Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpalli meistriliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Korvpalli meistriliiga\'

Algselt postitas marcello

Algselt postitas priity

Kui see tõele vastab mis juttu kuulsin siis tartus on ikka toredaid inimesi küll.
    Ja Tallinnas ei leidu ühtegi inimest kes selliseid märkuseid teeks???
    lammas,mis ma sinna kirjutama oleks siis pidanud kui tartu tegelasega oli tegu???
    Ja õnneks rassistlikke märkusi vist ikka ei tehtud.
    No minu arvates oleks selliste märkuste puhul tegemist märkusetegija isikliku tragöödiaga, ei tasu sellepärast kohe hakata kuulutama, et tartlased on vot nii või naasugused.

Kommentaar

1.Tegu oli tartu inimesega
      2. kirjutasin toredaid mitte toredad inimesed,seega ei üldistanud
      3. Oleks midagi kosta olnud rapla,tallinna või rakvere poolt oleksin samamoodi kirjutanud,et TOREDAID INIMESI
      4.traagika on see,et sa seda liiga isiklikult võtsid ja ei tahtnud kuidagi aru saada mis ma kirjutasin!
      5.rassistlikke märkusi ei tehtudki(nagu ma oma postituses ka lootsin),seega oligi tegu kõmuga mis suust suhu levides rassismini jõudis.
      6.on mehed leppinud ja kõik ok,nii et rahune maha
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

4.traagika on see,et sa seda liiga isiklikult võtsid ja ei tahtnud kuidagi aru saada mis ma kirjutasin!
        Sain küll aru mis sa kirjutasid. Võib-olla omamoodi, kuid sul ei tasu ühe tüübi suvalise märkuse peale kohe endast välja minna.

P.S. Selle \"ühe tüübi suvalise märkuse\" all mõtlesin omaenda kommentaari sinu ütlusele.

Kommentaar

lubage naerda endast välja minna

Oleks ma endast välja läinud siis oleks ka sõimanud seda venda,Rocki ja kogu tartu inimesi.Minu meelest ma just vältisin seda ja väitsin lausa,et tegu loodetavasti kõmuga.
          Veider inimene oled...
          Minu meelest läksid sina endats välja kuna ei osanud õieti tõlgendada kas toredaid inimesi tähendab sama kui ma oleksin väitnud,et tartus on kõik sellised inimesed...

Jään ootama mingit geniaalset vastust
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ma ei saa h2sti aru Dorbekist, kes ytles, et sellest nad ilmselt yle ei saagi,

no obj-lt v6ib see ju nii olla, aga treener ise eisaa ometi selline quitter olla,
            v2hemalt kaks m2ngu ju veel minna
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

ma ei saa h2sti aru Dorbekist, kes ytles, et sellest nad ilmselt yle ei saagi,

no obj-lt v6ib see ju nii olla, aga treener ise eisaa ometi selline quitter olla,
              v2hemalt kaks m2ngu ju veel minna
              Dorbeku viis pressiga suhtlemisel on see aasta olnud juba pikemat aega küllaltki kahtlane. Räägib kohati liiga palju, kohati ajab niisama jama ning kohati paneb niivõrd palju emotsioone juurde ja ütleb seda, mida üks endast lugupidav treener veel nii varajases staadiumis öelda ei tohiks. Loodame, et õnn pöördub!

Kommentaar

Algselt postitas Silver
                Dorbeku viis pressiga suhtlemisel on see aasta olnud juba pikemat aega küllaltki kahtlane. Räägib kohati liiga palju, kohati ajab niisama jama ning kohati paneb niivõrd palju emotsioone juurde ja ütleb seda, mida üks endast lugupidav treener veel nii varajases staadiumis öelda ei tohiks. Loodame, et õnn pöördub!
                Varajases staadiumis? Kuidas kuradi moodi Allan Dorbek varajases staadiumis on? Ja tema intervjuud on väga lahedad, tubli on. Ütleb mida mõtleb ja rumalust ei räägi ning show\'d ei tee. Mida veel tahta.

Kommentaar

Mõtlesin selle all finaalseeriat. Võiduni on Rockil 2 võitu, Ehitustööriistal 3. Seega keskmiselt 2-3 mängu veel mängida, kui isegi mitte 4. Sähh sulle varajast staadiumi.

Kommentaar

tulles korraks tagasi frieri-nigoli intsidendi juurde,arvan,et tartlane tegi end ikkagi lolliks,vahet pole kas seal oli \"stupid mistakes\" või \"stupid shithead\".mäng oli võidetud ja kaotaja tuli teda õnnitlema...ja siis hakata eelmise mängu hiilgavat pealtpanekut meelde tuletama...isegi tartu mängijad kinnitasid,et meie füsioterapeudil ongi ettearvamatu närvikava
                    Kapten Trumm

Kommentaar

šallallaaa riist võitis juhhuu
                      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Aga tuli ära täna Riistale
                        Viki pani lõpus veel vabakad mööda aga Mielke sai laua õnneks ja ükski tartlane ei jõudnud hiilata buzzbeateriga oma korvi alt.
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Eesti korvpall tõstab arvatavasti enesetappude aru. Issand kui masendav mäng. Eriti, kui oled enne NBAd vaadanud.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Eesti korvpall tõstab arvatavasti enesetappude aru. Issand kui masendav mäng. Eriti, kui oled enne NBAd vaadanud.
                            Ma just tahtsingi küsida- kas kõik mängud ongi sellisel tasemel olnud? Vaatasin viimast veerandaega, ikka väga masendav.
                            Supplies!

Kommentaar

...Eesti korvpall on juba viimased 10-kond aastat masendav olnud...
                              RummaBastards!

Kommentaar

... ja mitte kuskilt otsast pole näha märke paranemisest.Mis teha?

edit: õigemini-mida teha?
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X