Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
hahaa. Kas ma nägin õigesti, et kohe pärast lõppu sõitis Pirjo Petra tagant mööda ja müksas teda
Pärast muidug lasi sõimu ka. Õige, verd palun! Rinnad paljaks ja lumme maadlema
Muarust tahtis somm juba kurvis kepid selga lüüa Aga kõik toimus määrustepäraselt muidugi!
Sa tahaks Petra tisse näha?:O
ETV on siis otsustanud ,et tänast Trondheimi sprinti üldse ei näita, kuigi 5 meie meest on stardis ja sõit toimub klassikalises stiilis. Parem oleks võinud selle Lahti vabasprinti näitamata jätta.
Kümmel jäi oma veerandfinaalis viimaseks. Hattestad olevat lausa finaalis Northugi ennast löönud lõpusirgel. Seda oleks küll tahtnud näha. Naisest võitis taas Majdic.
kas veerpalu vahetas lõpus suusad selleks et muidu oleks võit tulnud.krt mehel vanust on aga lõpus selline lollus teha,oleks pidanud samade suuskadega lõpuni panema.mina igatahes eestlastes täna pettunud,krt isegi kanadakad olid meist paremad
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
kas veerpalu vahetas lõpus suusad selleks et muidu oleks võit tulnud.krt mehel vanust on aga lõpus selline lollus teha,oleks pidanud samade suuskadega lõpuni panema.mina igatahes eestlastes täna pettunud,krt isegi kanadakad olid meist paremad
Sa tead ilmselgelt suusatamisest samapalju kui mina raketiteadusest...
Ta tegi lihtsalt taktikalise vea. Oleks pidanud siis vahetama, kui Angerer jt vahetasi aga ju ta siis tundis ,et suusk veel käib küll.
Kommentaar