Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õnnesoovid! Hea, et mu vanad silmad veel selle uskumatu võidu ära nägid.
Ja aitäh kyps, et lubadust pidasid ning need kaks hooaega pühendunult mängisid.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Keegi seda uut jalgpallikooli ka kasutab? On sellel asjal mõtet? Ma olen seni vel vana süsteemi juures ja nüüd kaks nädalat järjest saanud kaks head kaitsjat.
Keegi seda uut jalgpallikooli ka kasutab? On sellel asjal mõtet? Ma olen seni vel vana süsteemi juures ja nüüd kaks nädalat järjest saanud kaks head kaitsjat.
Mina kasutan nii uut kui vana süsteemi,ei oska nagu midagi erilist selle uue kooli kohta öelda,kuna mees peab sul ju terve hooaja enne noortekas mängima....siis alles saad ta põhikooseisu tõmmata.
Raske on meestele õiget positsiooni valida,kuna pead mehed erinevatel pos. läbi proovima....et kus ta paremini hakkama saab.Ah ei tea ei tea,pole veel kõigest lõplikult arugi saanud veel,aga tundub,et tulevikus võibhakata ära tasuma küll see uus süsteem.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
kle aeg on niipalju edasi lännu, hinnad nii madalad ja palgad kõrged Preagu ei suuda näpuga järgegi ajada turul.. Kunagi sa trade'sid küll kõvasti tehtud kuid huhh.. oma pankrotti lastud satsiga ostsin korralikke mehi ikka sadade millidega, preagu saad sa paarikümnega need kätte. Tegelikult ma rääkisin sellest juba vist 2 aastat tagasi häti kokkutulekul.. ei 3.. ah ma i mäletagi.. igatahes, nüüd on see käes muud midagi. Asi millepärast ma veel pelan ongi tegelikult igaastane häti joomatuur
Kommentaar