Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
    kas arvuti peal mängides on kuidagi võimalik mängijatega triblada ka? pole veel sellist klahvi üles küll leidnud ..
    klahvidega on üsna tülikas triblada ma ütlen sulle-hangi pult !

Kommentaar

Career Mode´is peatreener olla Liverpooliga on eriti hea, esimene hooaeg pole jõudnud poole pealegi, kui juba mind vallandati, sest meeskond püsis 8 võidu, 1 viigi ja 9 kaotusega 14. kohal, hooaja lõppedes saadi kuidagi 4. koht. Nüüd olen Burnley peatreener
      Adiós amigos

Kommentaar

Algselt postitas Fänn614 Vaata postitust
        Career Mode´is peatreener olla Liverpooliga on eriti hea, esimene hooaeg pole jõudnud poole pealegi, kui juba mind vallandati, sest meeskond püsis 8 võidu, 1 viigi ja 9 kaotusega 14. kohal, hooaja lõppedes saadi kuidagi 4. koht. Nüüd olen Burnley peatreener
        Manager Mode?

Mis tasemega mängid?

Kommentaar

issand kui hea sa oled.
          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas Cesc Vaata postitust
            Manager Mode?

Mis tasemega mängid?
            paar esimest oli professional, siis panin amateuri peale
            Adiós amigos

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
              issand kui hea sa oled.

Ma tean, et mu meeskondadel on probleeme värava puhtana hoidmisega
              Adiós amigos

Kommentaar

Mnja.. ise pelan Professionaliga ja Arsenaliga.
                Kõigun liigas seal 6-9 positsioonidel. FA Cupis olen poolfinaalis ja English Cupil käivad Round 3 mängud.

Kommentaar

Oleneb mis tasemega mängida ..

Muidu, kui keegi on huvitatud onlines mängima, siis selleks on programm nimega GameRanger.
                  oled ise proovinud läbi gamerangeri mängida ?

Kommentaar

Mnja.. ise pelan Professionaliga ja Arsenaliga.
                    Kõigun liigas seal 6-9 positsioonidel. FA Cupis olen poolfinaalis ja English Cupil käivad Round 3 mängud.

Nüüd ma juba alustasin seda millegi pärast uuesti ja meeskonnaks sai Real Madrid
                    Adiós amigos

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
                      oled ise proovinud läbi gamerangeri mängida ?
                      Olen jah, sõprusringkonnas on päris vinge omavahel pelada.

Olen ka välismaalaste vastu mänginud, aga minu tase jääb nende jaoks lahjaks.

Kommentaar

mõned juhised saad anda kuidas seda käima saab ? gamerangerit oskan kasutada, kui mäng tööle, siis sealt main menu-st edasi mis tegema peab?

Kommentaar

1. Ava GameRanger
                          2. Mäng KINNI!
                          3. Mine mingisse FIFA 11 ruumi.
                          4. Oota millal mängija(d) valmis on ja siis ruumi tegija käivitab mängu.
                          5. Laeb ära, Online Modes - Multyplayer - LAN Play - Sisesta oma nimi - Refreshi lehte - Vali seal olev server ja liitu sellega.

Suht keeruline seletada, loodan, et saad aru.

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
                            issand kui hea sa oled.

Ma tean, et seal mängus on mul Kink lausa Messist ja Ronaldost parem, ta löönud 4 mänguga 14 väravat
                            Adiós amigos

Kommentaar

1. Ava GameRanger
                              2. Mäng KINNI!
                              3. Mine mingisse FIFA 11 ruumi.
                              4. Oota millal mängija(d) valmis on ja siis ruumi tegija käivitab mängu.
                              5. Laeb ära, Online Modes - Multyplayer - LAN Play - Sisesta oma nimi - Refreshi lehte - Vali seal olev server ja liitu sellega.

Suht keeruline seletada, loodan, et saad aru.
                              tänud

Kommentaar

Aga mis te suurimad võidud on?Mul 7:0 kui Liverpooliga suutsin ime läbi Wiganit võita, enne nt kaotasin Boltonile 0:4
                                Oleneb tasemest. Spursiga lõin West Hamile 10 minutiga vist 3 väravat ära, aga siis panin kogemata mängu kinni, sealt oleks võinud väravaid tulla küll, kuigi see oli Semi proga.
                                Nüüd hakkan hoopis Manuga manageri tegema proffessional tasemega, sellega läheb kindlasti raskemaks.

aga mis klubiga muidu keegi mängib?

Kommentaar

Working...
                                X