Magasin mängu ajal, aga praegu on täielik arusaamatus. WTF Hardeniga juhtus? 43 minutiga 13 pallikaotust (!?) ja 14 punkti??
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust? Võta Curry ja Lebron ära ja GSW võidab 20ga kõik 4 mängu. Võta ainult Curry ära ja GSWil oleks ikka võimalus.
LeBron on lihtsalt liiga kogenud (erinevalt kuldse osariigi sõduritest) ja teeb oma kogemustega ka enda meeskonnakaaslased paremaks. MULLE FAKING MEELDIB GSW JA CURRY ON GOAT 3p SHOOTER, kuid ma lihtsalt tahan, et LeBron saaks pinged maha oma ELUST ja kasvõi järgmised 3 hooaega las läheb tiitel Golden State'ile. Ma ise muidu Knicksi fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustIsegi kui sul on õigus (ei ole) siis finaalid on rigged ja Cavs võtab selle ära ning LeBron saab Sports Illustratedi kaane jaoks poseerida (kus Curry juba kaks kuud järjest on olnud - esimene inimene ajaloos). Cmoon mees? See on ju lihtsalt perfect story - mees returnib ja kohe esimene hooaeg toob suure tiitli Clevelandi! Curry, aga viskab järgmine hooaeg all season 66.6% kolmeseid, toob koos Thompsoniga tiitli Californiasse ja seejärel viiakse Area 51-te ülevaatlusele.
LeBron on lihtsalt liiga kogenud (erinevalt kuldse osariigi sõduritest) ja teeb oma kogemustega ka enda meeskonnakaaslased paremaks. MULLE FAKING MEELDIB GSW JA CURRY ON GOAT 3p SHOOTER, kuid ma lihtsalt tahan, et LeBron saaks pinged maha oma ELUST ja kasvõi järgmised 3 hooaega las läheb tiitel Golden State'ile. Ma ise muidu Knicksi fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSa ei näe suuremat pilti. Steve Kerri tagasitulek oleks veel parem story.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustIsegi kui sul on õigus (ei ole) siis finaalid on rigged ja Cavs võtab selle ära ning LeBron saab Sports Illustratedi kaane jaoks poseerida (kus Curry juba kaks kuud järjest on olnud - esimene inimene ajaloos). Cmoon mees? See on ju lihtsalt perfect story - mees returnib ja kohe esimene hooaeg toob suure tiitli Clevelandi! Curry, aga viskab järgmine hooaeg all season 66.6% kolmeseid, toob koos Thompsoniga tiitli Californiasse ja seejärel viiakse Area 51-te ülevaatlusele.
Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMagasin mängu ajal, aga praegu on täielik arusaamatus. WTF Hardeniga juhtus? 43 minutiga 13 pallikaotust (!?) ja 14 punkti??
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust3:0 Warriors ette, siis mingi väristamine ja 4:1 kokkuvõttes.
Nüüd lükake raha Clevelandi peale. 3.05ga peaks kätte saama.
Kommentaar
-
Thibodeau era Chicagos on läbi Asendajaks pakutakse Fred Hoibergi. Ma kolledži kossu ei jälgi, seega ei tea tast midagi. Räägitakse, et on täielik vastand Tomile - ründegeenius. Eks näis.
Thibodeau saldo: 255 W 139 L . Mängijatele 1 MVP, 5 All-Stari, DOPY, MIP.
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustTiitel Ron Adamsile ja Steve Kerrile, palun! Tänan! Warriors 4 - 1 Cleveland.
jõle kuradi suur piltbuy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustei ole küll see mees, kes lebroni kaitseks barrikaadidele viskub - pigem vastupidi -, aga palju tema karjääri jooksul idas üldse neid 50+ satse olnud on? seega poolsuvaline konteksti-statistika.
Jordan 20-7 vs 50+
LeBron 7-7 vs 50+, alla .500 pärast Golden State'i seeriat.
See lihtsalt ilmestab, kui palju on olnud LeBroni teekond finaalideni lihtsam, kui eelneval kahel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar