Algselt postitas xsess
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 2010/2011
Collapse
X
-
Hetkel liigaga liitunud:
Terror Squad
Tartu Bioinfo
268-puriintrioon (päris mitu korda tuleb kontrollida et see vahva nimi saaks õieti kirja)
Kopli Kurjad Koprad (Keilast kolinud)
Kesklinna Kaabakad
Kesklinna Vandid
Kesklinna Kolvid (Tegemist Kohila kesklinnaga)
Bc Pärnu Tellis (miks peab nii sital satsil nii ilus nimi olema?)
Gunsnsweetchildomineroses
Nõmme Uskumatud
Lihula Mõnumendid
Type-R
Kutse olen saatnud kõikidele austatud GMidele peale AA-Teami, aga karta on et tuleb ka tema tund.
Kui keegi ei ole saanud kutset, siis palun saatke oma toimiv mail: urmas43@hotmail.com peal.
Draft peaks praeguse seisuga suhtkoht kindlalt jääma reede õhtu peale ning kellaaeg ilmselt kusagil 19-22 vahel. Täpsustame.
Kommentaar
-
"Mis asi see on", päris Martin isalt näpuga kruustangidele viidates.Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust268-puriintrioon (päris mitu korda tuleb kontrollida et see vahva nimi saaks .
"Kasvad vanemaks, saad teada", krimpsutas isa läbi hammaste vastuseks.
Aastad läksid, Martin saigi vanemaks , ja nagu kõigil, tekkis ka temal ajapikku probleem põiega. Ühelt järjekordselt unetult öölt arganuna, marssis Martin väsinud sammul kööki ning näinuna einelauas juba istet võtnud Isa , tervitas viimast viisakalt ning küsis siis iroonilisel toonil "Nuhh. Mis päiksekiir Sind puudutand on, et nõnna säratakse. "No mis ma ikka. Näed vaata(osutab näpuga nabapiirkonda)! Mulle pandi siia kraan, mis tähendab, et enam ei pea öösiti läbi kruustangide kusemas käima. Keerad aga kraani ja voolab ise. ".
Teie
268-puriintrioon ehk maakeeli kusihape.
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Vahekokkuvõte:
Meie read on täienenud, kuid mõningad puudujad veel on. Liitunud GMide nimekiri:
Kesklinna Kaabakad
Kopli Kurjad Koprad
268-puriintrioon MAKSTUD
Aaron-C & Co MAKSTUD
Lemmik Meeskond MAKSTUD
Laagri Snixel
Punased Kuradid
Terror Squad MAKSTUD
Tartu Bioinfo MAKSTUD
GunsnRoses MAKSTUD
BC Pärnu Tellis MAKSTUD vms
Nõmme Uskumatud MAKSTUD
Lihula Mõnumendid MAKSTUD
Kesklinna Vandid
Kohila Kolvid MAKSTUD
Type-R
Liitumine läheb meil päris hästi, rahamaksmine mitte nii hästi - kiirustage seltsimehed sõltlased!
Paluks infot selliste kuulsate GMide kohta nagu:
BC Lemps United
NL Holdem
Selja Lambikad
AA-Team
Keegi neist pidi aega teenima, aga sooviks selgust saada. Kui kellelgi on nende toimivat meiliaadressi siis palun jagage minuga.
Draftiaeg sai pandud 22.oktoobri (reede) õhtuks 20.00
Kommentaar
-
Tere austatud esiliiga seltskond.
Nagu vahepeal jutuks, siis pidime see aasta fantasy kokkutuleku tegema Lihulas. Aga ma hea meelega lükkaks selle au mõne suurema asula kanda.
Käisin eile saalis ja see on juba praegu päris külm. Samuti kitsas (äärelt kolmest visata ei saa).
Pärast mängu saaks istuda ainult Särtsu baaris, aga kui seal juhtub pidu olema samal õhtul, siis juttu rääkida ei saa, sest tümps nõnna vali.
Kui teeks ikka Tallinnas, Tartus, Pärnus või kuskil mujal?
Mis teised arvavad.
Kommentaar
-
Olen täitsa olemas, aga pole veel otsustanud, kas olen käpp või mitte. Mis on tähtaeg enda osavõtu kinnitamiseks/maksmiseks?Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
BC Lemps United
Keegi neist pidi aega teenima, aga sooviks selgust saada. Kui kellelgi on nende toimivat meiliaadressi siis palun jagage minuga.
Draftiaeg sai pandud 22.oktoobri (reede) õhtuks 20.00May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Tähelepanu!
Liigale ei ole veel oma kindlat JAH sõna öelnud :
BC Lemps United
Selja Lambikad
AA-Team
Kui 1.oktoobri seisuga JAH/EI sõna kuulda pole, siis teen liitumisettepaneku Teise liiga meestele. Aega tundub veel ju olevat, aga Teise liiga komplekteerimine sõltub suuresti meist. Kiirustage seltsimehed sõltlased!
Kommentaar
-
Osaleb!Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustTähelepanu!
Selja Lambikad
Kommentaar
-
Kuna sel aastal üsna kiire elu tõttu kahjuks sellest NBA värgist natuke liiga eemal olnud, siis olen nõus vahetama oma esiliiga koha mõne 2. liiga osalejaga.Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustTähelepanu!
BC Lemps United
Kui 1.oktoobri seisuga JAH/EI sõna kuulda pole, siis teen liitumisettepaneku Teise liiga meestele. Aega tundub veel ju olevat, aga Teise liiga komplekteerimine sõltub suuresti meist. Kiirustage seltsimehed sõltlased!May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar