Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tour de France

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
    Ok, sellest järeldan seda, et kui sa mind rattasõidus võidad, siis võin ennast välja vabandada sellega, et mul on sitad tiimikaaslased(ehk mul ei ole neid) ja et ma põhimõtteliselt olen sinust ikka kõvem rattaäss, kuigi sõita ei jaksa.
    Tegelt mitte. Mida kõvem sõitja sa oled, seda paremad tiimikaaslased ka sul on. Sa saaksid kaotust mulle vabanda asjaoluga, et sa oled minu tiimist kõvemas tiimis ja pead seal oma klubi täkkude jaoks tööd rügama ja ei saa oma tulemusele keskenduda.

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
      Jalgpallis mängivad meeskonnad, jalgrattaspordis on oluline individuaalne võit. Keda kotib, milline team tuuri üldarvestuses juhib?
      Sind ehk ei koti, aga tuuri pole individualistil võimalik võita. Üksikuid etappe ka mitte, sest kui sa kellegagi koostööd ei tee, püütakse sind alati kinni.
      Meeskondlikku taktikat ja tugevamate tiimide tööhobuste panust on minul küll põnev jälgida.
      Neli etappi võitnud Cavendish on tuntud nimi, aga ilma Mark Renshaw (ja ülejäänud tiimi) abita ei oleks ta neist ühtegi suutnud võita.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Iga mees võiks ikka enda, ja ainult enda, eest võidelda.

Kommentaar

Vat ma ei saa aru. Viimasel suure sprindiga lõppenud etapil oli küll ühelt poolt lahe vaadata, kuidas Cavendish ise Hushovdist nagu postist mööda lajatas, aga vähemalt sama põnev oli ka jälgida, kui peensusteni oli viimasel paaril km-l paigas Columbia taktika ta parimale positsioonile sättida ja kui osavalt ta lõpuks lahti tõmmati. Eilse etapi koha pealt ei oska ka nagu kurta, sisuliselt ei suutnud Klöden ju Armstrongi mitte kuskile vedada. Kui ta ei suutnud eile isegi kaaslase abiga igasuguste Wigginsite ja Schleckide tempot hoida, siis ei tule sealt eraldistardis ka midagi. Poolteist minti Contadori vastu on ikka juba väga arvestatav vahe. Ja valusaid mägesid on veel ees.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
            Ei usu, et oleks väga põnev 200 km pikkuseid eraldistardi sõite jälgida Ahjaa, kas klubid on ratturite palgal või ratturid palkavad endale klubid? See ei oma antud hetkel tähtsust kumba tavaline inimene rohkem mäletab, kas võidukat ratturit või klubi. Vormelis mäletatakse kah rohkem pilooti, aga tegelikult madistatakse ikkagi konstruktoritekarika pärast.
            no aga teeks jälitussõidu nn. gunderseni meetodi (või mis see oligi) järgi. seal saab ka ju mingil määral taktikat aretada. aga oleks tunduvalt huvitavam. või oled sa tõesti nii kindel et pole huvitav?

muideks sellepärast see F1 ongi oma võlu kaotanud. ja läheks veel hullemaks kui mingi hetk veel see 3. auto ka veel sinna rajale lastakse.

vincent, kui see tekst oli meie arutellu mõeldud, siis neid sprinte on muidugi tore vaadata. kuid miks ma peaks seda grupis loksumist 4-5 tundi vaatama? kordan- piisab ju 20-30 kilomeetrist.
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Sind ehk ei koti, aga tuuri pole individualistil võimalik võita. Üksikuid etappe ka mitte, sest kui sa kellegagi koostööd ei tee, püütakse sind alati kinni.
              Meeskondlikku taktikat ja tugevamate tiimide tööhobuste panust on minul küll põnev jälgida.
              Neli etappi võitnud Cavendish on tuntud nimi, aga ilma Mark Renshaw (ja ülejäänud tiimi) abita ei oleks ta neist ühtegi suutnud võita.
              Arutelu hakkas minu meelest pihta sellest, et tiimiraadiod on ülearu. Miks ei võiks need meeskonnad sõita oma mõistuse järgi? Tehku siis tööd kellegi nimel jne. Aga teateid jooksva seisu kohta võiks mitte olla, võimalike teetakistuste ja muu sellise kohta tuleks info mingist tsentraalsest allikast kõigile. Ja vahet jooksikutega võiks ka mitte näidata, oleks veidikenegi põnevam see lauskmaa osa.
              Saan isegi aru, et siis käiks info saamine saateautost joogipudelit võttes. Seega vist võitlemine tuuleveskitega.
              Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Kõik sõidaks maskides, samades kostüümides ja samade ratastega. Ülekannet näidataks alles korduses, et keegi sääremarjade järgi meest ära ei tuvastaks. Küll oleks rahval lõbu laialt.

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
                  Kõik sõidaks maskides, samades kostüümides ja samade ratastega. Ülekannet näidataks alles korduses, et keegi sääremarjade järgi meest ära ei tuvastaks. Küll oleks rahval lõbu laialt.
                  Ohhoo mida huumorit.
                  Minu teada ma ei keelanud kellelegi oma silmade kasutamist. Veel vähem selle info televaatajateni toomist.

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
                    Arutelu hakkas minu meelest pihta sellest, et tiimiraadiod on ülearu. Miks ei võiks need meeskonnad sõita oma mõistuse järgi? Tehku siis tööd kellegi nimel jne. Aga teateid jooksva seisu kohta võiks mitte olla, võimalike teetakistuste ja muu sellise kohta tuleks info mingist tsentraalsest allikast kõigile. Ja vahet jooksikutega võiks ka mitte näidata, oleks veidikenegi põnevam see lauskmaa osa.
                    Saan isegi aru, et siis käiks info saamine saateautost joogipudelit võttes. Seega vist võitlemine tuuleveskitega.
                    Mis poolest see info kinnipidamine põnevam on? Ka nn individuaalaladel, näiteks pikamaajooksudes staadionil, näeb jooksja suurelt tabloolt pidevalt vaheaegu ja kus ta grupis on. Ja pealegi pole ka tiimitöö sugugi võimatu kui vaid piisavalt tugevaid sportlasi ühest riigist koos.
                    Televaatajal ei oleks ilmselt põnevam vahet jooksikutega mitte näha. Kust otsast see põnevam on kui sõitu vaadates muudkui mõtled, on see vahe nüüd viis või kümme minutit või oi, ups nüüd sai suur grupp mehe kätte.
                    Sama hea oleks suusatajad ükshaaval metsa saata, ühtegi ajavahet 50 kilomeetri jooksul mitte teatada ning lasta televaatajal mõistatada. Pikapeale saaks ta stardinumbreid jälgides tõenäoliselt asjast sotti - nii et sel juhul tuleks metsast teleülekanne ära keelata ja lasta filmida ainult starti ja finishit.
                    Muidugi võib asja absurdsuseni viia. Igaüks võitleb iseenda eest. Siis pika tuuri käigus jääb neid võitlejaid aina vähemaks, sest profiratturid on spetsialistid mitte all-rounderid.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Televaatajal ei oleks ilmselt põnevam vahet jooksikutega mitte näha. Kust otsast see põnevam on kui sõitu vaadates muudkui mõtled, on see vahe nüüd viis või kümme minutit või oi, ups nüüd sai suur grupp mehe kätte.
                      Sama hea oleks suusatajad ükshaaval metsa saata, ühtegi ajavahet 50 kilomeetri jooksul mitte teatada ning lasta televaatajal mõistatada. Pikapeale saaks ta stardinumbreid jälgides tõenäoliselt asjast sotti - nii et sel juhul tuleks metsast teleülekanne ära keelata ja lasta filmida ainult starti ja finishit.
                      Vabandust, aga lugeda ikka mõistad? Kus olen ma öelnud, et televaatajatel tuleks info kinni keerata? Pakkusin seda kui ekstreemsemat varianti ratturitele info mittejagamisel (samas saades aru, et tõenäoliselt pole see teostatav).

Jätkuvalt arvan, et tiimid tehku oma tiimisisest koostööd, aga ilma tiimibosside ja radistide abita.

Kommentaar

Muidugi võib asja absurdsuseni viia. Igaüks võitleb iseenda eest. Siis pika tuuri käigus jääb neid võitlejaid aina vähemaks, sest profiratturid on spetsialistid mitte all-rounderid.
                        aga mis on selles paha kui all-rounder võidaks? praegu ongi ju jama, et TdF on aasta tähtsaim maanteeratta sündmus. varjutades isegi igasugused MM-id, EM-id ja OM-id. kõik teavad kes võitsid TdF-i, kuid palju on neid kes teavad kes on valitsev maailmameister näiteks maanteesõidus?
                        ja jama on see, et need tuurispetsid ehk siis mägironijad aasta jooksul ei sõida pea ühelgil klassikul ega kusagil. sõidavad ainult tuuri. keegi ei mäleta kes MK-sarja võitis kokkuvõttes, küll aga mäletatakse kes võitis TdF-i. minu arust on vähe vale see asi. milles on siis sprinter või all-rounder halvem mägironijast?

ja kordan veelkord, et eriti nõme on kuulda selliseid sõnavõtte a la "mina teda ründama ei lähe". et kus on siin sportlik printsiip? ehk siis sama farss.
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          ja jama on see, et need tuurispetsid ehk siis mägironijad aasta jooksul ei sõida pea ühelgil klassikul ega kusagil. sõidavad ainult tuuri. keegi ei mäleta kes MK-sarja võitis kokkuvõttes, küll aga mäletatakse kes võitis TdF-i. minu arust on vähe vale see asi. milles on siis sprinter või all-rounder halvem mägironijast?
                          Räägitakse Tourist kui meeletust üritusest, kus võitjaks saab tulla ainult meeletult kannatav mees, aga mis on tulemus?
                          Varasemat statistikat ei viitsi eriti tsekata, aga palju mägironijaid on siis jõudnud võitjana Touri finišisse?
                          Vist lausa 2 sõidumeest, Pantani 1998 ja Sastre 2008 + veel võibolla ka Contador, aga kui esimene oli lihtsalt hull ronija (nagu hiljem selgus, siis ka dopingu abiga), siis viimased 2 on oma tiitli saavutanud tänu sellele, et pandi erirõhk eraldistardile ehk treeniti end põhimõtteliselt all-rounderiks.

Ja kui vaadata nüüd ülejäänud meeletuid mehi, kellest Indurain võitis 5 korda järjest. Vahepeal lasti võidurõõmu maitsta dopingumees Riisil, Ullrichil ja mägironijast dopingusõbral, kadunud Pantanil, et siis kord anda Armstrongile, kes järjest 7 korda triumfeeris.
                          Mis meeletust jõuproovist me saame rääkida, kui tegelikkus on see, et heal eraldistardimehel vajadus tiimikaaslaste abil mäed ära kannata, siis ennast oma alal liidriks tulistada, paar etappi grupis loksuda ja seejärel võitjana Pariisis finišeerida?
                          Jätku see eraldistardi pull siis Touril ära, kui seda nii hästi sõitvad alati võitma kipuvad.
                          Kõige õnnetumad mehed on muidugi puhtad sprinterid, kel tavaliselt võimalust lõpetada polegi.
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

ma tean, et mu terminoloogiline käsitlus võib vale olla, kuid siiski pean viimase 20 aasta ainsaks all-rounderiks Induraini, kes pani vahest kinni ka sprinte. ülejäänud on minujaoks temposõidu spetsidest mägironijad või siis sprinterid.
                            aga mõte jääb samaks- tuur peetakse tegelt ainult mägedes ja temposõidus. ja sprinterid on lihtsalt kutsutud külalistena veidi kaarte segama.
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Natuke naljaks mossitada ju selle pärast, et Le Touri hinnatakse oluliselt kõrgemalt, kui MM-i?

Tegelikult näeb kõige kõvemaid rattureid ikka siit: http://www.youtube.com/watch?v=qve-THEDTs0

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                m
                                aga mõte jääb samaks- tuur peetakse tegelt ainult mägedes ja temposõidus. ja sprinterid on lihtsalt kutsutud külalistena veidi kaarte segama.
                                Sprinterid võitlevad rohelise särgi ning nö tempo- ja mägedesõitjad kollase särgi eest. Kõigile midagi.

Minu jaoks ainus arusaamatu asi on meeskonnasõit, kus tipptiimides sõitvatel ratturitel on võrreldes nõrgemate tiimide sõitjatega ränk eelis. Ma ei saa aru, kelle huvides see on, et peale neljandat etappi olid esimesed 25 sõitjat pärit viiest tiimist.

Kommentaar

Working...
                                X