Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpalli meistriliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Korvpalli meistriliiga\'

Algselt postitas Devil

Algselt postitas Martin

Naljakas, kus nüüd on riistade fännid igale poole tekkinud. Nagu seeni pärast vihma.

Step on the Riist bangwagon! Gloryhunters.
    Muidugi muidugi, hoia oma arvamus vahest ka endale. Mina olen ja jään Kalevi vänniks, aga Parem Tööriist kui tartu
    äksäkli
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ehitustööriist võitis, päris nummi ju. Finaalis oli Eesti korvpalliliiga publikurekord- 5000 inimest.... Jalgpallil on kuhu areneda.

Kommentaar

Algselt postitas Devil
        Algselt postitas Martin
        Naljakas, kus nüüd on riistade fännid igale poole tekkinud. Nagu seeni pärast vihma.
        Muidugi muidugi, hoia oma arvamus vahest ka endale. Mina olen ja jään Kalevi vänniks, aga Parem Tööriist kui tartu
        Muidugi on nunnu, et Pirita inimesele oma koduklubi nii palju korda läheb. Uups. Sorry. Minu viga!

Roll on the Riist bandwagon!
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Huvitav asi see fänlus. Huvitav mida need inglased teevad, kes on elusündmuste tõttu sunnitud elukohta muutma. Manchesterist, Londonisse ja sealt omakorda Liverpooli näiteks Huvitavad inimesed, kelle jaoks on nii oluline, kui keegi pooldatava meeskonna liikmetest, ütleb et tegemist on \"tõelise fänniga\". Huvitav keda/mida paadunud fännid toetavad? Meesonna nime? Väljakut? Ajalugu? Atribuutikat? Mängijad ja treenerid tulevad ja lähevad, aga fännid jäävad? Kas ühele inglasele ei ole näiteks imelik olla Arsenali fänn, kui see suures osas PRANTSLASI ja muid muulasi täis? Huvitav, mida seal fännitakse? Linna keda meeskond nö. esindab? Tundub, et tegemist on miski omamoodi usuga, mis võetakse omaks ja seejärel pannakse silmad kinni
          Endal oli küll raske otsustada, kelle poolt olla, olles elanud esiti Läänemaal, siis Tallinnas ja nüüd Tartus. Vist hoidsin pöialt siiski rohkem Tartule, kui meeskonnale. Ehitustööriistas oli aga sellina lahe vend nagu Frier.
          Tase on pehmelt öeldes sitt ja suur üllatus oli näha finaali vaatamas 5000 inimest. Usun, et senist asjade käiku jälgides tehakse järgmise aasta finaalseerias pallikaotusi rohkem kui visatakse punkte
          KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Devil
            Algselt postitas Martin
            Muidugi on nunnu, et Pirita inimesele oma koduklubi nii palju korda läheb. Uups. Sorry. Minu viga!

Roll on the Riist bandwagon!
            Selajal kui ma Kalevit nn vännama hakkasin polnud meil pmst teisi klubisi ja Pirita tekkis siis, kui ma olin sealt ära kolinud ...
            Aga pean tunnistama, et Pirita mäng olen siiski vaatamas käinud ja hoian pöialt ka neile.

Enivei fussball ruulz (A)

Kommentaar

Natuke ei saa aru neist,kes ütlevad,et Eesti kossu tase on sitt.Esiteks,finaalides loota mingit silmailu on raske.Teiseks näitasid eesti klubid see hooaeg,et nad suudavad päris võrdselt heal päeval mängida näiteks suure korvpalliriigi Leedu klubidega.Minu arust peab väikse Eesti kossutasemega täiesti rahul olema.Selge muidugi,et arenguruumi on.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Kossu taseme languses on süüdi need klubijuhid kes mõned aastad tagasi hulluks läksid ja igale tolvanile nii head palka maksid,et ei üritatudki rohkem trenni teha ja kuskile jõuda.Teini variant näiteks,kuigi teda \"igaks tolvaniks \"nimetada ei saa.Aga olen kindel,et Talts,Kangur ja Arbet õppisid see aasta rohkem kui siin mitme aastaga.Kanguri kiun,et nii vähe mänguaega sai on veider,,sest see vähe mänguaega ongi selle \"kerge elu Eestis mängides\" tagajärg.
                Kui ikka paar meest ei saa isegi hollandi liigas hakkama siis millest me üldse räägime.Vana kooli mehed(Kriisa,Kullamäe ja Liivak kes pidid vatti ja vaeva nägema,et normaalne teenistus oleks,said hakkama aga just noored põlesid läbi tugevas konkurentsis ja tugeva treeninguga.
                Loodetavasti on asjad muutunud ja kergelt ei tule noortele enam midagi.
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

tsirk ujehal no klovni astalis:P

tartusse jätsin ma süütuse
                  seepärast fännan ma paadet
                  naiseks sain tallinnast tüütuse
                  läinud on väärikus aade

tartust sain tripperi vallatu
                  seepärast fännan ma kiksi
                  tallinnas tappa sain alatult
                  käsigi pandi mul kipsi

tartus mul pehmeks ei läinud eal
                  seepärast fännan ma viiaskit
                  tallinas elu on kole seal
                  püsti ei saa enam pliiatsit

tartus ma kummi ei kasutand
                  seepärast fännan ma lusti
                  tallinnas vahest saab tasuta
                  topeltkumm võtab mõnu ja lusti

tartus mind mehed ei köitnud veel
                  seepärast fännan doroninit
                  tallinnas kiiresti juhtus see
                  mõnd aega mul kinni ei jäänudki sitt

INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Päris huvitav, loodame, et saab asja ka.
                    http://www.epl.ee/artikkel_294528.html

Kommentaar

jaa...Kuusmaa on tõenäoliselt treener, kes risti ette ei löö, kas käpp kullas või perse mullas. Lisaks pikale oleks vaja ka ikka mõni nahaalne kolmese loopija. Huvitav mis nime siis sats ka saab?

Kommentaar

Ega see Kuusma nüüd midagi erilist ega imet seal korda saata ikka ei hakka!!
                        Rockilt saavad kotti ikkagi
                        Rock on PARIM
                        Jalgpallihaigla liige
                        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

kuidas saab rock olla parim kui ehitustööriist neile pähe tegi
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Rock on lihtsalt parim, peale Vaskyse kõik puha oma mängijad. Põllutööriistas mängivad mingid ameeriklased.

Kommentaar

peale Frieri pole seal ühtegi ameeriklast.

Kommentaar

ei tea kes see Mielke siis on...eestlane või....ja siis veel hispaanlane gonzalez ka

Kommentaar

Working...
                                X