Algselt postitas Jexxson
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Teine liiga 2010/2011
Collapse
X
-
Kui nii siis sean sammud Esiliiga sektorisse ja kinnitan seal oma osalemist.Algselt postitas Aramis Vaata postitustNii palju mõjutab, et Type-r jääb kohe kindlasti Esiliigasse.
Kommentaar
-
Sel teemal sai eelmisel aastal pikalt vaieldud ja lõpuks jõutud häältelugemisel seisukohale, et draft on reedel kõikides liigades. Erandjuhul võib seda ju muuta, aga siis peab siia ilmuma vastuhääli ja põhjendusi.Algselt postitas SDK Vaata postitustSoovitan jällegi reedet teile. Et liigade draftid toimuksid üheaegselt ja et soovijad saaks huvi korral laupäevasele kokkutulekule tulla. A no vaadake ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas hassan74 Vaata postitustSel teemal sai eelmisel aastal pikalt vaieldud ja lõpuks jõutud häältelugemisel seisukohale, et draft on reedel kõikides liigades. Erandjuhul võib seda ju muuta, aga siis peab siia ilmuma vastuhääli ja põhjendusi.
Ja sellele jõudsid kes? Meistriliigas olevad vanameistrid, elavad saurused. Las nüüd teine liiga jääda teiseks liigaks. Siin on palju rahvast, kelle jaoks mäng on lihtsalt meeldivaks ajaviitmisviisiks, ja kelle jaoks tulemusfaktoril ei ole suuremal määral mingit kaalu. Sarnast väidet meistriliiga, või issand-issand keepri kohta, ma küll ei julgeks öelda. Kõigil on mingi fck vajadus olla kellestki parem. Miks, milleks? Hea küll, saan aru Pärnu meestest ja osaliselt veel mõnest härrast, kes n.ö. sõbraõlale kerget müksu andes teisest paremad olla tahavad, aga nina reeglistikus ja uusi ahistavaid raamistikke väljamõtlevatest manageridest ma küll aru ei saa. Milleks? Mis see annab Teile? Olla lahe? Austatud?
Olen lihtne Kalur, mistõttu olen teinekord ehk väga otsekohene ja tõenäoliselt ka seetõttu tööalaselt niimõnedki korrad vastu pükse saanud, aga teeme nii, et jätame Teise liiga tegemised Teise liiga siseasjaks. Saan aru, et sooviks on mängu professionaalsuse suunas juhtida(jäänud kumama SDK-lt umbes säärane mõte, et Teisest Liigast peaks tulema "head" järelkasvu), aga uskuge mind, see liigne reeglistik ja totalitaarne heaoluühiskond peletab lihtsaid mängureid (nagu mina) pigem eemale sellest värgindusest siin, kui lähendab. Ja kes on asjast "hingepõhjast" huvitatud ja sügisest kevadeni muud ei näe kui üksnes boxscore ja NBA LIVE öösiti, sellest saab varem või hiljem nagunii inimene kellest siin unistatakse - huviline, kes on tark, teadlik ning kes teab peast nba esiviisikute härrade ema neiupõlvenimesid öelda. Kuna mind see ei koti, siis jätan selle teema. Tahtsin lihtsalt öelda, et neid viimaseid ei pea kasvatuslikult rangelt kasvatama siin. Need viimased sünnivad siia maailma, ja varem või hiljem, leiavad nad Teid ise ülesse. Lihtsalt olgem kannatlikud ja rohkem sallivad!
Tsiteerin iseennast ...
" Ühes põrandaaluses garaažis rääkis Joonas sõpradele elutarkust - Arvutimängud on gräkisõltlastele, naised on vanaisadele panememiseks, aga putsi, õlu ei tohi küll peolt otsa saada" ... Teie aga tahate õlut ära võtta. Nurjatud!
Edu!Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Jazzjansa andis täna hommikul commishi ameti mulle üle. Seega annan ülevaate hetke olukorrast liigas.
Punased Kuradid (lahkub esiliigasse)
Mullu tagant KOLMAS (lahkub esiliigasse)
Keila Kurjad Koprad (lahkub esiliigasse)
BC Naljavennad (saabub esiliigast)
Team Martti OSALEB
Laagri siim2 OSALEB
Pokker Face
Chocolate Thunder
Spordi Magic OSALEB
Tallinna Tellised OSALEB
Liverpool Pub OSALEB
Külatanuma Dünamo OSALEB
Fat Mexicans OSALEB
Tartu MadKorn OSALEB
Jüri Masters OSALEB
Little Bustards OSALEB
BC Palermo
owned by Kaspar OSALEB
Scorpions
Woland's Knights
Marientali Spartak OUT
Liigaga liitumiseks on soovi avaldanud:
dwideng OSALEB
-mihkel- OSALEB
Jürvi-Hool
phljuh
Kommentaar
-
Edmund andis teada mulle, et ei osale. Mariental Spartak- out!
edit: Ühtlasi annan ka teada, et kuna ma parooli ei mäleta enam, peate suure tõenäosusega uue liiga tegema endale. Lahe, kas pole
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
No nii, kes see kõva mees on, kes tümaka vaikseks keeras? Ahahh, et majaomanik ise. Tegelt ma olingi juba koju minemas..Algselt postitas SDK Vaata postitustJazzjansa, Yahoo on public liigasid täis.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
Kommentaar
-
Ärapanijatele kasvab väärilist pealekasvuAlgselt postitas jazzjansa Vaata postitustNo nii, kes see kõva mees on, kes tümaka vaikseks keeras? Ahahh, et majaomanik ise. Tegelt ma olingi juba koju minemas..
Kommentaar
-
Selle peale ei oska muud öelda, et draft peaks selliste "putsi, õllet peab olema" vendade jaoks vähemalt kaks nädalat, et iga vend kohale jõuaks, kui viitsib jõuda, ehkki ei teagi, kas tahab jõuda.
Ilmselge on see, et kui konkreetne aeg on paigas, siis on paigas ja nii jääb, ning kellegi isiksuseomadused ei määra absoluutselt midagi.
Aastatepikkune kogemus ütleb, et kõigile ei sobi ikka. Mina teeks drafti nädala sees millalgi, sest maalt linnas käijana tuleb reede õhtal sõita. Kui pohhuistidel on nii poohui, siis on neil ka poohui see, kas nad live-draftis osalevad, kui see poohui pole, siis pole nad nii poohuistid ka. Seega, nende suhtes, kellele elu on "õlu", "lill" või "lilleline sall", nendele on Yahoo mõelnud ja teeb nende eest pickid ise. Kui aga elu nii lill ei ole ja on soov live-draftis osaleda, siis tuleks reede õhtu vabaks võtta.
Sitaks peletab eemale selline asi nagu reeglite muutmine ja igaastane jahumine draftiaja ümber, mis ka üheks põhjuseks on, miks ma meistrikast loobusin - ühesõnaga mitte raamid, vaid raamide puudumine nende pideva muutumises olemise pärast. Vaidlused, diskussioonid jne.
Sestap arvan, et ei ole paremat asja, kui fikseeritud drfatiaeg, eriti teises liigas, kus enamus lihtsalt naudib ning saavutusvajadus, kui selline, on teisejärguline. Terad eralduvad sõkaldest igal variandi puhul.
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustJa sellele jõudsid kes? Meistriliigas olevad vanameistrid, elavad saurused. Las nüüd teine liiga jääda teiseks liigaks. Siin on palju rahvast, kelle jaoks mäng on lihtsalt meeldivaks ajaviitmisviisiks, ja kelle jaoks tulemusfaktoril ei ole suuremal määral mingit kaalu. Sarnast väidet meistriliiga, või issand-issand keepri kohta, ma küll ei julgeks öelda. Kõigil on mingi fck vajadus olla kellestki parem. Miks, milleks? Hea küll, saan aru Pärnu meestest ja osaliselt veel mõnest härrast, kes n.ö. sõbraõlale kerget müksu andes teisest paremad olla tahavad, aga nina reeglistikus ja uusi ahistavaid raamistikke väljamõtlevatest manageridest ma küll aru ei saa. Milleks? Mis see annab Teile? Olla lahe? Austatud?
Olen lihtne Kalur, mistõttu olen teinekord ehk väga otsekohene ja tõenäoliselt ka seetõttu tööalaselt niimõnedki korrad vastu pükse saanud, aga teeme nii, et jätame Teise liiga tegemised Teise liiga siseasjaks. Saan aru, et sooviks on mängu professionaalsuse suunas juhtida(jäänud kumama SDK-lt umbes säärane mõte, et Teisest Liigast peaks tulema "head" järelkasvu), aga uskuge mind, see liigne reeglistik ja totalitaarne heaoluühiskond peletab lihtsaid mängureid (nagu mina) pigem eemale sellest värgindusest siin, kui lähendab. Ja kes on asjast "hingepõhjast" huvitatud ja sügisest kevadeni muud ei näe kui üksnes boxscore ja NBA LIVE öösiti, sellest saab varem või hiljem nagunii inimene kellest siin unistatakse - huviline, kes on tark, teadlik ning kes teab peast nba esiviisikute härrade ema neiupõlvenimesid öelda. Kuna mind see ei koti, siis jätan selle teema. Tahtsin lihtsalt öelda, et neid viimaseid ei pea kasvatuslikult rangelt kasvatama siin. Need viimased sünnivad siia maailma, ja varem või hiljem, leiavad nad Teid ise ülesse. Lihtsalt olgem kannatlikud ja rohkem sallivad!
Tsiteerin iseennast ...
" Ühes põrandaaluses garaa˛is rääkis Joonas sõpradele elutarkust - Arvutimängud on gräkisõltlastele, naised on vanaisadele panememiseks, aga putsi, õlu ei tohi küll peolt otsa saada" ... Teie aga tahate õlut ära võtta. Nurjatud!
Edu!
Kommentaar
-
jälle paar rida millest ma aru saan.Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
" Ühes põrandaaluses garaa˛is rääkis Joonas sõpradele elutarkust - Arvutimängud on gräkisõltlastele, naised on vanaisadele panememiseks, aga putsi, õlu ei tohi küll peolt otsa saada" ... Teie aga tahate õlut ära võtta. Nurjatud!
Edu!
Kommentaar
-
Olgu lihtsalt öeldud, et sõna võtsid inimesed kõigist kolmest liigast. Igal hooajal läheb 3-4 lehekülge sellele "ärme tee reedel mul pidu - teeme ikka mul pole" vaidlusele. Nüüd on mingi aeg paigas ja nagu mainisin tõstku kisa need, kes mingil mõjuval põhjusel ei saa ühineda. Eks siis commish vaatab kas saab nii et kõik rahulAlgselt postitas jazzjansa Vaata postitustJa sellele jõudsid kes? Meistriliigas olevad vanameistrid, elavad saurused. Las nüüd teine liiga jääda teiseks liigaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar