mingit patchi küsib, vajutan siis ok et downloadida, nett tuleb lahti ja siis umbe tekst et lehekülge pole olemas, et keegi oskaks öelda kust seda patchi tirida saab.
        Aa ja asjatundjat kas mu arvuti peaks korralikult välja vedama kui asjanäitajad sellised:

Celeron(R) Dual-Core CPU T3500 @2.10GHz 2.09GHz (see siis protsessori kohta) Rami on 2GB. Õudsalt laggib kuigi viirusetõrje lülitan välja mängimise ajaks ja kõik progred mis annab panen kinni. Vb arvutis saasta palju aga alles tegin formati niiet eitea.. kas re-installimine äkki aitaks?
        Olen tänulik kui selle patchigi saan, aitäh.
        Football is more than life.

Kommentaar

Tahtsin küll fifa12 peale edasi minna aga demos oli mingi lag sees. Tegin canyourunit ja ohh imet, protsessor jääb napilt nõrgaks,kuigi kahetuumaline ja puha. Niisiis jätkasin fifa11 peal. Mängin legendary raskusega ja rahandus on world classi peal. Tegin 9 hooaega Fc Cartagenaga (adelante liga). Tõin selle klubi absoluutsesse tippu,kuid lõpuks tüütas ära. Niipalju sellest veel, et Honda oli ikka korralik lammutaja.
          Nüüd siis juhendan Dortmundi Borussiat, esimese hooaja võitsin, teine hetkel pooleli. 1 hooaeg oli Barrios väga heas hoos, kuid nüüd tagasihoidlikum. Peale 25 vooru olen tabeliliider ja juhin 11 punktiga teise koha ees (Hamburg), kuid neil on 4 mängu vähem peetud. Väga suuri transfereid pole teinud, ehk see et ostsin De Gea(ma perfektsionist et kõik mängijad peavad mänguks maksimaalselt puhanud olema,nii ka vv). Bayern on olnud kaks aastat täielik pettumus,asetsevad seal kuskil 10 kandis ja Hamburg on teist hooaega väga tugev.
          Meistrite liigas alagrupi võitsin napilt Sevilla ees.
          Eks varsti peab hakkama uut arvutit muretsema või vana uuendama...
          sigpic

Kommentaar

keegi veel xboxiga m2ngib? Kui jah siis lisage mind Namelessdude21 live nimi.

Kommentaar

Working...
            X