Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.hattrick.org

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oi, kes see geenius oli, kes unustas meeskonna karikaks üles seada ja 0-5 botilt sai

(&%¤%&****/%¤#/( - ropp taanikeelne sõim

Kommentaar

Seepärast pannaksegi alati mingi standard koosseis paika.

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
        Seepärast pannaksegi alati mingi standard koosseis paika.
        Kuna ma müüsin hooaja keskel mehed maha, unustasin panna mingid tolbajoobad asemele kuniks uued mehed kohal....tämit

Kommentaar

Hääled mule, või muidu!!!

Kommentaar

veel 1,5h tagasi oli v6imalik ligi saada,
            aga alanud vooruga on see uuendatud habras asi ikka lootusetult hangunud
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Küsimus: miks hatstats enam liigareitinguid ei kogu ja kas on mingi alternatiiv ka sellele?

Kommentaar

Supplies!

Kommentaar

olen suht algaja ,aga lugesin eelnevalt ,et osadel siin 115 mln jne.
                  niiet küsiks ,et mis imenipiga te nii palju raha kokku ajate ?
                  äkki keegi jagaks mulle mõningaid õpetussõnu
                  Elu on jalgpall!

Kommentaar

treenisid mängijaid ja hoolitsesid meeskonna eest.

Kommentaar

Algselt postitas kennu93 Vaata postitust
                      Eks ikka ostad, treenid ja müüd.
                      Kõik muu on juba detailid
                      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kui natuke põhjalikumalt rääkida, siis ostad kuskile liini portsu noori mängijaid rahuldav/hea põhioskusega ja treenid neid paar hooaega ning seejärel müüd nad maha ja saad pappi. Loomulikult tulevad treenitavatele kasuks erioskus ja kõrvaloskus(-ed), need tõstavad hilisemat müügihinda.
                        Aga selleks on vaja aega ja kannatust.

Palju pappi ja ruttu on põhimõtteliselt ka võimalik, aga see eeldab mängijaturu põhjalikku tundmist, viitsimist turgu kammida ning head orienteerumist noormängijate subskillides, palkades ja TSI-s Aega ja kannatust on vaja tunduvalt rohkem, kui pikaajalise treeningu puhul, lisaks on oluline kogemus ja õnnefaktor
                        Mõte on selles, et ostad soodsalt mängija, kellel on järgmisest tasemest puudu vaid trenn või paar ja müüd ta korraliku kasumiga maha juba nädala või paari pärast.
                        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                          Mõte on selles, et ostad soodsalt mängija, kellel on järgmisest tasemest puudu vaid trenn või paar ja müüd ta korraliku kasumiga maha juba nädala või paari pärast.
                          Tänud ,sain sellest aru ,aga kui ütlesid ,et ostad mängija ja arendad teda trenn või paar,seega küsimus ,kuidas sa oskad vaadata ,et tal kohe uus tase ?
                          Elu on jalgpall!

Kommentaar

Tänud ,sain sellest aru ,aga kui ütlesid ,et ostad mängija ja arendad teda trenn või paar,seega küsimus ,kuidas sa oskad vaadata ,et tal kohe uus tase ?

Vaatad mängijate alt nt. mees on hea ründaja siis treenid teda nt. neli nädalat ja siis on ta eeskujulik jne.

Kommentaar

ei, küsiti midagi muud

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                                ei, küsiti midagi muud
                                Vasta siis ise

Kommentaar

Working...
                                X