Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.hattrick.org

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'www.hattrick.org\'

hm, t6epoolest, seekordne serveri crash on j2lle p2ris p6hjalik.. enne homset pole vist midagi loota,
    ei tea, mis kolmap-test m2ngudest saab/sai

edit:This means that all games today are being played as they would have, while the transfer market is on hold. We aim to have the site open again tomorrow Thursday, at noon HT-time.
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

seega siis mängud toimusid aga mängijate üleminekud lükkusid edasi.
      krt. küll ootan põnevusega juba oma sõprusmängu tulemust et näha kuidas mu uus noor vv on mänguinud. soov tast U20 koondise vv teha, eks aeg näitab mis sest ka välja tuleb! kahtlane on, et kas saab, aga hea vv saab temast kunagi nagunii :P

Kommentaar

hmm, kas järjekordselt toimus ka TS-i langus nagu see oli peale eelmist suurt crashi?

Kommentaar

Kas keegi oskaks seletada millest t2psemalt s6ltub m2ngija myygihind? Ntx eeskujuliku p6hi oskusega, rahuldava vormi ja umbes 20-23 aastane? 10M, 20M? (krooni) ma saan aru et osaliselt s6ltub see positsioonist ja pakkumise/n6udluse suhtest. Kuid kindlasti on mingid piirm22rad alla mille ei tasu myya ja yle teatud summa kah ei saa? Oleks tore kui keegi tooks paar n2idet oma kogemusest .

Kommentaar

Originally posted by Marduk

Kas keegi oskaks seletada millest t2psemalt s6ltub m2ngija myygihind? Ntx eeskujuliku p6hi oskusega, rahuldava vormi ja umbes 20-23 aastane? 10M, 20M? (krooni) ma saan aru et osaliselt s6ltub see positsioonist ja pakkumise/n6udluse suhtest. Kuid kindlasti on mingid piirm22rad alla mille ei tasu myya ja yle teatud summa kah ei saa? Oleks tore kui keegi tooks paar n2idet oma kogemusest .
            Mängija müügihinna määrab ära tema põhioskus, lisaoskuste olemasolu tõstab hinda.
            Vaid väravavahi juures pole lisaoskused olulised. Alati tasub vaadata palju tärne mängija on võimeline teenima, tärnid on kah yks oluline aspekt siis selle juures, aga neid ei saa täielikult usaldada .

Kõige stabiilsemate hindadega on väravavahid, ääremängijad seevastu on aga vägagi kõikuvad eeskujuliku ääre võid osta nii 4 kui u. 30 miljoniga. Ääred on kõige nõudliumad positsioonid lisaoskuste poolest, see seletab ka ära hinnakõikumised.

Ründajate hinda tõstab nende sööduoskus, mängujuhtide puhul enamasti kah sööduoskus aga ka kaitsmine(vahest ka äär).Kaitsjate puhul tuleb abiks äärel mängimise ja mängujuhtimine lisaoskus, nyydsest võib sinna lsiada ka sööduoskuse. Ääremängijate puhul läeb vaja kõiki oskusi va väravavaht ja ryndamine. Väravavahtide puhul nagu ennem mainitud tuleb kasuks vaid väravavahi oskus.

Hinnad: noh seda ei saagi tõesti täpselt määratleda
            aga mina ei näe pointi myya alla 5-6 miljoni, samas ma ei näe yldse põhjust miks eeskujulikke myya, treeni edasi . Kui nad just vanaks pole saanud.

Palju jäi kyll vahele aga noh kiirkokkuvõte umbes :P. Võin mõnes asjas eksida kah, ega ma jumal pole .

Kommentaar

Originally posted by Devil

aga mina ei näe pointi myya alla 5-6 miljoni, samas ma ei näe yldse põhjust miks eeskujulikke myya, treeni edasi . Kui nad just vanaks pole saanud.
              miks pole mõtet eeskujulikke müüa, kui sul on/oled ostnud paremad mehed kui eeskujulikud ja sa ei treeni neid siis pole ju mõtet neid endal hoida ja/või treeningut selle ühepärast muuta(N: treenid vv-d aga jutt käib näiteks keskväljamehest)

aga kui sa mõtlesid ainult neid eeskujulikke mehi keda sa ka treenid siis nõustun

Kommentaar

Originally posted by euro_boss

Originally posted by Devil

miks pole mõtet eeskujulikke müüa, kui sul on/oled ostnud paremad mehed kui eeskujulikud ja sa ei treeni neid siis pole ju mõtet neid endal hoida ja/või treeningut selle ühepärast muuta(N: treenid vv-d aga jutt käib näiteks keskväljamehest)

aga kui sa mõtlesid ainult neid eeskujulikke mehi keda sa ka treenid siis nõustun
                Loomulikult seda su viimast lauset.
                See on liiga elementaarne ju, et ebavajalikke mängijaid pole mõtet hoida.
                Ehk siis jah, eks igayks las myyb mehi sel hetkel, kui talle parajasti tarvis. Vahest tuleb lähtuda ka finantsseisust ju . Treenida treenida treenida ytlevad targad [sh mina].

Kommentaar

Mängimist alustasin hiljuti, ainult 5 mängu peetud. Kui võistkonna sain, oli hooaeg juba täies hoos, minu sats loomulikult viimane, neljast mängust 1 punkt, löödud ainult 2 kollikest, sisse lastud aga tervelt 17. Võimas !
                  Esimese liigamängu võitsin täiesti juhuslikult, 2-1. Ülejäänud juba kindlalt, 3-0 ja 4-0. Ühe õnnetu sõprusmängu olen kaotanud, muidu võidud, selle hooaja püüangi kaotuseta lõpetada.
                  sigpic

Kommentaar

Originally posted by Cerny Petr

Mängimist alustasin hiljuti, ainult 5 mängu peetud. Kui võistkonna sain, oli hooaeg juba täies hoos, minu sats loomulikult viimane, neljast mängust 1 punkt, löödud ainult 2 kollikest, sisse lastud aga tervelt 17. Võimas !
                    Esimese liigamängu võitsin täiesti juhuslikult, 2-1. Ülejäänud juba kindlalt, 3-0 ja 4-0. Ühe õnnetu sõprusmängu olen kaotanud, muidu võidud, selle hooaja püüangi kaotuseta lõpetada.
                    Sõprusmängu tulemused on muidugi savi, ma enamus neid kaotan . Aga neidki võita on tore. Trenniks ja taktikate katsetamiseks on sõprusmängud hädavajalikud.

Kommentaar

Vaat selline lugu, et olen minagi - vanainimene - selle toreda mängu enda jaoks avastanud. :P
                      Oma meeskonnast kõnelema ei hakka, kehvake alles ja võib selleks jäädagi, sest ei püüa tavaviise kasutades tippu jõuda. Mängin hoopis omamoodi ja püüan sellest lihtsalt rõõmu tunda.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Alates algavast hooajast on Eestil ka 6. liiga. Seega on hetkel just õige aeg ennast selle mängu kasutajaks registreerida.

Ühtlasi on meeldiv tõdeda, et langes 3000-e kasutaja piir.

Kommentaar

Kyps räägib tõtt nagu alati, tule ja ühine Eesti liigaga ning püüa tõusta mudaliigast tippu
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Treening 18:37 - 18:28 (Täna)

Hihihi treening l2ks ajas tagasi?

Kommentaar

Originally posted by Martin

Kyps räägib tõtt nagu alati, tule ja ühine Eesti liigaga ning püüa tõusta mudaliigast tippu
                              Kusjuures just arutasin siin s6braga, et ise olen otseselt h2tti meelitanud umbes 5 inimest. 1 neist on meelitanud juurde veel 1, 1 neist mingi 3 ja 1 neist veel 5 :P
                              Ehk siiani mu panus = 14 uut m2ngijat

Ja mind meelitas sinna semu Rainman

Kommentaar

http://www.epl.ee/artikkel_259262.html <<< Hattrickist Eesti päevalehes.

Kommentaar

Working...
                                X