Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No nüüd on ikka eriti mõtekas seda jama ETV pealt iga jumala päev üle kanda. See keda asi kotib saab ka Eurospordi vahendusel pildi kätte. Kogu asi kipub faršiks muutuma nagu keegi eespool rääkis. Tea kas esi kolmele medalid saabki kaela riputada.
Noo kui tervis pole hea, siis on see ainuõige otsus.
Postimees väidab, et ka Kokk jätab tuuri pooleli. Olen enamjaolt Kaspy jutuga nõus. Olümpia aastal oleks võinud ikka selle tuuri ära jätta või lühendada seda.
Postimees väidab, et ka Kokk jätab tuuri pooleli. Olen enamjaolt Kaspy jutuga nõus. Olümpia aastal oleks võinud ikka selle tuuri ära jätta või lühendada seda.
Rehemaa 12-ndana edasi, Kokk aga pidi mõne lehe väitel juba kodus olema samas on protokollis ilusti kohal. Kerge otsida teda kui tead kust otsida
Kunn saa üle! suur mees aga kogu aeg jonnid. kõik ei mängi jalkat. enamik isegi vaata eestis seda. mis parata. jalkast huvituvate inimeste foorumis pidevalt sappi pildudes seda seisu vist ei muuda? või mis?
Kunn saa üle! suur mees aga kogu aeg jonnid. kõik ei mängi jalkat. enamik isegi vaata eestis seda. mis parata. jalkast huvituvate inimeste foorumis pidevalt sappi pildudes seda seisu vist ei muuda? või mis?
Voi v***u küll ,kus tuli nüüd moraalijünger välja: Mis siin jalkaga pistmist oli ? Kui ma ütlen midagi kusagil siin foorumis ja sina ennast puudutatuna tunned ja jalkaga kohe mingeid paralleele hakkad tõmbama siis võõras mure ütleks..
Mis see sinu asi üldse on mida ma kirjutan? MIna ei hüppa inimestele persega näkku ,kui nad muude alade fännid on ja jalkat tulevad kommenterima. Nii ,et ära edaspidi aega raiska
Last edited by Tembu; 05.01.10, 09:58.
Põhjus: Ebatsensuurne väljend.
kunn, lihtsalt tõin välja olukorra mis juhtus. tore kui oma mees on maailma tipust parem, ei pea selle peale kohe vastu rääkima hakkama. Kui ei jaga suusatamisest midagi siis mis sa räuskad siin. pole mõtet ilma asjata sõimama kukkuma. oleksid sa siis ka nii öelnud kui rehemaa oleks sprindi etappi võitnud?
kunn, lihtsalt tõin välja olukorra mis juhtus. tore kui oma mees on maailma tipust parem, ei pea selle peale kohe vastu rääkima hakkama. Kui ei jaga suusatamisest midagi siis mis sa räuskad siin. pole mõtet ilma asjata sõimama kukkuma. oleksid sa siis ka nii öelnud kui rehemaa oleks sprindi etappi võitnud?
Kommentaar