Hibbert watch: "WTF?"
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHibbert watch: "WTF?"
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kui lõppu mõtled siis pigem ütle ikka, et C.Paul'il olid kindlad käsud kätte antud: "Selle mängu peab kaotama!"Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTänase clippersi kaotuse kohta saab küll ainult seda öelda, et ilmselt on kohtunikel kindlad käsud kätte antud.
Kommentaar
-
okei... milles probleem? oleks seda olukorda õigesti vilistatud, oleks pidanud olema 2 vabaviset OKC'le. Praegu vilistati 50/50 "valesti" ja pall jäi OKC'le. Õiglane.
Clippersil oli 13 punktine edu 4 minutit ennem mängu lõppu, hakkasid mune sügama ja said kõrvetada. Oma viga. Kogu mäng nüüd ühe olukorra peale veeretada on vale.
Muide, tagasitulles Treyvon Greeni ja 3 steps Pauli olukorra juurde, siis seal erinevalt tänasest ei näinud mina mingit viga, vaid Pauli floppi.
Thunder finaali ja Flop City koju!
Kommentaar
-
Minu meelest tegid kohtunikud korduse järel õige otsuse. Ühegi nurga alt ei olnud aru saada, et pall oleks viimasena Jacksonit puudutanud, arvestades seda Martini tsiteeritud reeglit.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTänase clippersi kaotuse kohta saab küll ainult seda öelda, et ilmselt on kohtunikel kindlad käsud kätte antud.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Mitte sittagi ei läinud sisuliselt täppi. Täiesti arusaamatud POd. Ainult Dannar on peaaegu nagu hiromant. Aga see teebki asja lõbusamaks.Algselt postitas Martin Vaata postitustAga tõsisemalt:
Indiana - Washington 2:4
Miami - Brooklyn 4:2
SAS - Portland 4:3
OKC - Clippers 3:4
Ida omad pakuks äkki isegi ühe mängu vähem, kuid selliselt tundub loogilisem, kuigi midagi šokeerivat pole. Lääs on lääs.
Miami - Indiana 4:2
SAS - OKC 4:2When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Sai livebetis OKC peale pandund 3.95-se koefiga :P
Tegime ühe sõbraga beti, ma ütlesin, et Heat jõuab kaugemale, ta ütles, et OKC jõuab. See kes kaotab peab suure plakatiga (kuhu on kirjutatud, et kaotas kihlveo) tänaval 50€ kokku kerjama, ainukeseks riideesemeks mida võib kasutada on sokk.
Enne muid hilpe ei tohi selga panna kui 50€ koos ja kui 50€ koos, peab selle 1h maha jooma (ja selle joomisega on ka veel omad klõpsud).
Kommentaar
-
Eelmise aasta finaal oli mõttetu? Mul poleks küll midagi selle vastu, kui Duncan & co saaksid Miami vastu veel korra proovida.Algselt postitas Katk Vaata postitustMõlemad 4-2. Võidavad OKC ja IND.
Muidu jälle täismõttetu finaal.Newton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar