Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Millal tõusjad-langejad oma uue liiga teada saavad? Rembrandt on natuke ajast maas.
Teisipäevaks on need programmid tavaliselt uuendatud.
Mina olen aga oma meeskonnas kibedalt pettunud. Tahaks väga midagi muuta, aga olen asjadega niikaugel, et meeskonna tugevdamine kasvõi ühe mängijaga maksab juba 50 miljoni ringis. Kuidagi ilusam oli see aeg, kui sai innuga paarisajatuhandelisi mehi kokku ostetud ja nende üle rõõmu tuntud. Nüüd kõik seisab ja kopitab. Ja ainult oota nädalate kaupa neid pagana treenitavate tasemetõuse.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Tõusin mudaliigast järgmisse mudaliigasse ehk siis kuuendast viiendasse (hooaja bilanss 13 võitu, 1 kaotus, väravate suhe 43-9).
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Peaks siis mainima, et eesti võitis paar minutit taga U-20ne MMil kulla. Eesti on Maailmameister. Finaalis avastati 45k kasutajaga Hispaania, neid on 9 korda rohkem kui meid :P.
Kommentaar