Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Põnevuse, mida on kõvasti jagunud, huvides olnuks ikka üks võõrsil saada, sest kodust kahte võitu oodata on ikka liig mis liig. Indianal kindlasti, Knicks äkki vilistatakse eduseisu
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Tugevam võitis, selge see. Samas ma ei näe põhjust BOS fännidel sellise mänguga järgmises ringis eriti elevil olla.
Aru ma ei mõista miks see Jeffries seal lõpus veel platsil oli. Ühe kobistas just enne sisse ära ja siis oleks pidanud ju selge olema, et sellega on limiit ka täis. No ja lõpus puterdaski ära. Võis ju eeldada, et Melole minnakse kümnekesi peale ja on viskajaid kõrvale vaja. Pringlesi järjekordne käkk.
Martin äkki räägid sellest Knicksi kasuks vilistamisest lähemalt?
Jääb nüüd ootama siis mängu MSG-s. Kuuendat meest ehk publikut on hädasti praegu sellele santlaagrile abiks tarvis...
Greg Ostertag - On 10th of September, it was reported that the D-League's Texas Legends were looking at the possibility of bringing in Ostertag as either a player, an assistant coach, or both. On 14th of September, however, Ostertag wrote this tweet.
ja kuidas on võimalik, et keegi Kandimani üles ei leia?
Ja minu lemmik Dallas suutis ka koduväljaku maksimaalselt ära kasutada. Eelkõige vanameistrite (Dirk, Kidd, Peja) abil võeti ka teine võit Portlandi üle.
Ja ma ullike mõtlesin, et Knicksist võib veel olla tiimi, kes kõige märjemas unenäos marsib esimesest raundist edasi ning reaalsel puhul ajab seeria 6 või 7 mängu peale, aga nii kohutavat esitust kodus annab ikka pakkuda. Melo FG 4-16 on (nalja)number, millega ei saagi võita.
Kommentaar