Algselt postitas karl54
Vaata postitust
1. Bulls
2. Cavs
3. Raps
4. Wizards
5. Hawks
6. Heat
7. Hornets
8. Pistons
9. Nets
10. Knicks
11. Pacers
12. Bucks
13. Magic
14. Celtics
15. Sixers
Läänt väga ei jälgi, aga...
Algselt postitas karl54
Vaata postitust
Algselt postitas karl54
Vaata postitust
Sacramentole loodame loteriid ning valikut 11 ja edasi. Nii saame selle endale (Bulls).
. Aga teema juurde tagasi tulles siis Asik ja Mozgov on väga sarnased mängijad ja mõlema tiimis oodatakse punktide viskamist mujalt, aga lauas ja kaitses on nad ülikõvad mehed ja eeldatavasti teevad ka mõlemad elu parima hooaja. Parim algviisik on siis Memphisel minu hinnangul, just kaitse tõttu, mis on ilsmelt liiga üks paremaid hetkel. Pelicansil on samuti väga ühtlane ja hea viisik ja neil on ka superstaar, kes tiimi vedama peaks. Denver peaks kõvasti kaitset parandama ja siis võib edasi rääkida ja Rocketsil sõltub kõik sellest, kas Jones suudab oma koha välja mängida ja kui heas vormis on Howard. Parim pink on minu hinnagul Denveril, Robinson-Foyes-Chandler-Hickson-McGee, mitu meest neist võiks paljudes klubides alustada, aga kahjuks on ka neil vigastustega probleeme ja eelmine hooaeg heast pingist kasu polnud. Memphisel on samuti võimas pink ja eriti on seal mitu väga head kaitsjat, aga ka Carter, kes võib väga palju mängu muuta. Pelicansil on Anderson, kes võiks olla parim kuues mees, aga kahjuks tema positsioonil on ees Davis ja ma ei tea palju ta mängida saab, aga loodetavasti piisavalt. Rocketsi pink on liiga üks nõrgemaid, on seal üldse mõni enamvähem mängija?, mingi kreeklane, kes paneb 7-1 heal juhul sisse, kui sedagij a mitte väga hea leedulane on ka.
Kommentaar