no ikka mängib.. seis on selline, et karikas oli katastroof aga peale 4. vooru pole liigatabelis nii kõrgel varem olnudki.. eks oma osa mängib ka märkimisväärne mitteaktiivsete meeskondade arv.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
www.hattrick.org
Collapse
X
-
Ei peaksgi praktiliselt muutma - valid ühe kindla ära (näiteks mängujuhtmine) siis ostad omale 6 poolkaitsjat vanuses 17aastat, kuna raha algul vähe võtad tasemega rahuldav. Ja liigamäng paned mängu 3 poolkaitsjat ja sõprusmängus teised 3 poolkaitsjat. Nii saavad kõik 6 mängijat trenni ja kui nad on 21-aastased, siis on kõige küpsem aeg nende müümiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustMängin viiendat liigat, üks tõsiselt võetav vastane on, kes pani mu 6-0 kotti. Samas võitsin karikas eelmise aasta sama liiga võitjat, kes oli märgatavalt tugevam sellest tüübist, kes mu 6-0 kotti paniÜldiselt olen teisel kohal ja plaanin veel aastakeseks viiendasse jääda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustVõiks teha mingi väikse turna kolmapäeviti, kes mängib teise kaitse- kes poolkaitse- või ründeliiniga, aga veits põnevam oleks ikka kui uruguais või saksamaal mängida sõpruskohtumisi.
Kristen saatsin sulle väljakutse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustMul pole mõtet mängida, ma ei taha vigastustega riskida ja varumeeskonda pole mul ollagi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitusttreenitavaid ka siis ainult üks komplekt?
Kommentaar
-
Jäin liigas suhteliselt kindlalt 3-ndaks.(5.liiga) Suurimad võidud olid kaks korda 10:0, suurim kaotus oli 0:7. Varem tiksusin 5-nda ja 6-nda liiga vahel, aga see aasta suutsin liigasse püsima jääda. Suurim väravakütt oli mul Tomas Lacey 11 väravaga.Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar