Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rio suveolümpia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Milleks? Mis see 10 meetrit talle andnud oleks?
    ma ei tea kui õige see sait on, aga 486 punkti oleks saanud
    This handy combined events points calculator allows you to calculate both of men's and women's decathlon, heptathlon and pentathlon scores. Also adjust for junior competitions.
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ETV ei näidanud minu arust ainsatki võimlemisvõistlust, küll näitavad nad eriti suurejooneliselt mõttetut võimlemisgaalat. Peale korvpalli ja võrkpalli on see ka ainus "spordiala" täna ETV-l. Ha ha ha ha.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        ma ei tea kui õige see sait on, aga 486 punkti oleks saanud
        http://www.decathlon2000.com/884/
        Ehk oleks siis jäänud võimalus võidelda ehk 7800 punkti peale. Ma ei kujuta ette mida see annab mehele kes läks ilmselt 8500 ründama. Ei õigusta küll üldiselt Uibot, sest kuulitõuge ei ole ala millel professionaal tohiks 0 saada, aga ma oleks ka kolmandal katsel pigem väiksele riskile läinud kui kindla peale mingi täieliku jura ehk 10-11 meetrit nagu siin soovitati visanud.

Edit: Kuuldavasti võistleb Uibo ka lõpuni. Ma usun, et võistluse lõppedes on suhteliselt suva kas ta lõpetab väidetavalt elu vormis olles võistluse 7800 punktiga või 486 vähema punktiga.
        Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
          Gretele tundub on ta bae tähtsam kui kergejõustik.
          Selle kohta võib vist öelda, et once you go black you'll never go back.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust

http://sport.delfi.ee/news/melu/uudi...ga?id=75371507

on meil mõni positiivne näide ka ookeani taha kergejõustikku tudeerima läinud noorest? parimal juhul teevad seal mõne tulemuse, aga suurvõistlustelt ei tule midagi. Tammert vist ainus, kellest lõpuks asja sai, aga mäletamist mööda ka alles siis, kui tagasi tuli. Hunt vahetas ala ja paistab, et Grete ka...

Kommentaar

Ehk oleks siis jäänud võimalus võidelda ehk 7800 punkti peale. Ma ei kujuta ette mida see annab mehele kes läks ilmselt 8500 ründama. Ei õigusta küll üldiselt Uibot, sest kuulitõuge ei ole ala millel professionaal tohiks 0 saada, aga ma oleks ka kolmandal katsel pigem väiksele riskile läinud kui kindla peale mingi täieliku jura ehk 10-11 meetrit nagu siin soovitati visanud.

Edit: Kuuldavasti võistleb Uibo ka lõpuni. Ma usun, et võistluse lõppedes on suhteliselt suva kas ta lõpetab väidetavalt elu vormis olles võistluse 7800 punktiga või 486 vähema punktiga.
              samas ta vist umbes 14.50 mees kuulis. see annaks 760 punkti. ehk siis 300 punkti vahe. usu mind, see 300 punkti on juba puht psühholoogiliselt lihtsam tagasi võidelda, või siis vähemalt konkurentsis püsida. kümnevõistlus ei ole ju ühe ala sport.
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust

http://sport.delfi.ee/news/melu/uudi...ga?id=75371507
                Novot siis, Margus Hunt pole ammu NFL-is ühtegi sack'i kirja saanud. Aga üks teine eestlane saab nüüd igal õhtul NFL-i mängujuhiga sack'i kirja...

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                  on meil mõni positiivne näide ka ookeani taha kergejõustikku tudeerima läinud noorest? parimal juhul teevad seal mõne tulemuse, aga suurvõistlustelt ei tule midagi
                  Tõsi. Selle valguses. Ma ei tea mida või keda peab tänama, et Mägi otsustas sinna mitte minna. Tõestab, et saab ka Eestis suurepäraselt läbi lüüa ja heaks saada. Praegu paneb kõigile nendele "ameeriklastele" pika puuga.

Kommentaar

Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
                    See noor täkk (nimi keele peal)... võibolla talle on liigsed pinged peale pandud, et ei suuda tähtsamatel võistlustel oma võimetepärast tulemust teha.
                    Hausenberg? See mees võiks pigem ise kahe jalaga maa peale tagasi tulla.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                      Tra, päris ohmoon peab olema, et kui 2 esimest katset (mõlemad pöördega?) On X kirjas ja sa lähed kolmandaga veel pöördega panema?!?!?! Nagu tra viskas kasvõi 10m tulemus kirja!!
                      Milleks? Mis see 10 meetrit talle andnud oleks?

Mis te sellest viimasest katsest jahute... sellist olukordagi ei tohiks isegi teoreetiliselt tekkida, et enne kolmandat katset selliste valikute ees oled. Kamoon, see on faking kuulitõuge! Saaks aru, et kõrguses vale kõrgus valitud või teibas teivastega probleem. Isegi kauguses ei saa sammu paika, eksole... aga kurat kui Sa paned ennast sellisesse olukorda, et kuulis ei saa kahe katsega isegi poolkõva tulemust alla siis... no türi, see on karjuv amatöörlus.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        ETV ei näidanud minu arust ainsatki võimlemisvõistlust, küll näitavad nad eriti suurejooneliselt mõttetut võimlemisgaalat. Peale korvpalli ja võrkpalli on see ka ainus "spordiala" täna ETV-l. Ha ha ha ha.
                        Mitmevõistlusi ETV2 näitas.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                          Mis te sellest viimasest katsest jahute... sellist olukordagi ei tohiks isegi teoreetiliselt tekkida, et enne kolmandat katset selliste valikute ees oled. Kamoon, see on faking kuulitõuge! Saaks aru, et kõrguses vale kõrgus valitud või teibas teivastega probleem. Isegi kauguses ei saa sammu paika, eksole... aga kurat kui Sa paned ennast sellisesse olukorda, et kuulis ei saa kahe katsega isegi poolkõva tulemust alla siis... no türi, see on karjuv amatöörlus.
                          Nool sai esimesel olümpial odaviskes nulli ja hiljem vana ja haigena tuli kuulis ka ükskord sise MMil ära. ega see ei vabanda muidugi.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                            hiljem vana ja haigena tuli kuulis ka ükskord sise MMil ära
                            millal see veel oli? mäletan Sevilla teivast ja siis ühel välis-MMil jättis ka kõrguse hüppamata.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                              millal see veel oli? mäletan Sevilla teivast ja siis ühel välis-MMil jättis ka kõrguse hüppamata.

Kommentaar

Arge muretsega nelja aasta parast tuleb Erm ja teeb hea tulemuse ara.
                                Sellesmottes 10-voistluse seis on kuradima hea, julgen vaita, et nii palju heal tasemel voistlejaid meil korraga pole olnud. Nuud oleks vaja ka kuidagi oma voimed suurvoistlustel realiseerida. Kui Uibo on meil stabiilne vend, valjaarvatud siis see voistlus, muidu on ju olnud aaretult stabiilne ja oma ara teinud, ja ma teda veel maha ei kannaks. Saluril oli esimene tiitlivoistlus, lootust kindlasti on. Lisaks siis ma arvan, et nii Rosenberg ja Oiglane teevad selle 8100 punkti 2 aasta jooksul ara, iseasi kas ka enamaks ollakse voimelised. Roseneberg peaks olema, hea kiirus ja huppevoime, selle kiiruse pealt peaks 400 ja 110 tokked korda saama ja kull need raskemad alad ka tulevad. Ehk siis ideaalmaailmas oleks meil paari aasta parast 6 meest, kes oleks voimelised taitma tiitlivoistluste norme ja sisekonkurents on voimas. Tšernjavski oekes siis hea varumees. Liitmae ja Leemet usku ei tekita.

Kommentaar

Working...
                                X