Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
olen suht algaja ,aga lugesin eelnevalt ,et osadel siin 115 mln jne.
niiet küsiks ,et mis imenipiga te nii palju raha kokku ajate ?
äkki keegi jagaks mulle mõningaid õpetussõnu
Eks ikka ostad, treenid ja müüd.
Kõik muu on juba detailid
Kui natuke põhjalikumalt rääkida, siis ostad kuskile liini portsu noori mängijaid rahuldav/hea põhioskusega ja treenid neid paar hooaega ning seejärel müüd nad maha ja saad pappi. Loomulikult tulevad treenitavatele kasuks erioskus ja kõrvaloskus(-ed), need tõstavad hilisemat müügihinda.
Aga selleks on vaja aega ja kannatust.
Palju pappi ja ruttu on põhimõtteliselt ka võimalik, aga see eeldab mängijaturu põhjalikku tundmist, viitsimist turgu kammida ning head orienteerumist noormängijate subskillides, palkades ja TSI-s Aega ja kannatust on vaja tunduvalt rohkem, kui pikaajalise treeningu puhul, lisaks on oluline kogemus ja õnnefaktor
Mõte on selles, et ostad soodsalt mängija, kellel on järgmisest tasemest puudu vaid trenn või paar ja müüd ta korraliku kasumiga maha juba nädala või paari pärast.
Mõte on selles, et ostad soodsalt mängija, kellel on järgmisest tasemest puudu vaid trenn või paar ja müüd ta korraliku kasumiga maha juba nädala või paari pärast.
Tänud ,sain sellest aru ,aga kui ütlesid ,et ostad mängija ja arendad teda trenn või paar,seega küsimus ,kuidas sa oskad vaadata ,et tal kohe uus tase ?
Tänud ,sain sellest aru ,aga kui ütlesid ,et ostad mängija ja arendad teda trenn või paar,seega küsimus ,kuidas sa oskad vaadata ,et tal kohe uus tase ?
Vaatad mängijate alt nt. mees on hea ründaja siis treenid teda nt. neli nädalat ja siis on ta eeskujulik jne.
Kommentaar