Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Ai, põnev saab see viimane mäng olema selles paaris, aga mäng läheb Clippersile ma usun. Minu jaoks on Clippers kaitses ja rünnakul ikka jube passivselt siiani mänginud ja neil on potentsiaali rohkemaks. See kui lihtsalt on Lukal lastud katte tagant tulla ja vabalt visata, noo siin peab Clippers mingi lahenduse leidma selle vastu. Ja Leonardi panus ka väga nõrgaks jäänud seni. Siin on potentsiaali paremaks. Dallasel midagi juurde panna ei ole, Läti kraana nüüd järsku mängima ei hakka.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustAi, põnev saab see viimane mäng olema selles paaris, aga mäng läheb Clippersile ma usun. Minu jaoks on Clippers kaitses ja rünnakul ikka jube passivselt siiani mänginud ja neil on potentsiaali rohkemaks. See kui lihtsalt on Lukal lastud katte tagant tulla ja vabalt visata, noo siin peab Clippers mingi lahenduse leidma selle vastu. Ja Leonardi panus ka väga nõrgaks jäänud seni. Siin on potentsiaali paremaks. Dallasel midagi juurde panna ei ole, Läti kraana nüüd järsku mängima ei hakka.
Ma arvan, et lõpuks võetakse jõuga ikkagi oma, aga Jazzi vastu on vaja selgelt juurde panna, muidu jääb see teekond taaskord lühikeseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustLeonard oli viimases mängus imeline, täielik robot. Kui ta iga mäng nii paneks, siis võib Clippers isegi tiitli võtta. Aga no selliseid mänge tuleb pigem karjääri jooksul mõned korrad. Aga ta muidu tõesti küllaltki ebastabiilne olnud.
Ma arvan, et lõpuks võetakse jõuga ikkagi oma, aga Jazzi vastu on vaja selgelt juurde panna, muidu jääb see teekond taaskord lühikeseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLiiga palju keskendutakse Leonardile, aga seal meeskonnas on teine vend nimega George, kes peaks ka vedama ning kes on veel ebastabilsem ja lahjem.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustsul ja jõuluvanal mingi tähtis kaklus algamas, kuidas suudad muud jälgida üldse ka
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustNasfal ju kõiges väga tark!
Kommentaar
-
Clippersil ikka ei vea, Lukast said lahti, aga Jazzil on veel võimsam vend, keda ei ole võimalik peatada. George oli kohutav ja Leonard halb, et tuleb jälle põnev seeria. Võibolla jälle 4-3 võit Clippersile, aga Jazz tundub siiski parem tiim kui Dallas. Ja Mitchell tõestas juba eelmine aasta, et neil on superstaar olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustClippersil ikka ei vea, Lukast said lahti, aga Jazzil on veel võimsam vend, keda ei ole võimalik peatada. George oli kohutav ja Leonard halb, et tuleb jälle põnev seeria. Võibolla jälle 4-3 võit Clippersile, aga Jazz tundub siiski parem tiim kui Dallas. Ja Mitchell tõestas juba eelmine aasta, et neil on superstaar olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustElusees ei usu, et Clippers 4 võitu Jazzilt kätte saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÜks tuli 4-0 ja kolm seeriat läheb 3-3 peale, mis peaks vist esmakordne olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustLoomulikult just Jazz ja Clippers ei läinud.
Kommentaar
-
Clippers teeb üldse vägevat ajalugu see hooaeg. Nad suutsid kuidagi võita lausa Idakonverentsi poolfinaali ka ja mängivad nüüd finaalis Sunsiga!
Niiet need Phillyd ja Brooklynid müttavad üldse ilmasjata. Lehest ise lugesin!
tsitaati ka.
''Clippers suutis sealjuures idakonverentsi finaalidesse jõuda klubi 50-aastase ajaloo jooksul alles esimest korda.''
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar