Jep, sest viimases mängus, kus Mozgov 30+ minutit laksas Cavs ju võitis suurelt. Või oot...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJep, sest viimases mängus, kus Mozgov 30+ minutit laksas Cavs ju võitis suurelt. Või oot...
Kommentaar
-
Minu arust neil LeBroni vastu korvi all küll mingit erilist rohtu polnud. Esimesel poolajal Smith ka toetas veidi. LeBron keerutas sealt põhimõtteliselt kõigi vastu ära, tihti isegi veaga või siis andis vabale mehele joone taha söödu, Shumpert vist kaks viskas isegi ära, Smith ka alguses, enne kui müürsepaks hakkas. Asi kiskus siis käest ära kui LeBron PG-ks pandi. Kellelegi sööta ei olnud ning Jamesi linnud korvi väga tihti just ei jõudnud, edukaid läbimurdeid jäi samuti väheks.
Aga noh, GSW-l paistab asi üsna käes olevat, eile tegid minu hinnangul mängu Curry, Iggy ja Green, küll järgmisel korral leitakse vajadusel järgmised kolm meest.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJep, sest viimases mängus, kus Mozgov 30+ minutit laksas Cavs ju võitis suurelt. Või oot...
Eks ole näha, mida Blatt 6ndas mängus otsustab. Ise arvan, et seal on Mozgov jälle üks põhijõude.
Edit: Lugedes mängujärgseid arvamusi kipuvad kõiksugu erinevat "eksperdid" sama meelt olevat. Kuigi eks lõpuks ole see ikka kõik tagantjärele tarkus.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
vaadates NY reaktrioone (fännide omi), pole nad mitte rahulAlgselt postitas cbulls13 Vaata postitustTohoh... läti hiiglane läks neljandana Knicksi.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustvaadates NY reaktrioone (fännide omi), pole nad mitte rahul
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas nad üleüldse millegagi kunagi rahul on?
Vastamise peaks suunama neile sinna vabadussamba allaTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinu lemmiknimed NBA draftist:
Justise - "Ema õpis kolis häzdi!"
Jerian
Delon
Rondae
Kevon - "Toomos, Tõnos, tulge toppa!"
Montrezl
Guillermo Hernangomez
Jordan Mickey - "Ehk kuidas MJ Disneylandis käis"
Rakeem Christmas - like wuut?