Top 4 poolfinaalid. Nagu oligi karta. Mul polnud Ferreri küll ka mingit usku, sest üldteada ju, et tagajoonel kõigutamises jääb ta ka viimseni pingutades Djokole alla. Päris huvitav, mis taktika nad Lendliga Djoko vastu Murray jaoks välja mõtlevad. Minul ei tule ükski toimiv pähe. Reedel näeme. Homme pigem ikka Kuningas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHomme pigem ikka Kuningas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
kõht koriseb, päevaks antud lubadused on vaja tagasi võtta, kuid see kõik tasus end lõpuks ära
Nadal ja Djokovic kasvasid teistest praegustest mängijatest sentimeetri jagu pikemaks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustjelena ristic on päris armsake ja kõiki hai faiviv vlade divac oli ka äge.
a mäng ise oli selline, et selle ajal võis end täis juua, oksendada, kaineks saada, pohmelli üle elada, terveks saada ja uuesti jooma hakata. preagu tahaks hirmsasti teada, kas poiste kehad täna hommikul ärgates ka suts kanged olid?«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitusta mäng ise oli selline, et selle ajal võis end täis juua, oksendada, kaineks saada, pohmelli üle elada, terveks saada ja uuesti jooma hakata. preagu tahaks hirmsasti teada, kas poiste kehad täna hommikul ärgates ka suts kanged olid?
Kommentaar
-
Mind valdas juba reedest poolfinaali vaadates üleüldine jõuetus ja finaali jälgisin vaid episoodiliselt. Ei häiri mitte niivõrd see, et matšid on pikad, see on tennises igati loomulik. Lõbu ja vaheldust napib: eks ma olen lihtsalt teist tüüpi tennist vaadates üles kasvanud. Minu jaoks on tänapäeva tippmängijad liialt sarnase stiiliga.
Aga muidugi on Djokovici mäng fenomenaalne. Ja treenitus (ehk vastupidavus) ka.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEi häiri mitte niivõrd see, et matšid on pikad, see on tennises igati loomulik. Lõbu ja vaheldust napib: eks ma olen lihtsalt teist tüüpi tennist vaadates üles kasvanud. Minu jaoks on tänapäeva tippmängijad liialt sarnase stiiliga.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustno aga sa pead siis keskenduma eelringidele ja vaatama nt Isneri, Karlovici ja Mahuti mänge.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkõnesid kuulasid küll huviga.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNonoh - Kontaveit võitis täna ikka väga võimsa vastase. Aeg hakata julgemalt kõrgema klassi turniiridele pürgima? Või ehk on veel vara.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar