320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Pikka juttu ei aja, aga Montreal on Bostoni vastu ikka enamasti peale jäänud. 32 omavahelist play-off seeriat on peetud ja 24 on lõppenud Canadiensi võiduga. 21. sajandil on Montreal Bostonit võitnud nii kaheksanda asetusega esimese vastu kui seitsmendana teise vastu.
    Ja ehkki meeskonna viimaste voorude vorm oli ikka ääretult sant, tuleb ajaloost tuge otsida ja edasipääsu uskuda.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

    Kommentaar


      Järjekordselt ei jää muud üle, kui nõustuda edasiminejate suhtes. Iseenesest muidugi oleks positiivne, kui näiteks pisike Blue Jackets suudaks Red Wingsi auti koksata.


      ...ja seda ma just ei soovitaks.

      Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
      Haid ja Pardid. Kes tänavust hooaega vähem jälginud, siis seevõiks nagu mõelda, et tegemist kahe gigandi vastasseisusga, kust siis võitjana saab väljuda üks ja ainus meeskond. Teglikult aga päris nii ei ole. Tänavusi kohtumisi ja tegemisi silmas pidades võin mürki lausa selle peale võtta, kui San Jose siit paaris 5 mänguga edasi ei lähe. Vot nii kindel olen ma nende edus..

      Kommentaar


        Predators oleks just selline pisike klubi olnud, kelle vastu Red Wings pidevalt hädas. Selline lõhkuv stiil lihtsalt ei sobi nn uisutajatele. Columbust muidugi ei ole mängimas näinud, aga pakun et PO-s näeme hoopis teist Red Wingsi, võrreldes sellega mida me põhihooaja viimastes mängudes nägime.

        Kommentaar


          Homme öösel siis peaks astuma jääle:
          Capitals - Rangers
          Devils - Hurricanes
          Penguins - Flyers
          Canucks - Blues

          Kommentaar


            Nii kokkuvõteks veel isiklikud ennustused:

            Boston - Montreal
            Washington - NY Rangers
            New Jersey - Carolina
            Pittsburgh - Philadelphia

            San Jose - Anaheim
            Detroit - Columbus
            Vancouver - St.Louis
            Chicago - Calgary

            Kommentaar


              Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
              Nii kokkuvõteks veel isiklikud ennustused:

              Boston - Montreal
              Washington - NY Rangers
              New Jersey - Carolina
              Pittsburgh - Philadelphia

              San Jose - Anaheim
              Detroit - Columbus
              Vancouver - St.Louis
              Chicago - Calgary
              Õigeid valikuid oskab mul nelja ja poolene õepoeg ka teha, kui talle suund kätte anda.

              Tegelikult kuulasin siin täna mingi hetk Jim Foxi(Yahoo keskkonna spordianalüütik) analüüse PO osas ja pean tõdema... mul temaga sama maitse.. Maccale muideks teadmiseks, et 4-1 skoori ennustas temagi.. ja no kuna kaks spetsialistid juba ju ei valeta, siis kaalud ehk maja pantimist
              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

              Kommentaar


                Niipalju kui hommikul vaadata jõudsin, paistis Bostoni ja Montreali mäng teisel/kolmandal väga võrdne. Aga Canadiens sai väga valel hetkel kaheminutilise karistuse ja sinna need lootused läksid.
                Teine mäng tuleb Bostonis võita, muidu on asi väga jama.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                Kommentaar


                  Meile täiesti sobival ajal ehk poole tunni pärast algab Capitals-Rangersi seeria teine mäng. www.atdhe.net pakub striimi kah.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Niisiis Rangers kookis endale teise võidu, taas tasavägises võitluses. Seekord 1:0. Väga hea partii esitas Rangersi puurivaht Henrik Lundquist, tõrjudes 35 pealeviset. Capitalsi olukord läheb väga raskeks, kuna 2 järgmist mängu peetakse juba New Yorkis Madison Square Gardenis, kus Rangerid ennast tavaliselt on väga kindlalt tundnud.

                    Täna ees veel kolm mängu.

                    Red Wings võtab vastu Columbuse, oma panuse panen karikakaitsjale.
                    Boston võtab vastu Canadiensi, siin panustaksin ka seekord esimestele.
                    BlackHawks võtab vastu Flamesi, ka siin langem minu poolehoid esimesele teamile.

                    Minu lemmikud on läbi pikkade aastate olnud: Devils, BlackHawks, kelle Cup Grazy'le olen pikki aastaid oodanud ja kellel on lõpuks noor ja tugev meeskond ning Bruins, kes vahepeal elas samuti läbi tugeva mõõna. See hooaeg aga kui uuesti sündinud ja kõik teed on valla.

                    Kommentaar


                      Nii edasi siis näeb Sakut Kloteni hallis uisutamas varsti.
                      Kovaljovi ka
                      INTER ARMA CARITAS

                      Kommentaar


                        Hommik!

                        Calgaryl, Montrealil ja Washingtonil siis täna öösel tõehetk saabumas. Kaotuse korral oldaks seerias 0-3 taga ning sisuliselt võidaks sellisel juhul juba asju pakkima hakata. Washingtoni 0-2 seis on muidugi vast enim üllatav seejuures, sest olgem ausad , sedavõrd kindlat ning kalkuleeritud esitust ei oleks never-ever Rangersilt kahes esimeses kohtumises oodanud. Eriliselt teened praeguses edus on muidugi Lundqvistil, samas mingeid põhjapanevaid ja lõplikke järeldusi siin võitjate osas veel vara panna. Hommikuks oleme kindlasti targemad juba.

                        Teistest paaridest on vast märkimisväärseim Anaheimi 2-0 eduseis Põhiturniiri võitja San Jose vastu. Kaks kodumängu ka veel ees. Soodne pinnas edasipääsuks on igatahes rajatud.. . Kus on Marleau, kus Setoguchi , kes küll mängiks üle kodanik Hilleri.. Tooge keegi palun Giguere tagasi ... siin ei aita muud kui mürk!!!

                        Vancouver on sammukese kaugusel järgmisesse ringi pääsemisest. 3-0 eduseis St.Louisi vastu ja kõik tundub roosiline
                        Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                        "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

                        Kommentaar


                          Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                          Washingtoni 0-2 seis on muidugi vast enim üllatav seejuures, sest olgem ausad , sedavõrd kindlat ning kalkuleeritud esitust ei oleks never-ever Rangersilt kahes esimeses kohtumises oodanud. Eriliselt teened praeguses edus on muidugi Lundqvistil, samas mingeid põhjapanevaid ja lõplikke järeldusi siin võitjate osas veel vara panna.
                          Ei jälginud peaaegu üldse põhihooaega + vaatasin, et sealne seis jäi umbes(find nextiga võis mõni mäng topelt minna) 5-1 Washingtonile, kuid lugesin ühte arvamust(Rangersi kodukalt). Päris Rangersi peale raha ei soovitanud panna, kuid toodi välja, et Capitalsil pole ei väravavahti ega ka kaitset ehk selline play-offi esimene-teine ring on lagi neile.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

                          Kommentaar


                            Montreali kodukas loodab veel, et üks kodumäng siiski võidetakse ja laupäeval Bostonis võitlus jätkub. Aga tegelikult laul on lauldud ja 0:3 seisut enam välja ei rabele. Viimati andis Markovi, Tanguay ja Schneideri puudumine juba väga valusalt tunda. Pink on lühike.
                            Calgary vähemalt võitis hommikul.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                            Kommentaar


                              Hommik!

                              Mine neid Bostonlasi tea. Mullu keerati vaat et 1-3 kaotusseis võiduks. Tänavu siis ehk aeg ristivastupidseks teekonnaks. Aga jah, nagu ajalugu on näidanud, siis 0-3 kaotusseisust ikka üpris raske välja rabeleda, kui mitte võimatu, seega pigem panustaks juba sellele, et seeria lõppeb Montrealis juba ööl vastu neljapäeva. Lisaks peaks neljandaks mänguks Bostoni eest jääle naasma ka Lucic poiss, mis Montreali elu kindlasti teps mitte kergemaks ei tee.

                              Lisaks McN poolt nimetatud kohtumistele sai siis võidusilma pähe ka Washingtoni sats. 4-0 kindel üleülok Rangersi üle ja seeria üldseis siis 1-2.. Keegi kodanik verinoor Varlamovile tasus väravasse usaldamise eest SHO-ga ..

                              Washingtonist ja tema olematust kaitseliinist on muidugi üsna kohatu rääkida . Noh tõsi, et kaunis tihti tuleb pärast 60 minutilist jääl rassimist tõdeda, et 3-4 litrikest on ka enda võrku lastud ja mis kaitsest me siis rääkida saamem eksju . Aga samas kuna Washingtoni mäng ongi ülesse ehitatud pigem ründefaasile ja me lööme iga kell rohkem väravaid kui Teie , siis ehk ka seeläbi paratamatult tuleb kuskilt otsast järelda anda ja ehk juba teadlikult selleks ka kaitse on . Samas liiga üks parimaid kaitsjaid keegi kodanik Green on Washingtoni hingekirjas, seega oleks vast siiski patt rääkida kaitse puudumisest.

                              Aga eks sellise "me lööme rohkem" mentaliteediga on üsna raske nt. Detroidi vastu seeriavõitu loota, seega Stanley Cupi ründamiseks , tuleb tõesti mõningasi korrektuure mängujoonises teha. Ja nagu tänaöise kohtumise järelkajadest lugeda võib, seda ka tehti. Ovechkin viskas peale vähem kui tavaliselt, kuid seevastu tegi ropult musta tööd ja lõi pigem võimalusi teistele(mitte et ta neid viimaseid kaht asja ka varasemalt teinud poleks , aga olla viimati kuidagi eriliselt silma paistnud) . Selliseid meeleheitlikuid kangutatuid viskeid nagu siin aeg-ajalt tema esituses näha on saanud, läinudöises kohtumises ei olevat olnud . Well done Bruce Boudreau!
                              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

                              Kommentaar


                                Uskumatult hale seeria Montrealilt. Midagi nii jubedat ei mäletagi. Suurepäraselt alanud hooaeg hakkas juba jaanuaris viltu kiskuma.
                                Suvel ilmselt muutub meeskond oluliselt, sest neil on koguni kümmekond vaba agenti, mh mitmed hiljutised hanked nagu Lang, Tanguay või Schneider. Lisaks spekuleeritakse juba pikemat aega George Gilletti soovi üle frantshiis maha müüa.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                                Kommentaar

                                Working...
                                X