Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Epic
    replied
    Replying to Topic \'NHL\'

Originally posted by mcnamara

Kanada hoki-MM finaalis! Superründaja Dany Heatley viskas ilusa kübaratriki ning tshehhid pandi sedakorda kotti tulemusega 8:4. Ootan juba põnevusega finaali.

edit: Eesti TV3 justkui oma kodulehel lubaks hokifinaali pühapäeval näidata, aga üheski telekavas pole sellest sõnagi. Äkki kellelgi on infi, kas ja mis kell??? Soomest ega mujalt ei näe, olen päälinnast kaugel.
    Jah see on tõsi ma olen näinud reklaami TV3-es paar korda mingi kell 01.00 oli vist ma päris kindel ei ole aga midagi seal kandis oli.Nii, et hokifännid telekate ette pühapäeva öösel/esmaspäeva varahommikul

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Kanada hoki-MM finaalis! Superründaja Dany Heatley viskas ilusa kübaratriki ning tshehhid pandi sedakorda kotti tulemusega 8:4. Ootan juba põnevusega finaali.

edit: Eesti TV3 justkui oma kodulehel lubaks hokifinaali pühapäeval näidata, aga üheski telekavas pole sellest sõnagi. Äkki kellelgi on infi, kas ja mis kell??? Soomest ega mujalt ei näe, olen päälinnast kaugel.

Leave a comment:

• Kaarel
    replied

Tõepoolest imepärane. Kõik neli alles jäänud meeskonda on nö. uued klubid, vaid New Jersey on veidi vanem. Minnesota ja Ottawa olid NHL\'s esindatud ka enne Wild\'i ja Senators\'e, kuid praegused on siiski noored klubid. Favoriidid on kahtlemata Ida-Konverentsi finaalis, tõenäoliselt võidab ka Cup\'i see, kes Ida poolt finaali pääseb.

Leave a comment:

• kyps
    replied

ducks ja wild lääne finaalis kes oleks seda ennustanud ostaks hetkel maja piritale

Leave a comment:

• indie
    replied

Vancouver-Minnesota 2-4 ja konverentsi finaalid algavad tänasest. Minnesota tegi NHLi ajalugu, tulles ühel hooajal kaks korda 1-3 kaotusseisust 4-3 seeriavõiduni. Väljas on niisiis Colorado ja Vancouver. jõudu-jõudu.
    edasi on siis kaks võistkonda kes pole varem nii kaugele jõudnud ning võistkond kes viimati Stanley karika 1927. aastal võitis ja New Jersey. paarid: Minnesota-Anaheim ning Ottawa-New Jersey.
    kui juba mainida, siis Wild finaali.

Leave a comment:

Working...
X