Jooksime üldse ei huvita. Ilma pallita on ju igav.
Aga kas sa nibusid ka teibid?
Aga kas sa nibusid ka teibid?
Ma väiksemaid distantse vahest olin jooksnud niisama jalgpalli särgiga aga eelmine aasta jooksin SEB poolmaratoni ja finishis oli mõlemast nibust verd tulnud ja särk verine, toredad finishi pildid sain
Ma väiksemaid distantse vahest olin jooksnud niisama jalgpalli särgiga aga eelmine aasta jooksin SEB poolmaratoni ja finishis oli mõlemast nibust verd tulnud ja särk verine, toredad finishi pildid sain

Päris raske oli aga kuidagi jah nagu ikka jätan asju viimasele hetkele ja kuu varem ei requestinud seda päeva endal vabaks miski pärast ja nii peale maratoni taastusingi natukene spordiklubis basseinides ja siis tööle.

, aga siiski leidsin, et tahaks sellest jooksust ka eluga pääseda ja jätkasin edasi oma tempos, aga see veits rumal algus ja suht tuuline ilm eesmärki täita ei lubanud ja piirdusin umbes 42 minutiga. Kuna võistluse põhieesmärk ei täitunud, siis otsustasin ka järgmisel teemal korraliku tempoga lasta ja kestsin selle 16km isegi tempoga ca 4:15 ära ning tundsin sel päeval, et olen vist võimeline kolme päeva kokkuvõttes maratoni vist isegi 3 tunniga ära jooksma, aga kui viimasel hommikul käimisega raskusi oli, siis tõdesin, et need esimeste jooksude võidetud sekundid maksid kätte ja selle viimase päeva viimased kilomeetrid olid nii rasked, et mul vedas, et see rada oli selline, et sealt polnud enam erilist mõtet rajalt maha tulla ja kulgesin ikka lõpuni ja piirdusin kokkuvõttes ajaga 3:03 kopikatega
See sõna maastik seal kõlab maru kahtlaselt.
Kommentaar