Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
form kaitsja väärtus on maksimaalselt 20M ... mina paneks myyki 15-17ga
puudlikud mehed myyki nulliga , iga myyki panek maksab oma 20 000
Tegelt ma tahtsin kaitsjad üldse silmapaistvateks treenida ja siis müüa, aga seni võib ju kallima hinnaga pakkuda, ehk näkkab. Or so I thought. Iga müüki panek 20 000?? Deem.
Ma oleks juba ammu kuskil kõrgemal, kui oleks kohe õigesti mängima hakanud ja lollused tegemata jätnud. taimo.neoon tuli appi õnneks.
ma ei saaks selle rahaga endale yhtegi meest osta põhikoosseisu va treenitavat :P
edit: st reaalne papp, mis su kontole siiski jõuab ei piisa, et mulle kedagi uut osta, kuigi selle raha eest saaks täiendada, aga ma ei viitsi paari leveli kaupa asju parandada ... _.
Kas see on karikamängude eripäera, et pidevalt on kommentaariks jõhker sissesõit, jalad ees jne? Sest neljas mängus mida jälgisin, kõlasid sellised väljendid suhteliselt tihti.
Algselt postitas vandersell
Kas see on karikamängude eripäera, et pidevalt on kommentaariks jõhker sissesõit, jalad ees jne? Sest neljas mängus mida jälgisin, kõlasid sellised väljendid suhteliselt tihti.
Kummaline tõesti. Minulgi täna 3 poolikut korraga mitmeteks nädalateks väljas.
Kommentaar