Algselt postitas krissucool
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rio suveolümpia
Collapse
X
-
ETV ei näidanud minu arust ainsatki võimlemisvõistlust, küll näitavad nad eriti suurejooneliselt mõttetut võimlemisgaalat. Peale korvpalli ja võrkpalli on see ka ainus "spordiala" täna ETV-l. Ha ha ha ha.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ehk oleks siis jäänud võimalus võidelda ehk 7800 punkti peale. Ma ei kujuta ette mida see annab mehele kes läks ilmselt 8500 ründama. Ei õigusta küll üldiselt Uibot, sest kuulitõuge ei ole ala millel professionaal tohiks 0 saada, aga ma oleks ka kolmandal katsel pigem väiksele riskile läinud kui kindla peale mingi täieliku jura ehk 10-11 meetrit nagu siin soovitati visanud.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma ei tea kui õige see sait on, aga 486 punkti oleks saanud
http://www.decathlon2000.com/884/
Edit: Kuuldavasti võistleb Uibo ka lõpuni. Ma usun, et võistluse lõppedes on suhteliselt suva kas ta lõpetab väidetavalt elu vormis olles võistluse 7800 punktiga või 486 vähema punktiga.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Selle kohta võib vist öelda, et once you go black you'll never go back.Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustGretele tundub on ta bae tähtsam kui kergejõustik.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSelle kohta võib vist öelda, et once you go black you'll never go back.
http://sport.delfi.ee/news/melu/uudi...ga?id=75371507
on meil mõni positiivne näide ka ookeani taha kergejõustikku tudeerima läinud noorest? parimal juhul teevad seal mõne tulemuse, aga suurvõistlustelt ei tule midagi. Tammert vist ainus, kellest lõpuks asja sai, aga mäletamist mööda ka alles siis, kui tagasi tuli. Hunt vahetas ala ja paistab, et Grete ka...
Kommentaar
-
samas ta vist umbes 14.50 mees kuulis. see annaks 760 punkti. ehk siis 300 punkti vahe. usu mind, see 300 punkti on juba puht psühholoogiliselt lihtsam tagasi võidelda, või siis vähemalt konkurentsis püsida. kümnevõistlus ei ole ju ühe ala sport.Algselt postitas krissucool Vaata postitustEhk oleks siis jäänud võimalus võidelda ehk 7800 punkti peale. Ma ei kujuta ette mida see annab mehele kes läks ilmselt 8500 ründama. Ei õigusta küll üldiselt Uibot, sest kuulitõuge ei ole ala millel professionaal tohiks 0 saada, aga ma oleks ka kolmandal katsel pigem väiksele riskile läinud kui kindla peale mingi täieliku jura ehk 10-11 meetrit nagu siin soovitati visanud.
Edit: Kuuldavasti võistleb Uibo ka lõpuni. Ma usun, et võistluse lõppedes on suhteliselt suva kas ta lõpetab väidetavalt elu vormis olles võistluse 7800 punktiga või 486 vähema punktiga.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Novot siis, Margus Hunt pole ammu NFL-is ühtegi sack'i kirja saanud. Aga üks teine eestlane saab nüüd igal õhtul NFL-i mängujuhiga sack'i kirja...Algselt postitas ericbana Vaata postitustSelle kohta võib vist öelda, et once you go black you'll never go back.
http://sport.delfi.ee/news/melu/uudi...ga?id=75371507
Kommentaar
-
Tõsi. Selle valguses. Ma ei tea mida või keda peab tänama, et Mägi otsustas sinna mitte minna. Tõestab, et saab ka Eestis suurepäraselt läbi lüüa ja heaks saada. Praegu paneb kõigile nendele "ameeriklastele" pika puuga.Algselt postitas El President Vaata postituston meil mõni positiivne näide ka ookeani taha kergejõustikku tudeerima läinud noorest? parimal juhul teevad seal mõne tulemuse, aga suurvõistlustelt ei tule midagi
Kommentaar
-
Hausenberg? See mees võiks pigem ise kahe jalaga maa peale tagasi tulla.Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustSee noor täkk (nimi keele peal)... võibolla talle on liigsed pinged peale pandud, et ei suuda tähtsamatel võistlustel oma võimetepärast tulemust teha.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTra, päris ohmoon peab olema, et kui 2 esimest katset (mõlemad pöördega?) On X kirjas ja sa lähed kolmandaga veel pöördega panema?!?!?! Nagu tra viskas kasvõi 10m tulemus kirja!!Algselt postitas krissucool Vaata postitustMilleks? Mis see 10 meetrit talle andnud oleks?Mis te sellest viimasest katsest jahute... sellist olukordagi ei tohiks isegi teoreetiliselt tekkida, et enne kolmandat katset selliste valikute ees oled. Kamoon, see on faking kuulitõuge! Saaks aru, et kõrguses vale kõrgus valitud või teibas teivastega probleem. Isegi kauguses ei saa sammu paika, eksole... aga kurat kui Sa paned ennast sellisesse olukorda, et kuulis ei saa kahe katsega isegi poolkõva tulemust alla siis... no türi, see on karjuv amatöörlus.Algselt postitas krissucool Vaata postitustEhk oleks siis jäänud võimalus võidelda ehk 7800 punkti peale. Ma ei kujuta ette mida see annab mehele kes läks ilmselt 8500 ründama. Ei õigusta küll üldiselt Uibot, sest kuulitõuge ei ole ala millel professionaal tohiks 0 saada, aga ma oleks ka kolmandal katsel pigem väiksele riskile läinud kui kindla peale mingi täieliku jura ehk 10-11 meetrit nagu siin soovitati visanud.
Edit: Kuuldavasti võistleb Uibo ka lõpuni. Ma usun, et võistluse lõppedes on suhteliselt suva kas ta lõpetab väidetavalt elu vormis olles võistluse 7800 punktiga või 486 vähema punktiga.
Kommentaar
-
Mitmevõistlusi ETV2 näitas.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustETV ei näidanud minu arust ainsatki võimlemisvõistlust, küll näitavad nad eriti suurejooneliselt mõttetut võimlemisgaalat. Peale korvpalli ja võrkpalli on see ka ainus "spordiala" täna ETV-l. Ha ha ha ha.
Kommentaar
-
Nool sai esimesel olümpial odaviskes nulli ja hiljem vana ja haigena tuli kuulis ka ükskord sise MMil ära. ega see ei vabanda muidugi.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMis te sellest viimasest katsest jahute... sellist olukordagi ei tohiks isegi teoreetiliselt tekkida, et enne kolmandat katset selliste valikute ees oled. Kamoon, see on faking kuulitõuge! Saaks aru, et kõrguses vale kõrgus valitud või teibas teivastega probleem. Isegi kauguses ei saa sammu paika, eksole... aga kurat kui Sa paned ennast sellisesse olukorda, et kuulis ei saa kahe katsega isegi poolkõva tulemust alla siis... no türi, see on karjuv amatöörlus.
Kommentaar
-
millal see veel oli? mäletan Sevilla teivast ja siis ühel välis-MMil jättis ka kõrguse hüppamata.Algselt postitas El President Vaata postitusthiljem vana ja haigena tuli kuulis ka ükskord sise MMil äraarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmillal see veel oli? mäletan Sevilla teivast ja siis ühel välis-MMil jättis ka kõrguse hüppamata.
Kommentaar
-
Arge muretsega nelja aasta parast tuleb Erm ja teeb hea tulemuse ara.
Sellesmottes 10-voistluse seis on kuradima hea, julgen vaita, et nii palju heal tasemel voistlejaid meil korraga pole olnud. Nuud oleks vaja ka kuidagi oma voimed suurvoistlustel realiseerida. Kui Uibo on meil stabiilne vend, valjaarvatud siis see voistlus, muidu on ju olnud aaretult stabiilne ja oma ara teinud, ja ma teda veel maha ei kannaks. Saluril oli esimene tiitlivoistlus, lootust kindlasti on. Lisaks siis ma arvan, et nii Rosenberg ja Oiglane teevad selle 8100 punkti 2 aasta jooksul ara, iseasi kas ka enamaks ollakse voimelised. Roseneberg peaks olema, hea kiirus ja huppevoime, selle kiiruse pealt peaks 400 ja 110 tokked korda saama ja kull need raskemad alad ka tulevad. Ehk siis ideaalmaailmas oleks meil paari aasta parast 6 meest, kes oleks voimelised taitma tiitlivoistluste norme ja sisekonkurents on voimas. Tšernjavski oekes siis hea varumees. Liitmae ja Leemet usku ei tekita.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar