Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 2010/2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Kuna sel aastal üsna kiire elu tõttu kahjuks sellest NBA värgist natuke liiga eemal olnud, siis olen nõus vahetama oma esiliiga koha mõne 2. liiga osalejaga.
    Kahju, aga loodan et oled peatselt tagasi rivis. Samas teeksid kindlasti vana rasva pealt ka eduka hooaja.

Käskiri nr 4

Tühistada käskkirja nr 3 lõige 2 - BC Naljavennad welcome back ja edukat hooaega!

Viimane kellega veel selgust pole õnnestunud saada on AA-Team. Otsime teda sõprade ja vaenlaste seast, maa alt ja maa pealt.

Kommentaar

Jou, ma tahtsin seda öelda, et ma maksan palgapäeval elik oktoobris. Ma loodan, et see on OK.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Jou, ma tahtsin seda öelda, et ma maksan palgapäeval elik oktoobris. Ma loodan, et see on OK.
        On ikka OK, aga noh nii targutamise mõttes soovitan taara ära viia või siis otsida töökoht kus sagedamini palka makstakse

Kommentaar

See on see Kopli elu. Taaraga pead kolm päeva varem järjekorras olema, et oma pudelitega löögile saada.

Kommentaar

Lihtne Keeper Liiga

Kui keegi on huvitatud osalemisest NBA fantasy Keeper liigas, siis andke sellest märku antud teemas:

Keeper Liiga eerineb oma olemuselt tavaliigast selle võrra, mäng toimub läbi aastate ja igal aastal draftitakse endale vaid 3 uut mängijat.

Vaba on veel vähemalt 15 kohta.

P.S Eelistatud on osalejad, kes juba olemasolevas Triobet Keeper Liigas ei osale.

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
              Viimane kellega veel selgust pole õnnestunud saada on AA-Team. Otsime teda sõprade ja vaenlaste seast, maa alt ja maa pealt.
              Kui ma AA-Teami juhiga viimati suhtlesin pidi ta kindlasti osalema. Saatsin talle praegu ka meeldetuletava sõnumi, nii et loodetavasti ta tuleb ja kinnitab siin ka oma osavõttu.

Kommentaar

Nii - sõnum käes, ind olemas ja ka papp juba üle kantud!
                Seda siis AA-Teami poolt

Kommentaar

Võimas. Eesti tugevaim fantasyliiga on komplekteeritud, kolmel mehel veel liitumine tegemata - NL Holdem, Selja Lambikad ja AA-Team. Kusjuures kõigil neil kenasti osalus makstud! Kui pole kutset kätte saanud siis andke teada!

Kiireima liituja/maksja eriauhinna võitis BC Naljavennad. Auhinna saab kätte 23.oktoobril kokkutulekul.

Kommentaar

Soojenduseks..

Procardi NBA superliiga 10-11

League ID#: 40990
                    Password: liiga
                    Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                    "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Teadaanne!

Laupäeval, 23. oktoobril, mis on täpselt päev pärast drafti, toimub kossufantasyfanattide igaaaastane kokkutulek. Leiab see seekord aset Tallinnas ning programmis on tavapäraselt kõigepealt jõu- ja ilunumbrid, millele järgnevad debatid (läbiv teema: mul on suurem kui sul) pika laua ja karastusjoogiga.

Daatum: 23.10.2010
                      Asukoht1: Tallinna 21. Kooli kossusaal (Raua tn 6). Ajavahemik 17.00-19.00
                      Asukoht2: pubi Scotland Yard (Mere pst 6E). Ajavahemik 20.00- ...

* Oma tulekust võiks miskil moel teada anda, nt EFNBA Meistriliiga teemasse, kus siis ilmselt saab näha ka kogu nimekirja nendest toredatest inimestest, kes kohal olla plaanivad.

Kommentaar

Liitumine veel tegemata AA-Teamil ja Selja Lambikatel.

Viiel GMil osalustasu maksmata, ma nimesid ei nimeta aga minu andmete järgi on need Kopli Kurjad Koprad (lubas maksta peale palgapäeva või taaravedu), Punased Kuradid, Kesklinna Vandid, Type-R ja BC Naljavennad. Soovitan sõbralikult ja viisakalt - ärge nu**ige. 221003141114 Urmas Hallik

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
                          Liitumine veel tegemata AA-Teamil ja Selja Lambikatel.

Viiel GMil osalustasu maksmata, ma nimesid ei nimeta aga minu andmete järgi on need Kopli Kurjad Koprad (lubas maksta peale palgapäeva või taaravedu), Punased Kuradid, Kesklinna Vandid, Type-R ja BC Naljavennad. Soovitan sõbralikult ja viisakalt - ärge nu**ige. 221003141114 Urmas Hallik
                          BC Naljavennad ootavad oma rahalaeva. Saabuma pidi see esmaspäeval,siis tõenäoliselt asub vajalik summa ka teele. Säärane informatsioon edastati mulle.

Kommentaar

meistrika teemas on väike update kokkutuleku osas ja pange ennast kirja ka!

Kommentaar

Et ei hakka sinna teemasse trügima, aga siin mainin ära, et ei saa mina saarelt tulema.

Kommentaar

Liitumata - Selja Lambikad.

Maksmata - Punased Kuradid.

Tänan tähelepanu eest!

Kommentaar

Working...
                                X