Pakun ka Nuggetsile 4-1
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Jimmy Butler figureerib seekord terve hooaja fantasys siis selliselt. Lubas muidugi tänasel meediapäeval Giannise ja Lillardi skalbid ära võtta. Bucks pärast suurtehingut mõistagi hooaja peafavoriit. Boston ka idas saanud hirmsa pundi kokku. Läänes hindavad kihlveokontorid parimateks tiitlikaitsjat ja Phoenixit. Warriorsi vanad sõjaratsud tunduvad olevat üsna alahinnatud. Hardeni-nimeline doominotükk võib muidugi veel nii mõndagi muuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustDrell Bullsi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tallinec Vaata postitustVähemalt, Drell saab võimalust treenima maailma parimate korvpallurite seas. Oma esimesel hooajal NBA-s (Miami Heat ridades) Müürsepp sai keskmiselt 3 min. aega.
Kommentaar
-
Kes on targem, võiks mind valgustada. Vaatan praegu G-liigat ja Drelli ei näe (vist pole ka pingil). Loodan, et äkki on siis tänaöises Bullsi mängus vähemalt pingil ja homme saaks normaalsel ajal mängu kordust vaadata: Siis loen Delfi üleeilset uudist, et Windy City jääb üldse taliturniirist eemale, sest kellelegi kaotati. Ma ei saa aru, miks ma siis kaks päeva hiljem näen otseülekandest seda tiimi taliturniiril mängimas, kuigi jah, Drelli näha pole. Huvitav siis, kas täna on lootust, et Drell teeb vähemasti Bullsi pingidebüüdi ja või on mingi muu põhjus, miks Drelli G-liigas hetkel mängus pole? Mängus pole muideks ka tiimikaaslast, kellel samuti kahe otsaga leping on.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyrusvk Vaata postitustKes on targem, võiks mind valgustada. Vaatan praegu G-liigat ja Drelli ei näe (vist pole ka pingil). Loodan, et äkki on siis tänaöises Bullsi mängus vähemalt pingil ja homme saaks normaalsel ajal mängu kordust vaadata: Siis loen Delfi üleeilset uudist, et Windy City jääb üldse taliturniirist eemale, sest kellelegi kaotati. Ma ei saa aru, miks ma siis kaks päeva hiljem näen otseülekandest seda tiimi taliturniiril mängimas, kuigi jah, Drelli näha pole. Huvitav siis, kas täna on lootust, et Drell teeb vähemasti Bullsi pingidebüüdi ja või on mingi muu põhjus, miks Drelli G-liigas hetkel mängus pole? Mängus pole muideks ka tiimikaaslast, kellel samuti kahe otsaga leping on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust
Tundub, et väänas pöialt lepingule allkirja pannes ja ei ole Lakersiga kohtumiseks mängukõlbulik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar