Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Teine liiga 2010/2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sscarface Vaata postitust
    ehk siis punt koos?
    Kõigepealt esiliigast langenud + eelmise aasta osalejad ja kui sealt on loobujaid, siis pääsevad ka uued managerid üritama. Kuna meistrikast juba on 1 loobuja, siis esimesena soovi avaldanud uus võib end juba kindlamalt tunda. Aga eks commish seab varsti siia "pingerea" üles.

Mis puutub commish`i ameti lihtsusesse, siis eelmisel hooajal otsustati ka teises liigas uuest hooajast IL-listi rakendada ja see toob veits tööd ja vaeva juurde. Jõudu igaljuhul.

Kommentaar

Esiliigast langejad olid:

18. Type-R
      19. GunsnRoses
      20. BC Naljavennad

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
        Kõigepealt esiliigast langenud + eelmise aasta osalejad ja kui sealt on loobujaid, siis pääsevad ka uued managerid üritama. Kuna meistrikast juba on 1 loobuja, siis esimesena soovi avaldanud uus võib end juba kindlamalt tunda. Aga eks commish seab varsti siia "pingerea" üles.

Mis puutub commish`i ameti lihtsusesse, siis eelmisel hooajal otsustati ka teises liigas uuest hooajast IL-listi rakendada ja see toob veits tööd ja vaeva juurde. Jõudu igaljuhul.
        see, et Meistrikast on 1 loobuja, see ei mõjuta kuidagi Teise liiga pingerida. niisama infoks. tutvuge juhendiga kodukalt.

Kommentaar

Nii palju mõjutab, et Type-r jääb kohe kindlasti Esiliigasse.

Kommentaar

Tunnistan, et tulistasin puusalt ja mõtlesin natuke teist asja Aga jah, kuna Meistrikas 2 loobujat ja nad ei jää üldse liigasüsteemi, siis uutel sooviavaldajatel nende kohtade arvelt juba lisavõimalused osalema pääsemiseks.

Kommentaar

Algselt postitas veixveix Vaata postitust
              jazzjansa teab täpselt kuidas asja kasutada, ega ta muidu poleks edasi saanud

Ja mis ametimees ise olid, kui Teisest Esimesse tõusid?
              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                Nii palju mõjutab, et Type-r jääb kohe kindlasti Esiliigasse.
                Ehk siis ka Aramis ise jääb Esiliigasse püsima?
                Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                  Ja mis ametimees ise olid, kui Teisest Esimesse tõusid?
                  Mingi tõepõhi sellel ametikoha ja edu seosel võib tõesti all olla natukene... Ntx minu ainus õnnetu tiitel pärineb ka mu commishi aastast...

Ahjaa, nüüd ootaks ka herr Teletupsu kinnitust, et ta Meistrikas osaleb. On kuulda sahinaid, et selleks puudub soov ja Esiliigas pidigi lõbusam olema... A no küll ta tuleb, nii edev on ta küll. Hea pikk ja jõuline C kuluks meile liigasse ära küll, Sillu ei vea enam väga välja...

Kommentaar

Mehed, mehed...ma olin ka just commish, aga ju ma olen loll ja aus, sest ma jäin eelviimaseks. Kena, et selle asja eest autasuna mind siiski esiliigas edasi tahetakse pidada.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                      Aga jah, kuna Meistrikas 2 loobujat ja nad ei jää üldse liigasüsteemi, siis uutel sooviavaldajatel nende kohtade arvelt juba lisavõimalused osalema pääsemiseks.
                      Lihula MKP on siin mõelnud ja arvestanud ja kuna hommikune boxscore vaatamise haigus on nii ehk nii sees, siis C-Liigas osalemine on täiesti võimalik. Samuti võin commish olla - meistrikas ei lastud mul seda ametit halva iseloomu tõttu kunagi praktiseerida, ehk c-liiga mehed on tolerantsemad

Ambitsioonikas plaan on omada kõigi 4 NBA fantasyliiga meistritiitleid - esimene, kõige lihtsam, on saavutatud :P

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                        Lihula MKP on siin mõelnud ja arvestanud ja kuna hommikune boxscore vaatamise haigus on nii ehk nii sees, siis C-Liigas osalemine on täiesti võimalik. Samuti võin commish olla - meistrikas ei lastud mul seda ametit halva iseloomu tõttu kunagi praktiseerida, ehk c-liiga mehed on tolerantsemad

Ambitsioonikas plaan on omada kõigi 4 NBA fantasyliiga meistritiitleid - esimene, kõige lihtsam, on saavutatud :P
                        rõõm kuulda - kahe aasta pärast meistrikas siis näeme taas!

Kommentaar

[QUOTE=SDK;1221687]Mingi tõepõhi sellel ametikoha ja edu seosel võib tõesti all olla natukene... Ntx minu ainus õnnetu tiitel pärineb ka mu commishi aastast...

Ahjaa, nüüd ootaks ka herr Teletupsu kinnitust, et ta Meistrikas osaleb. On kuulda sahinaid, et selleks puudub soov ja Esiliigas pidigi lõbusam olema... A no küll ta tuleb, nii edev on ta küll. Hea pikk ja jõuline C kuluks meile liigasse ära küll, Sillu ei vea enam väga välja...[/QUOTE

aga kui mina omal ajal meistrikas commish olin , siis pääsesin üsna napilt välja langemisest

Kommentaar

Hommik!

Nii, veel viimane sõnavõtt. Tegin Yahoo keskkonda ka eelmise hooaja põhja taustal uue liiga. Nime ei hakanud muutma, kuigi pean tunnistama, et kange tahtmine selleks oli. Pealkirigi oli välja mõeldud. "Kamp Luusereid" vms. . Aga ei hakanud meeleolu rikkuma, seega good for You. Liigapassi ja kutse koos paroolidega leiavad kõik mullu 5-ndast kuni 17-nda kohani saanud enda meiliaadressilt, mis yahoos märgitud oli. Kõik kes tunnevad, et pole kutset saanud, pöördugu edaspidi Jaanuse poole. Paremat commishit vaevalt et kuskilt välja imbub, ja kuna otseselt härra vastu ka ei olnud, siis ongi asi otsustatud. Teema commishi osas lukku. Küsimuste ja nurinatega(mida muidugi allpool ma pean tunnistama praktiliselt ei olnudki, mis on muidugi vahva ainult) pöörduge edaspidi Tema poole palun. Ühtlasi kui Jaanus liigaga ära liitub, saan talle ka keskkonnas kõik commishi volitused talle ka ametlikult üle anda ja enda tiimi sealt ära kustutada. Ja ärge väga ära tõuske, kuna ametlikult olen ma veel commish teises, nii et nupud block team jnejne on mulle veel kättesaadavad.

Edu! Drafti aja sättisin hetkel Teil laupäevasele päevale,23-ndaks oktoobriks. Pidage aru ja nõu ning vajadusel muutke kindlasti ära. Kuid ärge väga pikalt mõelge, kuna teadupärast on igale kuupäevale ja kellajale Yahoos piiratud arvuga drafte lubatud, seega kui otsustamisega väga pikalt läheb , võib juhtuda et otsuse langemisel ei saagi enam nimetatud ajal drafti pidada, kuna kõik vabad slotid on otsas. Nii et mida varem asjadega ühelepoole saate, seda parem kõigile.

edit: Vaatan, et siin kohe võitlus commishi koha pärast. Noh mul poogen selles osas. Jagage ise ära pärast. Yahoo lubab muidugi kõigil ka commishiks olla, mis muidugi oleks vahva.

Teie,
                            Esiliiga Neljateistkümnes
                            Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                            "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                              Hommik!
                              edit: Vaatan, et siin kohe võitlus commishi koha pärast.
                              Ei pannud tähele vahepealset posti, kus commsih juba selgus, seega võtan oma kandidatuuri maha.

Kommentaar

Minu poolest võib commish olla dwideng, sest kui ma töö tõttu peaks hakkama komandeeringutel käima mööda Eestit, siis ma igapäevaselt ei pruugi Yahoo'sse sattuda.
                                http://www.last.fm/user/howard12

Kommentaar

Working...
                                X