Kusjuures ei, need oleks ka minu eimesed pakkumised, aga kuna rohkem riike väga pole, siis ütlen ära, et Soome ja Venemaa said 2001 lahti mm. ka 10 medalit. Kuigi ma ei mäleta, kas need Kuituneni ja Varise medalid jäid alles?, wikipedia järgi need loevad ja selletõttu neil nii hea tulemus, aint teade võeti ära. 2007 Sapporos sai Soome 5 kulda, nagu ka Norra.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Suusatamise MK
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKes see tüüp on ETV-s kes intervjueerib? Päris asjalik minu meelest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKui juba norrakate sprindispets teates Kowalczykil ja Saarinenil eest ära sõidab, siis raske teistel mingit võimalust näha...
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustRehemaa vist ei saanudki täna sõita, aga las ta olla, enam ei viitsi isegi nalja teha tema kohta. Vähemalt teeb seda mida ta naudib.
Kommentaar
-
Justina, Randall, Mononen on 32, Fessel, Saarinen, Boehler, Ishida, Rickardsson, Gaillard, Olsson, võtame laskesuusatamise ka mängu, siis seal samamoodi ma saaks päris palju nimetada. Ehk 34 on vanus kus suusatamsies on võimalik teha häid tulemusi ja tehakse ka.
Ehk tegu on aladega, kus on tipus rohkem sellises vanuses inimesi kui paljudel teistel aladel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar