Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Põhimõtteliselt oli mul ikkagi õigus, sry Devil! Tunnista seda või mitte!
Pole minu probleem, et HT tõlkijad/tõlkija on lampi pannud:P
Tegin oma rekord ostu - 8,8 milli Pole kyll teab, mis summa aga selle ostuga panin alguse meeskonnale, mis hakkab julmalt laksima:P Paari hooaja pärast pappi ka kuis raba, nii et kutid hoitke alt
Põhimõtteliselt oli mul ikkagi õigus, sry Devil! Tunnista seda või mitte!
Kui ma ei tunnista yldjuhul vigast eesti keelt HT-s. Unista edasi, et ma tunnistan, et ma sinu arvates vea olen teinud. Ning Aramis ütles väga kenasti.
Kas see 7 x sisselogimise jutt tuli - 10 milj või-7 milj. pealt?
Vist oli nii, et -10 miljoni korral on 5 sisselogimist.
Kas asjad nii hullusti? Mina olen oma hätikarjääri jooksul alati vältinud üle 4 miljoni miinustesse langemist.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
hullusti jah...
siiamaani on ainult võidud.. isegi viike pole õnnestunud saada.. Kusjuures vastas ei ole arvutiteamid. Kuna klubi mängibi 1. täishooaega, siis tuli paar nädalat tagasi idee, mitte üles tõusta, vaid veel suti rasva koguda. Vastavalt sellele otsustasin suurendada staadionit (Nüüd 31500) Ja palgata hea treeneri...
Järgmises liigamängus panin väljakule treenitavad, Ründesse v.vahidŽ, uus treener kaitsesse vana väravasse. PIC vasturünnakud, kaitsvad asetused, 9 meest väljakul ja ikka õnnestus võõrsil 0:4 võita..nii, et ülesse minek on nii ehk naa..mis omakorda tähendab seda, väga raskeks läheb...
Kommentaar