320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Naiste poole peal käib täna favoriitide seas korralik harvendamine, mõlemad Williamsid ja Wozniacki audis. Sharapova ongi allesjäänud kaheksast ainus, kellel Grand Slami võit juba olemas ja selle järgi ta võiks nüüd ehk olla soosik, aga samas tal on potentsiaalselt ka järjest Cibulkova ja Bartoli järjest vastu tulemas, mõlemad samamoodi kõvad paugutajad. Teisel tabelipoolel on Azarenkal pealtnäha kuldne võimalus, aga tema närvide juures... Panustaks isegi pigem Kvitovale, kes on seni väga kindlat mängu näidanud.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

    Kommentaar


      Jep, Kvitova oli täna ülikindel. Tore, et meie simspansid koju said. Ja koos ka veel.
      Bartoli oli see tänase päeva üllataja minu jaoks. Ma tean, et ta on üliintelligentne jne, aga et ta suudab nii hästi mängida, ma ei arvanud. Minu lemmik Lisicki oli tubli ja kunagine lemmik Sibulake näitas ka, et närvid on korda saadud. Pironkova hakkab ühe rohkem meeldima - temale ppanustamine tundus täna hea mõte ja elu näitas, et nii oligi. Ja Sharapova ... ma kardan, et paneb kinni. Väga hea vaim tundub tal peal olevat.

      Kommentaar


        Kahju kui praegu Del Potro-Nadali mäng lõppeks viimase vigastuse tõttu:S
        Seni on olnud päris nauditav mäng, ma ei saa aru, et miks Del Potro nii kettas on. Niigi sai lõpu poole kergemalt punkte, sest Nadal ei saand endast 100% anda.

        Kommentaar


          Vigastus on muidugi paha asi, aga sellisel juhul edasimineja siit paarist mulle sobiks.

          Kommentaar


            Täna klassikaline meeste veerandfinaalide päev. Kas keegi võiks Top4 ohustada? Ehk Tsonga kui suudaks mängida nagu Queensis Nadali vastu. Aga Federeri kaotust Wimbledonis ei julge küll kunagi ennustada. Ülejäänud trio vaevalt kaotab. Fishi pole küll veel oma silmaga sel turniiril näinud, aga Nadal sööb servi-volle mehed hommikusöögiks.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

            Kommentaar


              Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              aga Nadal sööb servi-volle mehed hommikusöögiks.
              Roland Garrosis Nadal-Isner mängu vaatasid üldse? Ei saanud Nadal seal servi-volle mehest just kuigi kerget hommikusööki, settidega oli veel taga 1-2. Ja Fishi ei ole ka ainult servi-volle mees, top 10nes olemiseks läheb midagi muud ka vaja. Selge see, et kui Fish tahab täna Nadalile kuidagigi vastu saada siis esimene serv tuleb sisse lüüa, kasvõi lihtsalt oma servi hoida ja kiiresse venitada, sama tegi ka Isner Prantsusmaal 2. ja 3. setis, hoidis oma servi ja sai mõlemad kiired lõppmängud kätte, neljas ja viies läksidkäest ära ja sealt oma võidu maailma esireket kätte sai ka. Seda ei usu ka ise, et Tomic Djokovici või Lopez Murray ära võtaks. Küll Novak muru peal selle imemehe ikkagist ära võtab, aga ilusat tennist on Tomic kahtlemata näidanud ning võimsa saavutusega hakkama saanud. Noorim meestennisist ikkagist, kes Wim´bledonis nii kaugele jõudnud..
              Hala Madrid !

              Kommentaar


                Tundub, et Federeriga on kõik selleks korraks.

                Kommentaar


                  Algselt postitas -SharK- Vaata postitust
                  Noorim meestennisist ikkagist, kes Wim´bledonis nii kaugele jõudnud..
                  ...pärast Boris Beckerit 1986. aastal.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                  Kommentaar


                    Algselt postitas vincent Vaata postitust
                    ...pärast Boris Beckerit 1986. aastal.
                    Täpselt..

                    Ja Federer ongi väljas 2-0 eduseisust. Tsonga on ikka võimsa hoo sisse saanud muru peal. Huvitav, mida ta veel Djokovici vastu korda võib saata.
                    Hala Madrid !

                    Kommentaar


                      Kui keegi viitsib, siis võiks rääkida kuidas Tsonga mäng oli, et kui suured võimalused tal Djokovici vastu poolfinaalis on. Ise nägin aint viimast setti, kus ta ta tegi kohe brake´i ja sealt maalt oli mäng suhteliselt kindlalt tema käes.

                      Kommentaar


                        Kindlasti on võimalused olemas, eelkõige tuleb muidugi mängida sama kindlat mängu, kui servida suudab nii nagu Queensis Nadali vastu ja täna Federeri vastu siis võib Djokovici päev üpris kibe tulla.

                        Esimeses setis sai Federer ainult ühe murdepalli, kasutas selle ära ja rohkem mitte ühtegi murdepalli ka šveitslane ei saanud, väga kindlaks on Tsonga serv muutunud. Teine sett läks ilma suuremate võimalusteta Tie Brake´i, mis Tsongal läks aiataha, Federer sai kohe mitme minimurdega peale ja võttis üsna kindlalt oma ära. Järgmistes settides ajas Tsonga alles tõeliselt oma mängu keema, serv oli väga kindel, Federeri vastu 3 seti peale mitte ühtegi murdepalli anda on võimas, aga ega neid Tsonga ka palju ei saanud, kuid kasutas kõigis kolmes setis ühe võimaluse ära ja venitas 6-4 need setid ära. Mängu tase oli kõrge, lihtvigu ikka niisama ei tulnud, tase oli vägagi korralik. Võtmesõnaks Djokovici vastu on kindlasti serv, esimest servi tuleb hoida, mis Federeri vastu oli ikka väga korralik, lihtvigu tuleb vältida, millega ka enam-vähem hakkama sai(Federer tegi oma poole võrra küll neid vähem) ning siis enam ei julge küll öelda, et Djokovic siin kuidagi favoriit on.

                        Sellist Tsongat tuleb karta igalühel ja Tsonga on näidnud, et temaga tuleb jälle arvestama hakata(vahepeal kukkus tabelis päris ära) ning midagi metsikult üllatavalt seal poleks, kui Tsonga selle Wimbledoni ka sellel aastal taskusse paneks. Igati sümpaatne vana.
                        Hala Madrid !

                        Kommentaar


                          Federerile oli see karjääri jooksul teine kord kaotada peale kahe esimese seti võitu. Viimati Nalbandianile Shanghais 2005 7–6(4), 7–6(11), 2–6, 1–6, 6–7(3)

                          Kommentaar


                            Hirm on reaalne, et tuleb minu jaoks kõige hullem võimalik finaal Djokovic vs Nadal. Andy'l on homme 73 pikka Bunny Austini varju turjal. Ei ole tema seni ega saanud Tim Henman kunagi selle koormaga hakkama.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                            Kommentaar


                              Kahjuks siis esmaspäevast uus maailma esinumber. Nägin viimast setti Nadal-Murray mängust, korra tekkis Murrayl võimalus saada brake tagasi, aga noh, pole piisavalt närvi mehel. Hea finaal siis pühapäeval. Loodan,et mu silmad näevad seda

                              Kommentaar


                                21 aastat pole ühtegi naiste grand slami võitnud vasakukäeline mängja, täna siis Petra Kvitoval ajalugu teha natuke.
                                Hala Madrid !

                                Kommentaar

                                Working...
                                X