Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Suusatamise MK
Collapse
X
-
Mul oli küll lõbus vaadata. Veel lõbusamaks läheb siis, kui varsti selgitusi saab kuulda. Ise teeks panuse, klassikalisele "lipe polnud kõige parem ja mõned päevad tagasi põetud haigus segasid". Kes julgeb teha panuse põhjendusele "suusk oli super, ise olin sitt" saab raha 100 kordselt tagasi.Kommentaar
-
Heidi Raju intervjuu oli üsna mõistlik. Ütles, et tuleb tõele näkku vaadata, et hetke seis ongi selline.Mul oli küll lõbus vaadata. Veel lõbusamaks läheb siis, kui varsti selgitusi saab kuulda. Ise teeks panuse, klassikalisele "lipe polnud kõige parem ja mõned päevad tagasi põetud haigus segasid". Kes julgeb teha panuse põhjendusele "suusk oli super, ise olin sitt" saab raha 100 kordselt tagasi.FC FloraKommentaar
-
Kui näiteks Säärits intervjueerima lasta, siis näeb asi pigem nii välja, et: "kas oli nii, et lipe polnud kõige parem ja mõned päevad tagasi põetud haigus segasid, oli ju?" ja järgmine küsimus.Mul oli küll lõbus vaadata. Veel lõbusamaks läheb siis, kui varsti selgitusi saab kuulda. Ise teeks panuse, klassikalisele "lipe polnud kõige parem ja mõned päevad tagasi põetud haigus segasid". Kes julgeb teha panuse põhjendusele "suusk oli super, ise olin sitt" saab raha 100 kordselt tagasi.BVB - VaprusKommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
-
Keegi võiks teha video, sisu järgmine, etapp-tulemus ja kommentaar, eriti hea oleks häälega kommentaar mitte kirjutatud. Ja nii viimase paari aasta tulemused nii suusatajatel, kui laskesuusatajatel. Oleksin nõus projekti toetama 10 euroga, saaks head huumorit.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar