Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas siinsetel inimestel oleks huvi mingit liiki talialade ennustusvõistlusega (laskesuusk, murmaa nt) Ma ei tea, kas mul endal oleks aega seda vedada, aga kui siin huvi üles näidatakse, siis äkki keegi viitsib teha... Mina osaleks kindlasti
Oleks huvitatud.
Mingi süsteemi võiks keegi välja pakkuda, kui teha nö mitme ala oma korraga (Nagu jalgpalli see suur ennustusmäng vms)
Kommentaar YLE FB lehelt: "Hiihtäjiä on kahta eri laatua. Ne jotka on jääny kiinni ja ne jotka ei oo vielä jääny kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä."
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
"Ma arvan, et Aivar tegi täna väga hea sõidu" - Raul Olle kommentaar, siis pärast laupäevast suurepärast 35ndat kohta. Tõeline suusariik oleme, juba pakkub rõõmu ka nii mega koht täiesti teisejärgulisel spordialal.
Ei tea jah, miks teates ei osaletud, ise üritasin kah sõitu vaadata, aga no nii igav oli, et kuidagi ei püsinud silm lahti. Tuleb kannatamtult tõsist atraktiivset suusaala, laskesuustamist, oodata.
Miks eestlased teates ei osalenud? Mehed olid ju kohal, kaks määrdemeest ka. Kogemusi ei olegi vaja? Raivo?
Ausalt öeldes ma ei tea, küsin üle. Tean vaid, et Aivar ja Karel olid suurepärase enesetundega ja rada oli neile hooaja haku kohta sobilik olnud, kiire ja kerge, et hea pundis püsida. Neil oli kahju, et ei osaletud... Raul ütles ka, et vorm on nii hea, et tuiska või ise rajale. Olid seal Soomes Einaste ja Veerpaluga nagu võrdne võrdsega kiirendanud lühemaid maid. Mati ainult filmis ja muheles...ja võttis Kärbil laktaati. Midagi pole muutunud ühesõnaga...
Ma küll sõitu ei vaadanud aga kui Tora suht napilt esikolmikust välja jäi siis Neuner võiks ju isegi #1 asmaatikuga esikohale konkureerida?
No eelmine hooaeg oligi Berger kohati kõige kiirem rajal, Neunerile ta muidugi vastu ei saa, aga ma kahtlen, et Sakslanna justinale ja Bjöergenile konkurentsi suudaks pakkuda, aga ma olen alati mõelnud, et ta võiks proovida mõne etappi, eriti nüüd, kus Saksa suusatamine on väga madalseisus, teates oleks teda küll väga vaja.
Miks eestlased teates ei osalenud? Mehed olid ju kohal, kaks määrdemeest ka. Kogemusi ei olegi vaja? Raivo?
Asi oli selles olnud, et Eeri Vahtra ei pidanudki tulema, aga viimasel hetkel siiski saabus. Ülejäänd vennad jätsid klassika-varustuse üldse Soome, laagrisse, ja polnud, millega sõita, sest algul pold plaani osaleda. Kohapeal soov tekkis, aga oli hilja juba.
"Eestlane Kanada värvides"
No kurat, ma saan aru, et ühe korra eetris sellist pulli välja öelda aga korduvalt, no kaua võib.
Koos kuldse kolmiku areenilt lahkumisega oleks aeg ka Herr Kuuse puldist maha tõsta.
Ahjaa, meenub veel Einaste veerandfinaal, kus Einaste lõpusirgel viimast kohta hoiab ja Lemps kriiskab "Tahaks öelda, et Kein tuleb vaat, et kõige kiiremini" NO MISMÕTTES?
Kommentaar