Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpalli meistriliiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Korvpalli meistriliiga\'

Algselt postitas daywalker

Algselt postitas Roosaelevant

Niisiis Vaskysele ja sellele Rapla lätakale 3 mängu keeldu ning pluss 10 000 kilo mõlemale klubile trahvi ja ongi kõik!
    ahnii, 10000 kilo, päris palju või nii
    eks ikka 10 kilo aga hallidest niipalju,et kalevis on kuidagi mõnusalt nostalgiline kaasa elada,mulle meeldib
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Niisiis Vaskysele ja sellele Rapla lätakale 3 mängu keeldu ning pluss 10 000 kilo mõlemale klubile trahvi ja ongi kõik!
      Ehk siis võeti Raplalt võit ära?

Kommentaar

Algselt postitas vello99

Algselt postitas peapall

Tore muidugi, et igasuguseid \"kvaliteetmuusikale\" siia tuuakse, aga Kalevi hall jääb ilmselgelt väikseks playoffi jaoks, trepil istudes ei ole just kõige mugavam mängu vaadata.
        Kalevi näide on just eriti kõva. Terve hooaeg tühjas Suurhallis tinistanud ja nüüd kus play-offiks läks, koliti kalevi halli. Polnud kaua aega sinna sattunud, kontrast oli eriti valus...
        Pigem oleks võinud see Mamma Mia etendus Kalevi hallis olla, kuna kuuldavasti olla see Suurhallis pooltühjadele tribüünidele läinud.
        Aga huvitav mis plaanid omanikul Kalevi halliga üldse tulevikus on? läheb remonti? müüakse kinnisvaraarendajale? hr Nõu oskab siin kindlasti ühtteist kommenteerida?

Kommentaar

Pigem oleks võinud see Mamma Mia etendus Kalevi hallis olla, kuna kuuldavasti olla see Suurhallis pooltühjadele tribüünidele läinud.
          Offtopic, aga kuidas see võimalik on? Mina ei saand sinna enam piletit vabamüügi esimesel päevalgi.

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Offtopic, aga kuidas see võimalik on? Mina ei saand sinna enam piletit vabamüügi esimesel päevalgi.
            Offtopic, kuulsin seda esimese etenduse kohta, aga äkki oli see vipidele,ajakirjanikele jms mõeldud.
            Teiste etenduste kohta ei oska kommenteerida, kuigi mind paneks siiralt imestama kui need oleks välja-müüdud.

Kommentaar

seoses rapla-tartu mänguga on kogu aeg kuulda möginat-et kohtunikud talitasid valesti ja nüüd protesteeritakse korvpalliliidu otsuse peale.ma ei tea,minu arust võeti nii platsil kui kossuliidus ainuõige otsus vastu.eriti kuldse kesktee leidis alaliit.kui üldse midagi veel vinguda,peaks salumets ja lust ka pisut kukrut kergendama(näit.5 tonni)siis edaspidi teavad,kuidas hoolealuseid keevalisuse eest kammitsais hoida
              Kapten Trumm

Kommentaar

EKL määras ju mlemale meeskonnale 10 000 trahvi

Kommentaar

Kuulge, kas homme ikka mäng toimub? Rapla olevat veel mingi protesti sisse lükanud...väga kahtlane värk.

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Kuulge, kas homme ikka mäng toimub? Rapla olevat veel mingi protesti sisse lükanud...väga kahtlane värk.

Mäng toimub enivei.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

epl: Ämber koliseb
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Teise mängu võitis siis Rock 3 punktiga. Väga huvitav mäng oli.Siiski Rocki edasi saamine ei ole veel kindel, kuna pole veel otsustatud kas tehaxe kordus mäng või mitte. Rocki parim oli siis Kikerpill 15 punktiga.
                        LiverpoolFC

Kommentaar

Jajah, kui tehakse kordusmäng, mis siis teisest mängust saab? Mõlemad disklafiga mehed saaks ju vist mängida - mõlemad kohtumised uuesti?

Ehk ei mingit kordusmängu.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Metštat ne vredna:

Ideaaal eesti koondis
                            Väike ja kiire Mürka - umbes 1.90 point guard
                            Väike väle ja täpne Mürka - 1.95 shooting guard
                            Päris Mürka ise - 2.07 vms ta on Small forward
                            Natuke kogukam Mürka - 2.10 ja suurem kont Powerforward
                            Shaq O\'Mürka- 2.18 ja extra suur kont ja kiirus ka

Mis Rock-Rapla mängu puutub siis minu jaoks on Salumets oma seniilsuse tipu saavutanud...
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello
                              Mis Rock-Rapla mängu puutub siis minu jaoks on Salumets oma seniilsuse tipu saavutanud...
                              milles oli probleem?

Kommentaar

Elubro!!! Kalev poolfinaalis!!!

Kommentaar

Working...
                                X