Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Career Mode´is peatreener olla Liverpooliga on eriti hea, esimene hooaeg pole jõudnud poole pealegi, kui juba mind vallandati, sest meeskond püsis 8 võidu, 1 viigi ja 9 kaotusega 14. kohal, hooaja lõppedes saadi kuidagi 4. koht. Nüüd olen Burnley peatreener
Career Mode´is peatreener olla Liverpooliga on eriti hea, esimene hooaeg pole jõudnud poole pealegi, kui juba mind vallandati, sest meeskond püsis 8 võidu, 1 viigi ja 9 kaotusega 14. kohal, hooaja lõppedes saadi kuidagi 4. koht. Nüüd olen Burnley peatreener
Mnja.. ise pelan Professionaliga ja Arsenaliga.
Kõigun liigas seal 6-9 positsioonidel. FA Cupis olen poolfinaalis ja English Cupil käivad Round 3 mängud.
Mnja.. ise pelan Professionaliga ja Arsenaliga.
Kõigun liigas seal 6-9 positsioonidel. FA Cupis olen poolfinaalis ja English Cupil käivad Round 3 mängud.
Nüüd ma juba alustasin seda millegi pärast uuesti ja meeskonnaks sai Real Madrid
1. Ava GameRanger
2. Mäng KINNI!
3. Mine mingisse FIFA 11 ruumi.
4. Oota millal mängija(d) valmis on ja siis ruumi tegija käivitab mängu.
5. Laeb ära, Online Modes - Multyplayer - LAN Play - Sisesta oma nimi - Refreshi lehte - Vali seal olev server ja liitu sellega.
1. Ava GameRanger
2. Mäng KINNI!
3. Mine mingisse FIFA 11 ruumi.
4. Oota millal mängija(d) valmis on ja siis ruumi tegija käivitab mängu.
5. Laeb ära, Online Modes - Multyplayer - LAN Play - Sisesta oma nimi - Refreshi lehte - Vali seal olev server ja liitu sellega.
Aga mis te suurimad võidud on?Mul 7:0 kui Liverpooliga suutsin ime läbi Wiganit võita, enne nt kaotasin Boltonile 0:4
Oleneb tasemest. Spursiga lõin West Hamile 10 minutiga vist 3 väravat ära, aga siis panin kogemata mängu kinni, sealt oleks võinud väravaid tulla küll, kuigi see oli Semi proga.
Nüüd hakkan hoopis Manuga manageri tegema proffessional tasemega, sellega läheb kindlasti raskemaks.
Kommentaar