Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tour de France

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas erxx Vaata postitust
    Realistlikult analüüsides peaks ju olema siililegi selge, et 38 aastane "amatöörsportlane" ei saa ilma dopinguta mingi tegija olla.
    Su teadmised jalgrattaspordist näivad olevat üpris suured, kui kord realistliku analüüsi abil selise järelduseni oled jõudnud. Või vihjad juba järgmise aasta Tourile(?), sest Edward on parajasti 37...

Kommentaar

Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
      Su teadmised jalgrattaspordist näivad olevat üpris suured, kui kord realistliku analüüsi abil selise järelduseni oled jõudnud. Või vihjad juba järgmise aasta Tourile(?), sest Edward on parajasti 37...
      Tõepoolest on herr Gundersonil veel 45 päeva puudu pensionipõlveni. Aga mida see muudab...? Ainult vähendab minu teadmisi

Kommentaar

Tõepoolest on herr Gundersonil veel 45 päeva puudu pensionipõlveni. Aga mida see muudab...? A
        See ei muuda suurt miskit,endiselt oleks lihtsalt huvitav saada teada, millele toetub väide, mille kohaselt "amatöörsportlane" ei saa ilma dopinguta mingi tegija olla.

Kommentaar

Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
          See ei muuda suurt miskit,endiselt oleks lihtsalt huvitav saada teada, millele toetub väide, mille kohaselt "amatöörsportlane" ei saa ilma dopinguta mingi tegija olla.
          Võtan sõnad tagasi - kolmas koht on vägagi tegija.

Maarek võib ka vist oma väite tagasi võtta, et sprinterid Touri finisheerida ei suuda - Cavendish ja Hushovd mõlemad said hakkama. Ning minu mäletamist mööda üleeelmise aasta edukaim sprinter Tom Boonen jõudis tollal (2007.a. samuti edukalt Pariisi.

Kommentaar

Maarek võib ka vist oma väite tagasi võtta, et sprinterid Touri finisheerida ei suuda - Cavendish ja Hushovd mõlemad said hakkama. Ning minu mäletamist mööda üleeelmise aasta edukaim sprinter Tom Boonen jõudis tollal (2007.a. samuti edukalt Pariisi.
            Loomulikult on igal aastal erandeid kasvõi Zabeli näol, aga enamus sprintereid siiski tuuri katkestavad ja Pariisini välja vedavad rohelise särgi võitjad üldtabelis üsna kaugel liidritest.
            Muidugi on saavutus omaette nende jaoks lõpuni jõudmine ja kui veel roheline särk ka boonusena jääb, siis eriti
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Astana tänavune ülekaal oli kahtlemata üpris masendav, vähemalt nii teiste tiimide vaatevinklist. Saxo Bank suutis mingil määral konkureerida, kuid tõelist ohtu neist siiski (veel) polnud. Konkurentide õnneks Astana põhituumik siiski laguneb, nüüdseks kui on teada, et Armstrong paneb uue tiimi püsti ning Leipheimer ja võimalikult ka Klöden lahkuvad. Ja kuigi Lance`i enam pole, Contadori elu Astanas kergemaks kindlasti ei muutu, nüüdseks kui võitu ihkav Vinokuruv on jälle sadulasse naasmas. Võttes arvesse Vino sõnaõiguse meeskonnas, Alberto siirdumine mujale ei üllataks.

Kommentaar

ise loodan Valverdele, kes minu silmis samal tasemel kui Contador
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                  ise loodan Valverdele, kes minu silmis samal tasemel kui Contador
                  Isiklikult näen asja sedamoodi, et Contador on praegusel hetkel "out of space", alles seejärel saabuvad esmased konkurendid, eesotsas noorem Schleck ja mõned teised.

Kuid pilgu hetkeliselt tulevikku visates, järgmise aasta tuurist võib oodata veelgi delikatessemat, teades et Vinokurovi lisaks ka teised patuoinad, Mayo ja Rasmussen, on jälle võistluskõlblikud. Mõistagi eeldades seda, et kõik särevaimad nimed ilmuvad suvel ka stardijoonele ning loodetavasti enamus võitjakandidaatidest sõkub eri tiimides, et ei peaks meeskonnasiseseid ohverdusi tegema.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                    Loomulikult on igal aastal erandeid kasvõi Zabeli näol, aga enamus sprintereid siiski tuuri katkestavad
                    Jah?

Eisel, Duque, Ciolek, Farrar, Haussler, Renshaw, Freire, Haddou, Hushovd, Dumoulin, O'Grady, Bennati ja Cavendish igastahes vedasid Pariisi välja kenasti. Mina nimetaksin igastahes seda veenvaks enamuseks. Äkki nimetad sprinteri, kes sellel Touril 5 hulka tuli sprindietapil ja kogu Touri katkestas?

See, et nad liidrist kaugele jäävad on paratamatus. Indurain sünnib korra 50 aasta jooksul.

Kommentaar

.
                      Eisel, Duque, Ciolek, Farrar, Haussler, Renshaw, Freire, Haddou, Hushovd, Dumoulin, O'Grady, Bennati ja Cavendish igastahes vedasid Pariisi välja kenasti. Mina nimetaksin igastahes seda veenvaks enamuseks.
                      Mõned sinu nimekirjast TOP6 hulgas ühelgi etapil vist küll oma nägu ei näidanud.
                      Eks mul Kirsipuu aegadest üldisest hinnagust ekslik mulje vist jäänud, et kõvad sprinterid asja lõpuni välja naljalt ei vea.
                      Suur staar Cipollini vist ka kordagi ei lõpetanud?

Äkki nimetad sprinteri, kes sellel Touril 5 hulka tuli sprindietapil ja kogu Touri katkestas?
                      Mitte norimise pärast, aga mitte küll nii kõvasid, kuid üksikuid Jaani stiilis sprintereid ikka veel leidub
                      Romain Feillu, 2. etapi kolmas ning 6 parema hulka tuli 5. etapil ka Danilo Napolitano
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kutid lisavad õli tulle: "Mu läbisaamine Lance Armstrongiga on null," vahendab BBC Sport Contadori sõnu. "Ta on suurepärane rattur, kuid isiklikul tasandil hoopis midagi muud. Ma pole teda kunagi imetlenud ega hakka seda kunagi tegema."

Pühapäeval ütles Contador oma tulevikust rääkides: "Järgmise aasta suhtes on mul erinevaid plaane, kuid üks on kindel: olen kindlasti teises tiimis kui Lance Armstrong."

Kommentaar

Ma saan Contadori pettumusest täiesti aru- mees oli ülivõimsalt tuuri parim sõitja, kuid terve meeskonna tähelepanu oli pööratud Armstrongile. Kasvõi olukord, kui Contador eest ära tuhises ja Kloden hakkas Armstrongi järgi vedama või kui Armstrong jäi tehnilistel põhjustel grupist maha jäi talle appi 4 meeskonnakaaslast, kui Contador jäi grupist maha jäi talle appi 1 meeskonnakaslane jne. Jabur värk ühesõnaga.

Kommentaar

tundub, et Bruyneel-Armstrong on kaasa võtmas Leipheimeri, Klödeni, Popovychi, Rasti, Zubeldia ja Horneri.

peaasi et vennad Schleckid sinna ei läheks
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                              tundub, et Bruyneel-Armstrong on kaasa võtmas Leipheimeri, Klödeni, Popovychi, Rasti, Zubeldia ja Horneri.
                              Nendest mainitud nimedest saab kahtlemata igati arvestatava tiimi kokku. Samas on juttu olnud ka Cadel Evansi ning ennekõike George Hincapie liitumisest - vapper töömees, kes ainukesena kõigil seitsmel võiduga lõppenud aastal Lance`ga US Postalis/Discovery Channelis sõkkus.

Kommentaar

Evansi liitumine on kahtlane, mees tahab ikka ise Touri võita.

Kommentaar

Working...
                                X